![]() |
Numar Ascuns...
Salut fratilor...ma tot suna nishte pusti am impresia de vreo 2 zile incontinuu...ma injura...ma amenintza ca-mi face praf masina....din pacate eu am cosmote si connex si cum cosmote e cartela saracului au minute cacalau si ma streseaza non-stop....nu stiu ce sa ma mai fac...m-au sunat acum vreo 3 sapt...m-au amenintzat ca-mi fac masina zob....s-au linistit in 2 zile...acum iar ma suna insa au mai facut o greseala...mi-au dat niste mesaje....binenteles cu injuraturi....eu sincer m-am plictisit sa-i injur, sa tin telefonu ocupat cu ei sau sa le resping apelurile! dati-mi idei cum sa scap!!!
|
Re: Numar Ascuns...
inchideti telefonul...
|
propune-le o intalnire la masina....daca mai tii masina la moghioros ma uit si io mai atent sa nu pateasca ceva ca trec tot timpu p;acolo
|
nu pot sa o mai tzin la moghiorosh k mi-e k o gasesc zgariata...eu stau f aproape de moghiorosh si totusi nu o pot supraveghea in fiecare zi...in fine....nu pot sa tzin telefonu inchis fiindk am masina de vanzare si e acest numar pus...speram k exista alta solutie...
|
propun cei care au alta retea inafara de cosmote sa le dea cate un mesaj asa de "buna-voie" sa-i faca sa se simta bine si promit sa fac cinste!
|
da`le nr meu de cosmote daca au chef de mistouri sau daca ai telefon cu simbyan blocheaza apelurile de la nr ascuns:)
|
probabil sunt niste c***** facuti in eprubeta de maxim 18 ani care cred ca au prea mult testosteron in ei si vor sa scape de el...au vazut numaru pe anunt ...au minute...au un chef de caterinca iesit din comun.....da numa ca chefu asta e de prost gust
io nu agreez violenta (cu toate ca am instrumente de la cel mai mic la cel mai mare.....de la 10 la 70 cm) si tot ce tine de domeniu asta da daca ai nevoie de ajutor si stabilesti o intalnire da un mesaj ca vin si io ptr simplu fapt ca detest astfel de specimene |
Quote:
Mie imi dadeau beep`uri .. eu ii sunam .. o data,de 2 ori, a treia oara nu i-am mai injurat, le-am zis frumos ca-s prosti rau de tot,ca orice telefon se poate urmari si se poate gasi locul si etc, si ca am pe cineva la vodafone care poate sa-mi ofere informatii secrete si etc, si ca daca e pe abonament o incurca rau de tot ca ma duc direct peste ei bla bla, arata-le ca esti superior,din vorbe.. si se caca pe ei .. si o lasa moale .. ca fatza-n fatza n-or sa aiba curaj sa vina .. tre sa ai papagal :) |
ma suna de vreo 2-3 sapt...prima oara le-am vorbit frumos k dehh...nu stiam cu cine vorbesc si astea....dar nu odata am schimbat locul la masina de frica sa nu mi-o gasesc zgariata...ce ma enerveaza foarte rau e k ma suna noaptea tarziu...cred k nu au somn....nu k eu as fii vreun batran..da nu pica prea bine la 12-1 noaptea sa te injure unu de mama si asa mai departe....oricum...mersi mult tuturor pentru ajutor...vad k de doua-trei ore nu m-au mai sunat...
daca tot nu ma lasa in pace cred k o sa apelez la arme grele...cum ar fii postarea numerelor de telefon aici pe forum si mai frumos sa fac ceva gen afise in care sa pun numere lor si sa scriu ceva astfel incat toata lumea sa sune!! |
ai numerele lor? :D ia da`mi un PM cu ele pls:))
P.S: daca nu ti`au zgariat`o pana acu nu cred ca o fac.... |
iti poti lua un tel ku symbian si e un program care iti permite restrictia la anumite nr de tel. simplu ;)
|
simplu frate dar am ajuns sa-mi iau telefon cu symbian pentru nishte "odihniti la minte"....oricum....daca i-ati sunat sau ceva chiar va multumesc fiindk nu m-au mai sunat de azi de la pranz! MERSI MULT!
