![]() |
Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti
Avem si un membru in Bucuresti. La mai multi.
|
Orice probleme ai avea poti sa apelezi la noi cu incredere (Alex23GAM, SV-05-YBG, LaMistho)
|
probabil ca membru ala sunt eu?:)))
|
Tu esti un membru Suceava -Bucuresti
Baiatul de care vorbesc este numai Bucuresti. Hi Hi HI Nu am ce-ti face daca esti migrator. :wave: |
sal
1 Attachment(s)
cred ca sunt eu ;)
|
Spor la treaba cu masina. Si cat mai multe poze pentru a vedea cum evolueaza lucrarile.
|
sal
care mai e din bucuresti..?:d vb singur pe aici?;))
|
Mai este si trankan. Nu stiu de ce nu a intrat. Va intra si el acolo.
|
sal
4 Attachment(s)
am revenit cu mai multe poze.... incepe sa se miste treaba.,.:D astept flansele sa montez jantele..
|
Spor la treaba si multa bafta. Asteptam sa o vedem la curse.
|
sal
1 Attachment(s)
ce zici de a mea?
|
Interesant. Pune si tu mai multe poze
|
ce mi-ati dus dorul?:)) si cum adik sunt membru Bucuresti -Suceava..:)) sunt peste tot?:))
|
S-ar parea ca da. Nu am ce sa iti fac daca esti si intr-o parte si incealalta. Esti omul de legatura cu Capitala. (Hi Hi Hi)
|
sal
ce mai zice lumea din bucuresti .. ?:) eu am facut o mica pauza.. o sa vin cu un filmuletz.. cu bmw-ul care mi l-am cumparat..
|
Pai momentan asteptam filmuletzul tau
|
sal
filmu nu o sa mai vina...:)) l-am vandut .. asta e..:D m-am dat de 2 ori cu el.. dar nu era nimeni cu camera.. asta e.. am fiert motoru decat 1 data:P si am facut doar 1 pana :) imi iesise sarmele din anvelopa :D .. ce se mai aude cu tricourile.. stickerele.. as dori si eu..
|
Sa spunem ca au fost 3 saptamani mai relaxate. S-a intors insa lumea din concediu si vede ce facem.
|
???
e cineva din bucuresti la voi in club?aveti mai multe detalii despre club pe vreun site?sunteti toti sv?
|
Din bucuresti sunt doar 2 membri. Pt mai multe nelamuriri, uite id-ul meu de yahoo: andrei_agape . Vb acolo, ok? ;)
|
Sunt doar 2 membri in Bucuresti .... dar nu ar fi rau daca ar fi mai multi ...
|
1 Attachment(s)
asa o vrut cel de sus sa avem noi, cei din bacau o intalnire a membrilor crazy drivers.
noi vom alege, vom da la vot, in ce zi sa fie intalnirea. am propus ziua de [/b]6 sau 16 octombrie, anul curent. am ales aceasta data pana nu e prea tarziu. intalnirea va avea loc la banzinaria PETROM din fatza spitalului judetezean. legenda hartzii atasate mai jos.: bulina rosie este punctul de intalnire(adica petromu) si ce este cu linie subtzire neagra este traseul pe care trebuie urmat pt a ajunge la punct. ASTEPTAM CA SA FIM CAT MAI MULTZI si nu in ultimul rand sa semnatzi condica. ca asteptam cu bratzele deschise |
Salut
Salut ! As vrea si eu sa ma inscriu in clubul Crazy Drivers ... cum ma inscriu ? care sunt conditiile ??
|
salut!
*prima conditie sa-ti placa masinile si tuning-ul :shock: daca indeplinesti conditia asta este ok:) ai acolo o sectiune identitati membrii... completezi acolo datele tale si dai join la usergroups Crazy Drivers si cam asta e pentru moment! |
am nevoie de ajutor. cine poate sa se duca la un magazin. cica este unu in filaret cu piese bmw. imi trebuie de acolo un *** de racord. cine ma poate ajuta sa ma contacteze ep bsc_lx(adresa de messenger) :D :D
|
salutare......inca un membru din bucuresti.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dupa mine cel mai important lucru pentru ca un club sa mearga bine, este k...totzi membrii sa fie egali....fara sa conteze masina...si restu' vine d la sine :wink: :wink: :wink: :wink: |
welcome ;)
|
sal
bine ai venit. ma bucur ca se strang membrii si din buc.. bafta.. idul meu cineva2002ro si mai ne vedem pe la vreo bere ceva:)
|
Bine ai venit in Club!!!!!
|
multumesc pentru primirea calduroasa.....acuma.....dati cu fast forward astia un an juma...kre mai sunt pana iau masina :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Tu mai ai un an jumate .....da eu care mai am o luna pan la permis si imi rod unghiile si deabia dorm noaptea . Ai sa vezi cum e cu putin timp inainte de permis :dribble:
|
taci!! low_ridah! tot cel mai najpa e pt potos si vladutzu care numara zilele ca la parnae!! sapt trecuta vladutz mai avea 20 de zile:)) si g-unit mai sunt eu care tre sa dau fast forward!! si eu am 16 si parca mor!! :) da in fine!
|
Re:
welcome :wink:
|
kAmi....conteaza c facem dupa c ne luam carnet...eu unu .....sa moara c am p casa....vreau sa treaca REPEDE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kre are solutia????? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
take a nap :lol:
|
sal
bine ai venit madalin ! ma bucur ca ai venit printre noi !
|
Baietii din Bucuresti sa se pregateasca .... k Low_Ridah vine in orash ..... nush cand dar am sa vin de Vineri pana Duminik .... nu stiu exact care weekend ... dar am sa vin ... asa k baietzi .... ne vom intalni :D .... o sa ne adunam totzi membrii si o sa mai vb ....ok? ... va anuntz eu cand !! :D
|
nu uitati sa faceti poze ;)
|
Nu mai uit si de data asta ... ma rog data trecuta am stat doar 2 ore in Bucuresti ... da de data asta iau si aparatu ...:)
|
Inseamna ca astept cat mai multe poze din Bucuresti.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:37. |
- Copyright 2026 4Tuning