Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   noul logan (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/66178-noul-logan.html)

3TURBOnos 07-02-08 14:21

noul logan

3 Attachment(s)
un fel de laguna, dar ruda mai saraca! deocamdata nu am date asupra de datelor tehnice.

Smo|<e 07-02-08 15:11

Re: noul logan

1 Attachment(s)
uitati inca o poza cu Dacia Sandero

le: acum mi-am dat seama ca nu seamana cu ce ai postat tu....ciudat, desi sandero e anuntat...nu logan

Attachment 446542

Evil Yuri 07-02-08 15:27

Urmeaza, pe langa Sandero, un facelift la Logan. Dar nu cred ca va fi atat de radical ca in pozele din primul post. I-ar creste pretul un pic cam mult.

ArCaDa 07-02-08 22:03

urata rau..nu as da bani pe asa ceva indiferent de cat ar costa...desi banuiesc ca v'a fi mai scump ca loganul de acum

BAMBAKE 08-02-08 17:34

cu un asemenea logan, parca poti sa mai tii capul pe geam ;)

cleric72 08-02-08 22:29

eh .. hai ca incepe sa prinda ceva forma si loganu ... da tot dacie ramane ... eu unu nas da bani pe asa ceva ....

FIGHET 08-02-08 22:33

Quote:

Originally Posted by cleric72 (Post 1344814)
eh .. hai ca incepe sa prinda ceva forma si loganu ... da tot dacie ramane ... eu unu nas da bani pe asa ceva ....

minte U.T.C
stiu !!! ce mai face al tau m5 din garaj???

thrall_24 09-02-08 08:26

nu asta este "logan ll". l-am vazut. este un face lift. cat despre sandero este tare masinuta.

STREET 09-02-08 09:14

Quote:

Originally Posted by cleric72 (Post 1344814)

:lol::lol:=)) atat am avut de spus

Evil Yuri 09-02-08 10:25

Baieti, ati gresit topicul. Vedeti ca e alaturi unul cu noul M5, cred ca este mai pe buzunarele voastre (sau ale parintilor).

Sindrom 09-02-08 11:03

daaa astia din categoria...BOGATANILOR....plecati la veyroanele voastre cu troleu.....lasati-ne pe noi astia saraci cu dacia....daca voua nu va place dacia...ca nu suna bine numele ce aveti cu restu lumii....la revedere si calatorie placuta cu autobuzu'

TURBOSS 09-02-08 12:28

dece sunteti rai? hai ca arata dragut, o masinuta draguta, mai ales fata de loganul actual!

thrall_24 09-02-08 12:44

noul logan face lift are modificat fata si spatele, bara si masca radiatorului si capota portbagaj. in rest este aceeasi masina. cat despre sandero.....arata super.

nutzuXXL 09-02-08 12:50

este exact laguna din lateral . oricum , alta masina fata de generatia actuala ( de la clio la laguna ... e ceva ;) )
totusi nu prea cred ca asta o sa inlocuiasca loganul . poate pe viitor o sa apara un alt model superior loganului .

22VIN 09-02-08 13:07

Quote:

Originally Posted by Sindrom (Post 1345560)
daaa astia din categoria...BOGATANILOR....plecati la veyroanele voastre cu troleu.....lasati-ne pe noi astia saraci cu dacia....daca voua nu va place dacia...ca nu suna bine numele ce aveti cu restu lumii....la revedere si calatorie placuta cu autobuzu'

da de unde stii ma tu ce zice omu cand zice ca nu ar da banii pe logan? poate vrea sa-i dea pe altceva... alta masina in gama asta de pret... a zis el ca nu da banii pe logan ii da pe veyron? nici eu nu as da bani pe logan, prefer un bora SH, mai vechi, mai uzat, dar macar ma simt ca intr-o MASINA nu mini-camion/duba cu 4 usi cu scaune si bancheta facute cu drujba si stabilitate de dacie papuc suprainaltat...

GABBY_ 09-02-08 14:50

cu nimic mai draguta decat banalul logan.treaba e ca nu vor sa faca ceva frumos.se gandesc la vanzari cat mai mari ,profituri cat mai groase,acapararea paturii sociale dominante din tara noastra .vad o bucurie mare pe firmele de leasing si pe dealeri

2fast4you 10-02-08 16:06

Primul lucru care ar trebui sa il faca sa schimbe plasticele alea din interior. Sa puna unele putin mai bine finisate desi stiu ca asta i-ar creste pretul de vanzare dar ar fi nevoie. Yo as prefera sa mai dau 500 de euro in plus dar sa arate mai bine.

alicee 10-02-08 23:43

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1345756)
da de unde stii ma tu ce zice omu cand zice ca nu ar da banii pe logan? poate vrea sa-i dea pe altceva... alta masina in gama asta de pret... a zis el ca nu da banii pe logan ii da pe veyron? nici eu nu as da bani pe logan, prefer un bora SH, mai vechi, mai uzat, dar macar ma simt ca intr-o MASINA nu mini-camion/duba cu 4 usi cu scaune si bancheta facute cu drujba si stabilitate de dacie papuc suprainaltat...

