![]() |
my dacia ljw
cu respect. sunt nou venit pe forum si as vrea sa primesc si eu pareri despre un tuning 4 my ride. ma pricep cat de cat dar nu cine stie e. poze de inceput. dupa o recenta vopsire
|
Re: my dacia ljw
pai si unde sunt pozele?
|
4 Attachment(s)
pozele:D fitzi milosi cu criticile. astept sfaturi ce sa-i fac
|
pai dai jos alea de la stopuri,dai carligu ala jos,si tineo cat mai simpla si curata.a da daca vrei lipesto de sol mai mult niste jante frumoase si o sa fii uimit cat de bine o sa arate.si mai dai si sorturile alea jos de la aripile din spate alea de noroi ca nu dau bine deloc.
|
hm...incepi cu inceputu :)
dai jos : mastile alea de la stopuri , proiectoarele , presurile , si nush , eu as face'o cat mai simplutza si cu bun gust ionizezi geamurile , iti cumperi spoiler fata/spate care sa se potriveasca , o cobori putin ...si dac ai bani de jante si mai bine ...si o evacuare nu are stica ... acum nu stiu cati bani ai u sa bagi`n dacia ta ...insa na..eu mi`am zis parerea .. |
rfg nu te grabi,lasa-mi amicu ca fac:boxing:.daciutza e ff ingrijita,baga si tu cateva date,anu fabricatiei,ce ai mai facut pe la ea,ca sunt cateva mici chichitze!succes pe forum;)
|
cu alea dinspate se rezolva. multa lume mi-a zis. ma gandeam la jenti sa fa rost de 4 jenti simple de dacie si sa le sudez la astea pe care le am o prelungire circulara sa le latesc. oare merge ce vreau sa fac? sorturile le-as da jos dupa ce incep lucrarile la tabla. alea mascheaza niste imperfectiuni si vreau sa-i lucrez partea de jos spate sa fie cat mai neteda si uniforma
|
si vad k baietii nici nu au stat pe ganduri...scoate,scoate,simplu e numele aici:).aaa stii tu ce sa scoti mai ales de pe ea.....
|
Quote:
|
dacia mea e din '91, are 145 000 km reali, o am de noua(in familie), este superingrijita de tatal meu. ce-am mai facut pe la ea este vopseaua data in vara dar am fost foarte dezamagit de tinichigiu. o sa vin cu detalii
furia oarba vorbeste sa scot niste colante stupide si penibil e nu apar in poza si anume 2 flacari puse de tatal meu. alea chiar azi vor disparea. |
si pe la motoras nu ai de gand sa ii faci ceva sa o faci mai sprintena?
|
rfg dak vrei da-mi un pm cu jentile tale;).
|
vezi ca tiam dat pm si ti-am explicat despre ce e vorba.
|
treaba e ca vreausa ma apuc de ea in vara si atuncinuam chef sa fiu nepregatit.vreau sa-mi fac o schita si un plan exact ce vreau si ce trebuie sa-i fac
|
2 Attachment(s)
este sprintena sa stii......cu 4 trepte la 4000 de ture am deja 130km/h.
|
mai mult as face treaba cusetul motor de 1.6
id mess: jelicu_in_da_club daca e de ceva |
un sfat prietenesc...jos cu chestiile alea de pe triple!..keep up the good work:peace:
|
chiar o sa le dau jos. la inceput mi-au placut dar acum mi se par kitch
|
oe la interior mare lucru nu ai ce-i face,scaunele sunt frumusele,chiar daca stai cocotat in ele si nu ajung eu la pedale:),maneta nu prea ai ce-i face ca porma nu mai ajungi la ea,nu-i bine de mine,scaune de dai cu fundu de sosea si maneta kt pachetu de kent lung?:)de bord ne ocupam noi sambata ca avem liber si mai rez una alta.nu'ma bene domnu,servus
p.s.:chainsaw::nosebleed:bat::punch:,stii tu de ce!vin la tine acu! |
ce naiba sa fac sa aliniez toata caroseria> sa fie totul drept? am probleme cu usile. nu se aliniaza. pot sa le fac din cremaliere sau sa le fac din tinichigerie?
|
sfaturi va rog..... o sa pun poze cu interiorul sa va cer parerea.
|
imi face si mie un virtual tuning cineva va rog?
|
Quote:
eu voiam sa-ti zic asta...dar am crezut k o sa t superi...:rolleyes2 si eu am probleme q usa din dr..treb s-o mai salt din balamale... asta e...dak toti nevlegii se lasa p usa park ar fi gard!!!:x masina e frumusik...scapi de chestiile alea de p stopuri k is naspa... c am mai observat io...fusta ai de sub bara..e km stamba:rolleyes2...inceark s-o indrepti putin..;) bafta! |
se ocupa baiatu si de asta,si pt tine,no effence,da da-i bara aia de taximetrist jos,ca masina e super ok aiaa parca strica totul!servus,nu'ma bine
|
am skpat de mult de ea....oricum,ms pt sfat FuriaOarba!!!:D
bafta!!! |
nu arata rau dar daca iti permiti ar trebui sa o vopsesti mai aprins poate.parerea mea
|
in primu rand punei niste jenti sai schimbe aspectul;)
|
Quote:
am cumparat folie sa dau jos ornamentele de pe triple si sa le fac negre. deocamdata mai astept finante si imi iau si jenti. cu rabdare se face tot Quote:
|
Quote:
|
n-are treaba garcea...:)
|
1 Attachment(s)
..rugaminte indeplinita ;)
|
5 Attachment(s)
new pictures. in sfarsit am reusit sa fac poza la cazan.........alias scuipatorul de ulei. de asemenea am acoperit triplele cu folie si inca o surpriza cu bara lovita. o sa remediez problema. astept pareri in legatura cu triplele si care poate sa ma ajute cu un sfat in legatura cu uleiul k nu mai stiu pe unde nu scuipa. astept comentarii.
|
Quote:
si la mine arunca motorul ulei in toate directiile, posibil sa se fi uzat garnitura chiuloasei, eu m`am enervat si am pus pana la urma alt motor pe ea facut la zi si nu am nicio problema cu el :D |
Mai bine le lasai normale decat asa sau faceai numai jumate negru
|
vii pe la mine duminica ca ti-o rezolv eu la treaba cu uleiu...servus
|
ce-ti mai face ma visina?ai zis k vii pe la mine si nu ai mai trecut...vino sambata sa-mi tii de urat ca am ceva de desfacut la fuioaga mea si sa facem lista de cumparaturi pentru sambata viitoare...a da baga si u poze cu ce te-ai ales de ieri de la "shomping".servus...
p.s.vezi k vine gordini(a lu costel) din urma asa ca baga tare:-P |
park mai vine si ea de aksa q triplele negre...cum le-ai facut q folie sau vopsite???...baftaaa
|
Quote:
|
poi cu uleiul rezolvi cu un set motor nou, ulei pierzi din cauza pierderii compresiei
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:12. |
- Copyright 2026 4Tuning