![]() |
Supercar(t) Mitsuoka Orochi
17 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...8abfb55623.jpg
Supercar(t) Mitsuoka Orochi Informatia din acest text ii vor bucura pe japonezi. Pentru noi, e doar o meditatie. Pentru ca ei isi vor putea cumpara un Mitsuoka Orochi mai ieftin. Pretul acestei masini chiar urate, si o spunem cu toata sinceritatea, a scazut de la 111572$ la 87287$. Sigur, acum o sa va rog sa imi spuneti cam ce bolid v-ati putea lua la banii astia. Stiu, stiu...veti pune multe virgule intre marcile de masini. Pentru ca la 87287$ gasesti o MASINA, nu o caruta, fie ea si super...caruta. Masina capteaza mai putina atentie decat Van Damme in prezent si e presarata cu metal la interior si 25% piele artificiala. E foarte posibil sa fie achizitionata de japonezi, mai ales ca i-a scazut pretul, dupa cum va relatam, la 87287$. Cred ca ne-ar trebui un maldar de foi sa scriem ce ne-am lua pe banii aia...Sau o singura fila, pe care sa scrijelim ferm: PORSCHE (ne-ajung?)...Suntem rai si criticam o masina la care s-a muncit. Totusi, mai bine donau banii decat sa-i investeasca in fabricarea unui automobil atat de ciudat, mai ales in partea frontala...Nu te uita prea mult la Orochi, ca te dor pe urma ochii! |
Re: Supercar(t) Mitsuoka Orochi
botul ala nu prea imi place dar pe ansamblu e interesanta
|
sincer... nu mi place
|
Spatele arata cel mai bine;)
|
spatele este criminal....lateralu da cat de cat bine....partea fata oribile :chainsaw:
|
spatele ce e de capu lui.....fatza...praf
|
Masina asta e la fel de frumoasa ca si un Hyundai Coupe a 2-a generatie. Din orice unghi te uiti la masina aia ca si la asta iti place numai o bucatica. O jumatate de stop, o fanta, numai o parte din bot, si tot asa.:d
|
Ori nu am eu gusturi, ori m-am saturat de farurile de Porsche, ori BMW din '80 imi pare izbitor de asemanator cu cel de acum, dar cert este ca masina asta imi pare dementiala, ca sa nu mai spun ca impresioneaza prin exclusivitate.
|
arata foarte bine, kiar imi place
|
au inceput sa se joace tot mai mult dea chop shop......oricum interesanta ideea
|
:-)ar arata bine cu o husa pe ea ca unele femei care arata bine numai imbracate....
|
Quote:
Oribila. exista o limita a bunului gust parerea mea este ca au depasit-o. sa fie la ei vorba aia. |
fata e oribila, grila fata seamana f putin cu cea de buick
|
o avea si parti bune si frumoase dar la banii aia ... nu face
|
mamaaaaa....ollooo...nu imi place absolut nimic...si nu as da 84000 sau cat e nici daca m-ar ruga cineva....si daca as lua-o moca as vinde-o si as lua altceva...:-D
|
Nu-mi place chiar de loc sincer, si nu sunt inchis la minte ca doar si eu ma ocup de design, dar asta e chiar urata mah:rolleyes2
|
Orochi este un monstru din mitolologia japoneza, deci trebuia sa fie urat! Insa parca ar fi conceputa de Leepu, care e din Bangladesh
|
ceva cu adevarat spectaculos....
|
Quote:
Numai bine!.. si la articole cat mai bune de acum incolo! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:27. |
- Copyright 2026 4Tuning