|
pune nr aici ..
sunam toti care vrem de buna voie si nesiliti de nimeni .. bagam aceiasi poveste .. si se potolesc.. ne dai si nr tau .. si o ardem la modu` simplu .. daca mai suni la (nr tau) iti luam beregata.. cand o sa sune primu o sa rada :) dupa ce suna 15.. :) isi schimba numerele.. |
da ma, pune nr aici si le dam toti cate un mesaj..sa radem si noi de ei. :)))
|
te`au mai sunat frate? sau nu mai au minute?:)) hai ca fac show cu ei
Ce ar fi sa ii sunam noi asa unu dupa altu...facem conferinta si dupa ce termina unu de vb cu ei ii suna altu si tot asa:D |
lasa'i pe mana noastra ;) ... lasa-le nr aici...sa mai radem si noi putin :) ii si inregistram daca e ;)
|
deci chiar va multumesc ca nu m-au mai sunat:D MERSI MULT!
|
Quote:
hai baga nr lor,is curios ce o sa faca cand se intoarce roata :lol::lol: |
frate posibil sa fie si useri de pe 4tuning ....care ti`au vazut anuntu...un sfat: nu mai da numaru de telefon decat pe PM si zi`i sa iti dea beep sa ai nr
|
io am dat nr la vreo 10persoane care au sunat......daca e ceva si mai insista pune nr aici
lu unu iam zis ca sunt doamne de companie si ca sunt ieftine rau...nu stiu inca ce a vb respectivu cu ei:)))))))))) |
Quote:
|
doamne de companie??? tare rau:))...oricum nu m-au mai sunat!
|
se vede:))dai pm dak e ceva
|
Hmmm .. vad ca se strange lumea la nevoie .. pai cred ca maine va dau si eu un numar.. ca azi am primit 3 telefoane.. raspund.. fain fumos.. si nu zice nimeni nimic.. sa vedem ca va mai fii pana maine :) poate aflu cine este
P.S. nr de vodaf. |
iti face minute..ar trebui sa fi mandru:>:D:D:D
|
Sunt pe abonament:))
Mno .. stai ca am primit acum mesaj .. cu .. continutul : " . " tare asa |
vai de el/ea....daca nici pana acum nu a invatat sa scrie si sa vb....
|
si pe mine ma mai sunau cu nr ascuns , si incepeau sa injure...dar pe mine ma apuca rasu de ei cand vad ca se complica sa gaseasca cat mai multe injuraturi si cuvinte "shui"
- Am observat ca cel mai rau ii enerveaza cand razi de ei :)) , cel putin la mine mere :) |
zi de ala care ti`a zis ca iti pune amenda ca i`ai furat vaca=)))))))))))))))))
|
da man ....ma suna unu intr`o seara...eram la pc...si raspund...ma injura ce ma injura si eu il intrb frumos cine e....si incepe ca eu sunt ala de i`am furat vaca si ca urmatoarea zi o sa ma trezesc cu politia la usa sa`mi aduca amenda :)))
acum vreo 4 saptamani tot asa ..ma suna unu si incepe el acolo cu injuraturi ...imi spune niste porecle"de jmekeri" ca el e bazat ...si m`a bufnit rasu .... si apoi zice el... AUZI ! TU NU AI MAI MULTI JMEKERI CA MINE ! si a inchis...:)) |
hahaaaaaaaa:))))ce distributie, aduce lume ca la un meci mare cu suporteri de acasa si din deplasare :))
|
poate zicea la caterinca ca i`ai furat vaca =))) oricum crek era vreun copil maxim 16+ cu multe minute pe cartela si n`avea ce face cu ele :D
ps. tare asta cu vaca =)))))) |
Quote:
