![]() |
Oltcit Tuning!
3 Attachment(s)
Sal. Eu cu un prieten si cu un var deal meu am \"tunat\" un olcit! :)) o sa vi se para o prostie...dar uitativa la poze!! e prima oara cand scriu pe forum asa ca nush daca o sa mearga sa bag pozele aici...asa ca daca vreti sa fiti siguri intrati pe www.gangsters-tuning.go.ro la secriunea poze....
Estetic:sunt schimbate spoilere, oglinzi etc.... Modificari motor: are un cip care il aduce la 90 cai ... e cam putin...dar din cate am inteles de la ala care a pus cipul...atata poate duce motorul...fara sa ii dauneze ala durata de viata... :( ..oricum...acu varul meu e in italia si sia luat o toyota celica ultimul model :twisted: :) ditamai saltu!! de la olcit la celica...!! :twisted: si zic eu ca anu viitor ne vom apuca si de aia...pana atunci...spunetimi ce parere aveti despre olcit.... P.S. in Galati...sunt 3 tipuri de impatimiti de tuning: 1.cei care stiu ce inseamna tuning...si cam ce ar trebui sa faci sa tunezi o masina dar nu au posibilitate financiara! $$$$$ 2.cei care le plac tuningul...adik cum arata o masina tunata...dar habar nau ce au sub capota... si.. 3.cei care au bani...oleak de cuostinta despre tuning...si sunt vreo 2-3 masini tunate cu bun gust...dar am vazut si vreo 2-3 bmw seria 3...facute fix deanpulea...!! urate cu draci!! daca le lasau stock erau mult mai casticati!! Am vazut acu vreo saptamana o cursa pe faleza... intre un BMW seria 7 (ultimul model!!! :shock: ) si un bmw M5 (penultimul model...nu ala cu faruri k \"ochii dragonului\" ).....zic eu ca amandoua aveau peste 170 km/h...a castigat M5 parca...dar seria 7...cand a trecut pe langa mine...scotea un zgomot...!!! aproape ca o raba:)) nu exagerez!! chiar mam speriat...nu era nimik asemanator cu un sunet de masina sau cu un sunet produs de o evacuare normala!![/b] |
hmmm.... si unde ai pus \"cipul\" ala?.....
|
unde s-au intrecut frate pe faleza ca au pus nenorocitii astia limitatoare de viteza si nu apuci sa accelerezi ca franezi :( :(
|
...
eu chiar nu am vazut olcitu asta prin gl.....treaba cu chipul e clar ca ti-a dat 90 de cai...si chiar unde s-au intrecut aia pe faleza?..
|
Pai...sau intrecut inainte de a se pune limitatoarele...si...a inceput cursa dupa curba de la bac..pana in fata la elicie!
|
tot nu am aflat.... unde ai montat \"cipul\" :)
|
:lol: :lol: :lol:
|
....
Poate si-a luat omul star chips! :lol: :lol:
|
vedeti daca atzi sarit pe el ? sa rushinat omu' :lol:
|
Cipu` ala nu e star chips...ci cand trec de 4500 in a 4-a si pe toata durata vitezei a 5-a forteaza mai multa benzina in motor...creste consumul...dar si performantele
|
ca inginer auto n-am mai auzit de asta dar cine stie poate invat ceva nou..... :shock: :!: :?:
|
e uimitor frate sa treci de 4500 ... adica e uimitor ca ai ajuns la 4500 si inca a tras motoru pana la turatia aia.
la mine la 4500 e maxim dar ... e nemteasca ( in mare ) .. si mult mai noua. |
cam cine va spus vreodata ca pe motoarele pe carburatie se poate monta un chip?????????????
-->SAU POATE TU L-AI LIPIT PE CARBURATOR CU SUPER GLUE??????????? CAM ATAT POTI FACE CU UN CHIP LA UN MOTOR CARBURAT!!!!!!!!!!!!!!!!! :peace: |
DACA CHIAR INTRADEVAR TE-AR INTERESA SA PREPARI UN OLTCIT CAUTA UN MOTOR DE ALFAROMEO 33 DE 1.7 CU INJECTIE MULTI PUNCT.
