Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   M3, Cavalerul Alb (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/65887-m3-cavalerul-alb.html)

4TuningRO 05-02-08 19:51

M3, Cavalerul Alb

25 Attachment(s)
M3, Cavalerul Alb

Cand spui "BMW", spui "magnific", si acest M3 E46 nu se dezminte. Un poem de forme simple, eficace si fara inflorituri inutile. Cavalerul teuton imbracat in armura alba isi declara razboi lui insusi. E clar. E un rebel. Si nu se va impaca in sine pana nu va fi cel mai bun. Sub armura, un motor cu sase cilindri in linie, care a ajuns de la 343 CP la 500 CP, cu ajutorul unui kit compresor.

Cavalerul Alb se-ncalta cu jante de 20 inci cand iese in oras si de 19 inci la turnir, pentru a-si demonstra cel mai bine vitejia. Se lupta prin viteza si stil. Si castiga. Deseori, ridica din capota pentru a-si privi inamicul in ochi. Si inamicul ingheata. Si dupa cum vedeti, asta nu e totul. Cavalerul M3 isi pregateste o noua armura, pentru a baga si mai mult spaima-n dusmani...
Ca orice cavaler, are si criticii lui...De exemplu, francezii spun ca nu prea-i sta bine cu jantele acelea aurite...

4TuningRO 05-02-08 19:53

Re: M3, Cavalerul Alb

3 filmulete cu el la treaba :

<object width="425" height="355"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/keUhGUpbv_o&rel=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/keUhGUpbv_o&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

<object width="425" height="355"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/BIYPGIVqOYc&rel=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/BIYPGIVqOYc&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

<object width="425" height="355"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/xtGPM3-Etgk&rel=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/xtGPM3-Etgk&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

Rookie 05-02-08 20:54

sa moara mamele francezilor care au zis prostia aia ... e alba, e puternica, e ... B.M.W. !!!

In2ition 05-02-08 20:56

intr-adevar....ceva *infiorator* de frumos.....

tm_kata 05-02-08 20:57

frumoasa prezentarea :) ca de masina nu am cuvinte....

wtah_nissan 05-02-08 21:10

jantele ar merge super atre negre..masina..de vis...as vinde mamele francezilor pt ea :))

spiri14 05-02-08 21:22

misto combinatia de culori... si m3 vechi da clasa la asta nou...

ArCaDa 05-02-08 21:34

frumoasa masina si foarte puternica...si francezii aia prea prost gust :lol: chiar merg jentile alea aurii asa pe ea....dau bine...da parca ar merge negre si geamuri negre..si haideti la o plimbare prin bucurestiu plin de gropi :inyourfac

ka$tor 05-02-08 21:50

ahaha, ce masini fac francezii ca sa poata critica bmw-ul, renault ? :D :lol: :lol: :lol: citroen:lol::lol::lol:

masina e de-adreptul impresionanta :-)

claubmw92 05-02-08 22:28

chiar e un calvar in sensul bun al cuvantului

Chucky bmw 05-02-08 23:41

e crima masina :D

THX-1 05-02-08 23:55

"...De exemplu, francezii spun ca nu prea-i sta bine cu jantele acelea aurite..."

Intradevar,ar sta mai bine pe un renault!..dc. ar incape:lol::lol:

crazy-unique 05-02-08 23:55

e bmw:)nici nu tre sa mai zici altceva:P prea taree:D ador modelul asta de M

CoRn3L 05-02-08 23:56

doar un singur cuvant.....SUPERB

SnowMan 06-02-08 01:27

Arata foarte bine cu aceste linii simple la prima vedere, dar care asigura un coeficient aerodinamic de 0,3 (adik perfect aproape). Jantele aurii merg, cum de altfel merg si pe Subaru Sti albastru.

O singura problema are, aceea a masinilor cu tractiune spate, dupa cum ati vazut in filmuletz, poti face un tait-a-coeuil instantaneu dak nu esti atent, din cauza puterii mari transmise la puntea spate.

In orice caz, nu uitati k si francezii fac masini ok, asa k nu mai fiti asa rai pentru ca intr-o buna zi, un peugeot sau un renault pot sa va dea clasa, chiar dak aveti audi sau mai stiu eu ce lucruri nemtesti.

Fara indoiala, noul M are un design curat, un propulsor puternic, pe masura, exact cum ne asteptam cu totii cred, specific BMW, fara inflorituri si alte briz-briz-uri puse aiurea.

SUPERCAR!

_anaconda_ 06-02-08 10:05

E foarte tare...nu ma omoram eu de pe e46 dar asta e superb

Fixius 06-02-08 10:25

nu credeam ca arata asa de bine in alb... e super !

sierraSB 06-02-08 10:47

genial! e superb!!!

ceoby 06-02-08 11:33

ia dati-mi mie un bmw din asta ....(superb) sa vezi ce ii calc pe cap cu jantele alea aurii pe francezi ...ca si asa nu prea ii suport ...

Patrulei 06-02-08 12:16

Ii sta foarte bine asa.As vrea si eu niste detalii cum sa urc un m3 e46 la 500 de cai si de unde pot cumpara un kit compresor:D:Pastept PM scz de off

Ace Axel 06-02-08 13:38

foarte misto, se puteau gasi nijte jante mai misto totusi :p

Victor_WRC 06-02-08 14:52

decat 1 cuvant : "PENAL" !!!

vacaroz 06-02-08 18:37

Quote:

Originally Posted by Rookie (Post 1337670)
sa moara mamele francezilor care au zis prostia aia ... e alba, e puternica, e ... B.M.W. !!!

frantuzii intai sa faca masini si pe urma sa se ridice cu pretentii la BMW :D :D

Marius_mym89 06-02-08 19:48

daaaa...de-a dreptul impresionanta...o intrebare pt fanii bmw (intreb pt ca nu stiu nu ca sa ma dau mare)...care a fost treaba cu M3 GTR?? serie limitata sau ce?