oare de ce asemenea pareri sunt expuse in general de minori, ai caror bani vin de la taticu si mamica?:-P

Eugen_TL 11-02-08 00:05

deci tara asta e plina de TAMPITI ! cele 2 masini aratate arata chira f bine fata de alte modele ale altor marci mari... dar culmea alea sutn frumoase ! singura explicatie ar fi numele DACIA ! unii la cat de tampiti sunt ar merita sa li se puna din fabrica steluta pe capota si nu si-ar da seama dar le-ar place enorm masina ! ce naiba uitati-va la adevaratele masini urate si faceti o comparatie de istorie.. cum dacia deodata a crescut pe un grafic din toate punctele(motoare,aspect ext si int) si uitati-va la altii cum abia progreseaza!

asa ca aruncati un ochi pe la citroen,chevrolet-ul nostru romanesc si altele care nu stau sa mi le amintesc ca ma enervez cu adevarat urate dar doooh sutn masini ce poarta alta denumire

si inca ceva...DACIA nu urmareste sa faca masini super sport si de lux.. se urmareste minimizarea costurilor si maximizarea profitului.. si cum face asta? simplu dandu-le o sansa multor romani de a avea o masina, un mijloc de a se deplasa de la A la B,si de a renunta cu adevarat la o rabla

mai lasati impresiile de oameni cu arfe vedeti altfel lumea asta... dar probabil romanul a fost nascut ca niciodata sa nu fie multumit indiferent de ce i se ofera

no limits design 11-02-08 11:37

ca urat e sa moara mortu

Evil Yuri 13-02-08 19:56

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 1349272)
ca urat e sa moara mortu

sa moara mama lu altu' daca nu e asa, ne-am dat draq cu postu asta al tau. cireasa de pe varful ***ului.

22VIN 14-02-08 21:11

Quote:

Originally Posted by alicee (Post 1348688)
oare de ce asemenea pareri sunt expuse in general de minori, ai caror bani vin de la taticu si mamica?:-P

oare de ce vorbesti ca fraiera fara sa stii macar daca sunt minor sau nu sau daca am masina MEA pe numele meu sau cel putin a mea la orice secunda a zilei?

ionut_cluj 15-02-08 12:42

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 1348720)
deci tara asta e plina de TAMPITI ! cele 2 masini aratate arata chira f bine fata de alte modele ale altor marci mari... dar culmea alea sutn frumoase ! singura explicatie ar fi numele DACIA ! unii la cat de tampiti sunt ar merita sa li se puna din fabrica steluta pe capota si nu si-ar da seama dar le-ar place enorm masina ! ce naiba uitati-va la adevaratele masini urate si faceti o comparatie de istorie.. cum dacia deodata a crescut pe un grafic din toate punctele(motoare,aspect ext si int) si uitati-va la altii cum abia progreseaza!

asa ca aruncati un ochi pe la citroen,chevrolet-ul nostru romanesc si altele care nu stau sa mi le amintesc ca ma enervez cu adevarat urate dar doooh sutn masini ce poarta alta denumire

si inca ceva...DACIA nu urmareste sa faca masini super sport si de lux.. se urmareste minimizarea costurilor si maximizarea profitului.. si cum face asta? simplu dandu-le o sansa multor romani de a avea o masina, un mijloc de a se deplasa de la A la B,si de a renunta cu adevarat la o rabla

mai lasati impresiile de oameni cu arfe vedeti altfel lumea asta... dar probabil romanul a fost nascut ca niciodata sa nu fie multumit indiferent de ce i se ofera

1. tonul asta sa-l folosesti intre prietenii tai, nu intre necunoscuti.
2. ce masina urata a facut Citroen vreodata ma?
3. Tu compari Chevrolet cu Renault? alta data.
4. Dacia n-a dat sansa multor romani sa aiba masina, Dacia a furat visurile multor romani de a avea o masina adevarata pe bani putini.

AzzKikR 15-02-08 16:59

Mie nu imi plac stopurile pe spate la Sandero...Mai mult imi place asta cu spate "Clasic" :)

skoda boy 15-02-08 17:38

Unora nu le place loganul si cred ca au motive intemeiate si dasta sa deschis topicul ca sa isi dea si omul cu parerea...ci nu ca sa te faca un "copil" de 19 ani tampit pt ca iti spui punctul de vedere...daca tie iti place cum arata cumpara-ti 100 de dacii si lasa-ne pe noi cu citroenuri si chevroleturi...Numa' bine

alicee 15-02-08 23:34

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1357741)
oare de ce vorbesti ca fraiera fara sa stii macar daca sunt minor sau nu sau daca am masina MEA pe numele meu sau cel putin a mea la orice secunda a zilei?

fa-mi o surpriza :rolleyes2

sKyNeT 16-02-08 00:32

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 1358794)
...Dacia n-a dat sansa multor romani sa aiba masina, Dacia a furat visurile multor romani de a avea o masina adevarata pe bani putini...

Adica ? Crezi ca se poate ceva mai bun decat logan la bani mai putini ? :lol::lol: Sau vrei sa zici ca dacia 1310 e mai buna decat loganul ?

All times are GMT +2. The time now is 12:36.

- Copyright 2026 4Tuning