SI ATUNCI CHIAR VEI PUTEA SA SCOTI CEVA DIN OLTCIT-UL TAU. |
sau de citroen chiar
|
bre .. ia fa tu un tuning si scrie corect numele masinii ( in numele topicului )... ca nici cum se scrie corect nu stii
|
Da intra si de citroen clar dar atentie...................... se poate monta usor si fara dureri de cap un motor de Citroen Visa.
Si atunci se schimba iar smecheria. |
Sal all !!!
Etete bre, am vreo 2 luni de cand accesez site asta tuning si nu dadui de galateni....chior mai sunt, eu nu am decat un opel manta :D
|
a prins lumea curaj :)
|
TUNING_GALATI
spui ca ai un Opel Manta?! sunt tare curios ce culoare are??? asta daca nu sunt prea indiscret!!!!!!!! |
haide ti ma fiti serosi ce tuning cip sa faci pe oltcit ?
da o in colo de treaba ca tot oltcit ramane |
ai motor pe ijectie la olcit
:?: :?: ca sunt tare curios cu ai facut CIP tuning |
1 Attachment(s)
In rest arata bine masina e destul de reusita.
Poate o vopsea mai deosebita dadea si mai bine. |
Bai voi sunteti culmea!! Eu am am facut postul asta sa aud si eu parerile despre masina mea...si voi nu puteti decat sa comentati...as vrea sa vad si io ce masini aveti voi...aia care comeneaza si nu cred nimic. Nu va place masina...nu postati aici...sau spuneti ca numi place..\"trebuia sa mai lucrezi la....\"...si cam atat...nu incepeti sa ma luati in ras cu chio chip si chestii d-astea. Tuningul la motor a fost facut de cineva care a fost platit cu destui bani pt asta. Eu mam ocupat de exterior. La motoare nu prea ma bag, pt ca, pe mine mai mult ma pasioneaza car stylingul decat mecanica. PUNCT. Asa ca aia care se cred sau poate sunt mecanici si vor sa posteze aici ca nu se poate domnule pune nushce...ii rog sa nu o mai faca. din poze nu au vazut ei ce e sub capota.
|
ma da parca aveai o celica :?
|
Pe o Dacie ce motor ar trebui sa pun ??? :?: [/b]
|
Pai am celica...dar olcitu...e ca o masina de colectie pt mine...nu prea merg cu ea...dar imi place cum am transformat-o.
|
oricum poate ne intalnim zilele astea :)
|
creeeeeeeeeeeee d ca da
mai OLTCITEL ce ai tata s-a umflat cipul???????
Sau ti s-a dezlipit de te enervezi asa!!!! Stai linistit poate iti pocneste vreo vena!!! Oricum parerea mea este ca ar trebui sa te gandesti sau sa te interesezi inainte sa scrii ceva pe un site de specialitate!!!! Imi cer scuze daca te-am ofensat cu ceva dar asta este crudul adevar |
chill people ... s-au cam incins spiritele :boxing:
|
auzi mah .... da' daca i-ai pus \"CHIP\", de ce nu ii pui si o turbina si un sistem nitro ?? ... ca sa fie treaba - treaba !
... si dupa aia vino sa ne tragem, daca tot e asa preparat si a costat asa mult... sa vad si io un olTcit capabil ... parca n-as fi vazut asa ceva vreodata... |
Mosule se vede ca nu te pricepi la mecanica.