Ace Axel 06-02-08 21:15

Quote:

Originally Posted by victor_wrc_gt (Post 1339377)
decat 1 cuvant : "PENAL" !!!

ne explici si noua opinia ta t rog ?

Victor_WRC 06-02-08 22:17

Quote:

Originally Posted by Ace Axel (Post 1340265)
ne explici si noua opinia ta t rog ?

Ce am vrut sa spun a fost ca ai sta foarte bine cu alb si cu jentile alea aurii in ciuda celor spuse de francezi:rockon:

Oxide 06-02-08 22:59

Quote:

Originally Posted by victor_wrc_gt (Post 1340409)
Ce am vrut sa spun a fost ca ai sta foarte bine cu alb si cu jentile alea aurii in ciuda celor spuse de francezi:rockon:

Altadata exprimate clar , se pot intelege alte lucruri...

OT: masina 'alearga' si arata exceptional ! :D

Vely 06-02-08 23:16

Haideti mah ca e frumoasa si puternica, are capota ca de GTR si e modificata de suedezi!
Cat despre jante... dupa parerea mea doar roz sa nu fie!

MY PRECIOUS!

dan_stage28 07-02-08 00:47

banuiesc ca masina asta super tare cu demaraj in forta ia la sprint sau cel putin e egal cu M5 sau M6 si sigur de mergi cu full speed cu asta la camerele video poza va iesi neclara :lol:

maryo86 07-02-08 13:14

Criminal But E36-the Real M3

B3ST 07-02-08 14:18

E foarte simpla si foarte frumoasa.... cat arata de nevinovata, pe atat e de periculoasa. Chiar arata foarte bine.

nutzuXXL 07-02-08 15:23

prea criminala masina . m3 e46 e tatal lor :)

NUT_28 07-02-08 15:50

intradevar impresionant.... merita toti bani

UNLORD 07-02-08 18:58

Arata criminal! Si e de bun gust! Cred ca il vopsesc si eu pe al meu alb :) !

DaNy>DmN 07-02-08 22:55

Bijuterie M3-u asta si 500cai rwd :shock:,e bomba masinutza !!1:shock:

Versace 07-02-08 23:00

Quote:

Originally Posted by SnowMan (Post 1338356)
Arata foarte bine cu aceste linii simple la prima vedere, dar care asigura un coeficient aerodinamic de 0,3 (adik perfect aproape). Jantele aurii merg, cum de altfel merg si pe Subaru Sti albastru.

O singura problema are, aceea a masinilor cu tractiune spate, dupa cum ati vazut in filmuletz, poti face un tait-a-coeuil instantaneu dak nu esti atent, din cauza puterii mari transmise la puntea spate.

In orice caz, nu uitati k si francezii fac masini ok, asa k nu mai fiti asa rai pentru ca intr-o buna zi, un peugeot sau un renault pot sa va dea clasa, chiar dak aveti audi sau mai stiu eu ce lucruri nemtesti.

Fara indoiala, noul M are un design curat, un propulsor puternic, pe masura, exact cum ne asteptam cu totii cred, specific BMW, fara inflorituri si alte briz-briz-uri puse aiurea.

SUPERCAR!

snow man de unde stii ca asigura un coeficient aerodinamic de 0,3?

SnowMan 08-02-08 03:04

De pe net, de pe site de la BMW la specificatii tehnice. e un link de la bavaria motors care te trimite exact pe site-ul noului M3

SnowMan 08-02-08 03:08

ce spuneai , k iese neclara in poza dak rulezi la full speed? dar unde te crezi man, in nfs most wanted sa te ia radarul si sa iesi neclar in poza? iti spun sigur k pozele ies f bine pt k au stabilizator de imagine camerele de pe dn. si tu, pana la varsta ta de 18 ani cu ce viteza ai merscel mai mult? ca sofer ma refer, ca vad ca te crezi foarte experimentat.
Nu vreau sa fiu rau, dar sincer, nu te mai hazarda in niste afirmatii fara a avea vreo fundamentare. Bafta multa si nu mi-o lua in nume de rau.

SnowMan 08-02-08 03:13

PATRULEI fii atent cu 500 cp cat spui tu ca vrei la e46. o forta atat de mare pe rotile spate iti va toci pneurile detul de repede, iar angrenajele masinii nu au fost proiectate pentru o forta de transmie atat de mare. daca iti place masinutza si nu vrei sa o termini in 2-3 luni, nu te-as sfatui sa-l urci asa mult. la urma urmei gandeste-te ca sunt 500 cai la 2 roti, nu la 4 ca nu este integrala. Un sfat prietenesc, nu incerca asa ceva. fa un tuning decent, sa fii in sigurantza.

DaNy>DmN 08-02-08 10:32

Quote:

Originally Posted by SnowMan (Post 1343053)
De pe net, de pe site de la BMW la specificatii tehnice. e un link de la bavaria motors care te trimite exact pe site-ul noului M3

SnowMan regret sa te dezamagesc dar asta nu este "noul M3"(care este e92-ul) ci este M3-u E46 adica penultimul model;)

All times are GMT +2. The time now is 15:43.

- Copyright 2026 4Tuning