Eu acuma 2 ani eram cu una...mh..draguta...si din ziua cand m`am bagat cu ea pana ne`am despartit in fiecare zi ma suna unu zice ca il cheama Sabie si ca e ruda cu nush cine si ca vine dupa mine, ma asteapta la poarta scolii la 13:30 cand trebuie sa ies..am stat odata pana la 14:40 cu inca 3 colegi si nu a venit nimeni..sunt de parere ca daca chiar sunt shmecheri sau au sange vin direct, nu te mai suna....Parca Dacia_WRc de pe forum avusese mai demult belea cu unii ...comandase de pe site nush ce piese si au inceput sa il sune unii care il obligau sa le cumpere arme si cica i`a zis o vecina ca au venit niste tzigani intr`o zi la el pe scara...aia posibil sa fi fost pe bune...dar....nu se stie:D deja nu mai raspund la nr private |
Cea mai buna metoda e sa fi mai rau decat ei :D. Sa arati ca ai sange in tine si esti pregatit pentru tot :). Oricum pentru inceput cel mai bine e sa faci exact ce a zis Santos apoi daca nu merge trebuie sa-i faci tu pe ei sa le fie frica de tine :D
|
Daca aveti numarul de telefon puteti merge la politie si faceti reclamatie .. daca aveti si mesaje cu amenintari mergeti si faceti reclamatie .. ;) si dupa aia o sa aiba surprize ( neplacute )
|
nu nu nu :):):):)
ma tot bipuia la 3-4 noapte un numar pana o data o facut greseala sa nu mai ascunda numarul si l`am vazut. el ma bipuia noaptea eu il sunam dimineata si`l injuram 10 secunde de sfinti apoi inchideam. ala era pe zi ce trece tot mai socat de unde am eu numarul lui. apoi i`am zis sa inceeze si o mai pus o persoana sa imi de`a bipuri noaptea. apoi i`am dat anunt la matrimoniale...ca`i tipa buna, se ciocaneste pe sticle de vin nu pe bani...si cred ca l`o fi sunat careva :) apoi i`am scos apartamentul la vanzare, telefoane mobile, masini...numa eu stiu cate anunturi cu obiecte am dat si toate aveau nr lui de telefon. aia cu armele nu la mine s`o intamplat...am vazut si eu pe forum cand am intampinat problema asta un post cu armele. dar oricum...daca nu sti ce faci. ai numarul de telefon? baga anunturi pe 10 site`uri diferite..cu numarul lui de telefon. imagineaza`ti daca intr`o zi citesc ajnuntul doar 3 persoanex10site`uri=30 de persoane /zi ori 14 zile cat tine un anunt pe net = 420 de persoane diferite caer`l vor injura :) cand vor afla ca individul le`o tras tzeapa :):):) cel mai bine`i sa`i bagi apartamentul la vanzare...la 60% din pretul real al pietii. omu o sa`si schimbe cartela dupa 2-3 zile, crede`ma :):):) daca mai ai probleme da`mi numarul ca ti`l execut eu...daca`i ceva ii comandam si niste spoilere si sa`i vina acasa :):):) |
hahaha uite la asta cu matriminoale si vandut case nu m-a dus capu e de tinut minte asta :))
|
Quote:
Quote:
si daca am si cartela de public inseamna ca sunt cersetor sau ce? tu nu erai destul de curajos sa le zici... " Hai sa ne intalnim sa vedem care e problema .. " ? mi-ar fi fost rusine sa cer ajutor pe forum sau sa dau numarul lor aici cu rugamintea sa-i sune careva si sa le spuna sa ma lase in pace sau alte chestii d-astea.. sa-i injure sau mai stiu eu ce pe mine cand m-a sunat careva cu astfel de ganduri si amenintari i-am propus sa ne intalnim in 3 sferturi de ora in ce loc vrea el sa vad si eu cine e si sa "discutam"...( in 3 sf ora ajung in aproape orice zona a bucurestiului ) |
lasa frate...nu e problema..suna cine vrea....omu nu are curaj sau poate s`o fi speriat..nu toti suntem tari in gura.....
|
Quote:
EDIT : eu ma retrag din discutie ... bafta ! |
| All times are GMT +2. The time now is 19:03. |
- Copyright 2026 4Tuning