Nici io nu sunt prea tare in mecanica dar stiu ca pentru a face cip tuning la motor trebuie sa aiba un calculator, deobicei care regleaza ijectia de carburant ceea ce nu cred ca ai tu pe olcit :D . Si acu daca tot ai facut acest topic nu trebuie sa te superi sau sate enervezi pe cei care au putin habar de mecanica. :wink: |
Apropo de cand a ajuns oltcitul masina de colectie???????????????????
sau ai si tu unul din 14 facute special pentru Ceausescu(decapotabile cu piele,geamuri electrice..........etc) Asa ca hai sa fim seriosi ca de acum te faci de ras in fata unei intregi comunitati!!!!!!!!!! Scoate Cellica aia sa vedem ce e de capul ei si lasa vrajeala cu RABLA aia de Oltcit ca tot de muistii aia de la citroen e facut-->CITROEN SUNT RABLELE AIA DE OAMENI CARE AU PUS PRIMII TRACTIUNE FATA<-- SI DE ATUNCI MULTE MASINI SAU TRANSFORMAT IN DRICURI!!!!! IN FINE TU NU CRED CA AI DE UNDE SA STII TOATE ASTEA |
DA DE CE CHILL \"shadow\"????????????
Cumva domnule Moderator am deranjat omul cu ceva anume??????? eu doar i-am spus realitatea!!!!!!!!!!!!!!! ESTE UN SITE DE SPECIALITATE (DE TUNING AUTO-->WWW.4TUNING.RO) SI NU DE KITCYH SI DE MASINI CARE NU SUNT INTOCMAI NISTE MASINI CI NISTE LIGHEANE?????!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Nu toti sunt nascuti experti in ceea ce le place lor. Unii mai zic prostii , asta e. Tragem toti o portie de ras si trecem mai departe. Trebuie sa ai o anumita marja de libertate. Nu lua totul personal si mai ales nu lua fiecare discutie in contradictoriu personal.
Forumul e pentru toti. |
Bine ma underground...tot zici ca toate masinile sunt kitch...dar tu ce masina ai moshule? de iti permiti sa ma iei asa la mishto...si... am zis asa...:\"olcitul PENTRU MINE e ca de colectie\".... nam zis ca toate olciturile sunt cinestie ce masini. Capish? si daca nai ce face prin casa...gasesteti alte hobbyuri decat criticatul altora....ar trebui intai sa vezi partea buna a lucrurilor...apoi cea rea...si a fost montat un comp. in olcit...stiu ca nu se poate face cip tuning fara..... dar voi numa sa criticati stiti...chiar sunt curios sa vad ce masini aveti voi astia care va pricepeti oleak la mecanica...si ma tot luati la shto...
|
momentan nu am nici o masina!!!!!!!
dar nu vad ce legatura ar avea asta cu faptul ca tu spui ca ti-ai pus chip pe oltcit???????? daca tot spui CA AI 90 DE CAI HAI SA FACEM INTR-O SEARA O TREABA SI SA-TI VEDEM SI NOI OLTCITUL!!!!!!!! SI APROPO SHADOW CHIAR NU VREI SA MA LASI DELOC IN PACE????????? |
Poate Facem dupa ce ma intorc...ca si asa vreau sal vand...si vin si cu ala care vrea sal cumpere...sa vada de ce e in stare...si legatura nu era cu chipu` meu...ci cu faptul ca tot gaseai critici la adresa masinii mele...clar?? cand o sati iei masina...si o sa lucrezi la ea...mult si cu suflet...si apoi o sa arati lumii rezultatul muncii tale...si o sa mai fie 2-3 ca tine de ex..care o sa gaseasca numa critici...sa vezi ce fel o sa te simti...
|
Re:
Quote:
|
....
hai ma iverson nu vezi ca te faci de rusine....ai venit sa ne poluezi aici.....cu olcitu tau de colectie si cu celica ta?....hai ca esti chiar de rasu lumii...si partea cu sa muncesti cu suflet ....nu ai ce sa muncesti la un olcit....tre sa fii mult prea idiot sa te apuci sa modifici acel tip de masina....si daca vrei sa vrei sa vezi ce face UNDERGROUND....treci pe la noi la garaj...si ai sa vezi.....ca in ciuda faptului ca nu are masina(a avut...si culmea ce crezi ca a avut?...olcit...)...omu chiar are cunostinte despre motoare....si nu ar zice chestii aberante cum ar fi chip tuning pe olcit...deci...in concluzie LASA-NE...LASA-NE....LASA-NE!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:08. |
- Copyright 2026 4Tuning