![]() |
Nou.. Dacia Hatchback
1 Attachment(s)
Noul Model De Dacia Sandero Se Plimba In Probe Prin Tara
Pareri Pro Si Contra La Prima Vedere Va Place ??? |
Re: Nou.. Dacia Hatchback
ala parer a fii renault nu dacie
|
:writers_bala e renault toata ziua !! si arata ca.....nu mai zic...
|
1 Attachment(s)
eu am cautat renault sandero pe google si uitati ce am gasit!
asta este intradevar dacia...comparati grila celei puse de FIGHET si celei puse de mine |
nu cred...tot renault pare..
|
VOI NICIODATA NU CREDETI NIMIC
OARE CE VA FACE SA CREDETI??? inainte d e toate trebuie s a fiii documentat citusi de putin dupa ce vezi linkul sa nu imi spui ca te razgandesti http://www.autof1.ro/dacia-hatchback...ns-in-romania/ |
uita-ti-va la usi, e bucatica de logan toata ziua
|
din cate vad eu in masca fata nu este sigla renault si nici dacia dar usile seamana bine cu cele de logan si oglinzile de logan 1.6 16v
|
E urata cu draci. ce poate arata mai urat decat un logan: o masina noua cu nume de "sombrero" si cu facelift de logan!!!
oare ce optiuni o avea?? se cam duce dracu toata firma renault cu masinile astea! |
asta e viitorul logan hatchback . sa vedem cum va fi in realitate. nu prea merg farurile alea sunt prea alungite.
|
ma bucur ca exista progres ........
masina nu arata nici rau dar nici bine ... :D |
mie chiar imi place.abea ast sa o vad pe strazi mai de aproape.m-am petrcut cu doua prin C dE AG ,erau cu nr de PROBE si chiar mi-au placut.
|
aaa urataaaaaaaaaa... daciile alea batranesti sunt mai marfaaaaaaaaaa... stati ma nebunilor cuminti.. e masina noua in primul rand.. si nu se compara in viata ei la tot ce vreti voi cu daciile alea din 1905...
|
din spate zici ca e clio :lol:
|
Quote:
|
Nu stiu ce aveti cu ea ptr ca arata chiar foarte bine... 1 NU MAI E DUPLAP 2 muama ce aduce a clio ;)) 3 e mai frumos ca un clio 4 Cand va aparea?
|
hmmm... mi se pare normal sa semene cu renault deoarece dacia e fabricata in colaborare cu renault-ul...cat despre look, nu e chiar asa de urat din unghiul respectiv....oare ce pret are?
|
inca o dacie fara presuri,abs,servo,ac,radio,oglinzi electrice,geamuri electrice.... la 7000 de euro ... dar ce mai conteaza ca doar e NOUA .... astept cu mare interes logan steppe (4x4 care a fost scos la nu mai stiu ce salon) si logan papuc... :|
|
mari critici de arta sunt pe aici destui, multi dintre ei care nu au tinut nici un pix in mana inca sau altii care le urla maneaua la maxim
nu mai vb in necunostiinta de cauza. masina este ok, nu zic ca este super (dar va fi peste asteptarile voastre), mai are si unele bube de design dar nu designul este important ci fiabilitatea, cum ar fi fiabilitatea loganului ajunsa mai nou in top 3 la fiabilitate in unele tari occidentale. nu mai vb degeaba, nemtii stau la coada sa cumpere logan cum stateau parintii vostrii la lapte. ce vreti la 7000 de euro? sa si danseze singura? pilot automat? nu am nimic cu propietarii de masini vechi, dar totusi nu poti compara o masina din preistorie cu una cu tehnologie noua, fie ea fara sau cu abs si alte gadget-uri si inca un lucru: orice poate crea masini scumpe, e usor, insa e foarte greu sa concepi si sa produci o masina ieftina surprizele din partea dacia o sa continuue...respect pentru cei care stiu macar sa aprecieze si sa nu sara repede,...a tot DACIE, mama ei, dar el saracul are un/o *** si nu isi da seama... |
mie personal imi place este intradevar un progres continu pt cei de la dacia daca o tin tot asa poate in citva ani aduc standarde noi pt brandul nostru romanesc DACIA
succes dacia !!! |
mai ce sa zic mie chiar i-mi plac ''hachebecurile'' pe bune i-a uitativa bine la ia dar din alt unghi priviti adica din" ochiul" unui gagiu cre ar vrea un tuning adevarat .Ce ziceti ??
