Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   Carucior cu stil pentru bebelusii "diesel" (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/65882-carucior-stil-bebelusii-diesel.html)

4TuningRO 05-02-08 19:38

Carucior cu stil pentru bebelusii "diesel"

11 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...8acc201a5b.jpg
Carucior cu stil pentru bebelusii "diesel"

Pentru bebelusii care adora mirosul de motorina chiar de cand se nasc, si aleg de pe tava cheile de la masina, avem o supriza: caruciorul Hot Rod Style. Kid Kustoms au lucrat din greu la aceasta noua creatie artistica, dar verdictul nu il dam noi, ci voi. Are sens asa ceva? Probabil ca da, ca exprimare a spiritului, desi unii bebelusi s-ar speria cu siguranta de ciudatul carucior.

Multi tatici pasionati de tuning s-au intrebat: "Mamico, nu-ncap si eu in el?"...Bineinteles ca au primit raspuns negativ, si s-au multumit cu plictisitoarele lor masini modificate...Ori carut modificat ori nimic! Cine-o sa se plimbe cu acest "roddler"? Fiul lui LeBron James, celebrul baschetbalist de la Cleveland Cavaliers. Sa-ti traiasca, LeBron, si sa-l plimbi pe micut cu...stil! Totusi, unde sunt LCD-urile si boxele? Deja stim ce fel de masini o sa aiba al doilea junior al baschetbalistului cand o sa creasca mare.

Dracushor 05-02-08 19:43

Re: Carucior cu stil pentru bebelusii "diesel"

Super tare... Deja o sa aiba o caruta tuningata din nastere, apoi ce o sa fie cand o sa aiba permis la mana... DEZASTRU :))

tm_kata 05-02-08 20:55

parerea mea e ca nu are sens

ArCaDa 05-02-08 21:25

Quote:

Originally Posted by Dracushor (Post 1337514)
Super tare... Deja o sa aiba o caruta tuningata din nastere, apoi ce o sa fie cand o sa aiba permis la mana... DEZASTRU :))

foarte bine zis...:)) v-a fi un rege al soselelor..:))

Bogdan_ozzy 05-02-08 21:25

Nu prea ii vad rostul .. dar totusi este destul de interesant:)

UltraShoot 05-02-08 22:45

E bun pt Copilu Minune ala sau cum ii zice sa se duca cu el la concerte:)))

Chucky bmw 05-02-08 23:37

tare...:D...nu prea am ce zice

Fixius 06-02-08 10:31

nu prea inteleg eu.. ce vrea sa fie... dar.. nah.. sa zicem... ca e ok

Victor_WRC 06-02-08 14:55

de cam scartaie ideea .....da hai treaca...ma mir ca nu au pus si un sistem nitro:lol: sau jenti BBs :lol: dar in orice caz e ceva nou :lol:

golidix 06-02-08 16:56

e ingenioasa ideea mai faci si un ban din chestia asta.....:D eu zic ca asta e pentru oameni de afaceri sau pentru cei neinteresati de copii :paper: scapa de iei asa.

Vely 06-02-08 23:05

Unde e motoru???
Va dati seama ca asta ar fi cel mai economic vehicul motorizat, sau e pt mamicile fitoase si puturoase care nu vor sa impinga carutul?

NUT_28 07-02-08 16:17

:)))) prea tare

Ghimpe200 08-02-08 07:28

Este ceva frumos,dar parerea mea e ca ar fi avut un sens dak in partea din spate,adik de unde se conduce presupun,ar fi avut un suport pt parinte!!!Ashea da,si copilul si parintele ar fi fost cei mai smecheri din parc,iar tatii mai mult ca sigur k s-ar fi batut cu mamicile k sa plimbe copilul!!!

Bogdan_ozzy 17-02-08 09:54

8 Attachment(s)
@Ghimpe200 : Incearca sa postezi fara sa mai folosesti scrieriile tip "mess" :" dak " , " adik " , "Ashea" , " k " , " pt. " .

P.S. :Inca cateva poze :

Sindrom 21-02-08 22:49

bre telecomanda are????

dydy-andrey 14-05-08 20:55

inutil...:|

All times are GMT +2. The time now is 17:25.

- Copyright 2026 4Tuning