Pareri ceva mie chiar i-mi place parca o si vad tunata pe ici pe colo!! |
nu seamana cu clio 3.....doar geamul spate e identic cu cel de clio 3 poate de-asta vi se pare ca seamana
|
nu e cine stie ce da merge
dar nu era vorba ca masina va costa 5000 E? |
Quote:
|
nu ma refeream la asta,eu ma refeream la faptul ca masina este facuta la fel ca si loganul...aceeasi masina fabrcata si de renault si de dacia,diferenta facand-o doar grila pentru ca lumea de aici nu credea ca este dacie
|
este o dacie care este in romania pt ca acolo a fost fotografiata si care va avea un viitor destul de bun ,,zic eu''
orcum mie personal imi place arata destul de bine |
frate mie imi place! voua nu va convine nimic.luati-va frate ursuleti si ce vreti voi cu n-spe milioane de km in bord.masina urata masina frumoasa io zic ca este o masina buna pentru ce ofera.nu atacati oamenii.atacati ideile lor si apreciati munca depusa.
|
1 Attachment(s)
Masina va fi lansata pe 4 martie, si cica va fi cu 500 eu mai scumpa ca logan (la fiecare echipare).
|
deja seamana cu ford ka in spate... fund mare si roti de tico
|
Cat de hidos poate sa arate... :(
|
Quote:
cine are bani de imprumut isi ia o masina ieftina si daca e si noua e si mai bine, cine nu poate sa se riste la un imprumut isi ia un dinozaur... sta cu el 1-2-3 ani il vinde mai pune bani, isi ia alt dinozaur si poate in 5-6 ani isi ia si el una noua. |
Ce legatura au REVIZIILE cu designul masinii?! Este urata si asta e punctul meu de vedere... Ca doar deaia e forum.
|
Quote:
Cele de tico sunt pe 12'. La 7000 eu nu o sa va luati nici o masina de "fitza". Masina trebuie sa o si intreti, nu doar sa-ti permiti sa o cumperi. |
Quote:
de fapt ce vrei sa cumperi in acesti bani , si daca ar faceo full option si cu jante pe 17 atunci inchipuieti cit ar costa un caucuc in cazul in care omul de rind da cu el in groapa si crapa la asta nu va ginditi ca aceasta masina este facuta pt oameni mai putini avuti ca daca am avea toti bani de mercedes sau nu stiu ce alceva am uitao cu siguranta inainte s o cumperi uitate in buzunar daca iti permiti s o intreti este totusi o masina lowcost destul de buna |
am vazut poze,am citit... m-am umflat de ras.Desigur nu sunt dizainar ca cei calificati care iau bani sa combine parti de la alte modele si sa le lege intre ele prin 2-3 elemente noi iar apoi sa zica model nou.Iar uzina Dacia a ajuns tot unde era acum aproximativ 40 de ani.Cumpara modelele altora,le fabrica aici,pune sigla pe ele si e bine.Ca unica firma producatoare de automobile romanesti e o bataie de joc.In sportul auto sunt prezenti doar simbolic,gama de automobile comercializate se rezuma la 1 model in 20 de mii de variante.Sunt mult prea multe de zis si deja sunt in offtopic asa ca ma rezum doar la masina asta.Parerea mea?tipicul autovehiculului destinat consumatorului sarac doar ca mult mai mic decat un logan si putin mai scump ca e model NOU.Noroc cu tari ca Romania ca altfel nu mai ajungea Renault unde e.
|
Deja In Ziua De Azi Foarte Multe Masini Ajung Sa Semene Intre Ele
Aproape Chiar Identice Difera Doar Sigla |
si asta ce mai e,modificare virtuala sau e pe bune,intreb...:rolleyes2
linku unde am gasit poza http://images.google.ro/imgres?imgur...icial%26sa%3DN |
Quote:
|
prostie sau nu vreau sa stiu si eu daca e pe bune,ca pe respectivu site spunea ca e real,acu intreb:o sa ma rad muult mai copios cand l-oi vedea si pe asta pe strazi sau ma amuz doar vazandu-l in poza,ca de celelalte m-am amuzat teribil,de la primul la ultimul.servus nu'ma bine!
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:42. |
- Copyright 2026 4Tuning