![]() |
Cumpar Golf 5 GTI TDI 150 cai
Cumpar Golf 4 GTI TDI 150 de cai, preferabil 2002-2003 si daca se poate si 4motion. Urgent.
|
Re: Cumpar Masina
Inca valabil ;)
|
Ofer terenu + diferenta de bani daca este cazul ;)
|
Inca valabil ;)
|
pai nu vinzi terenu si iti iei masina? :))
|
Quote:
Am incercat dar nu sunt bani asa ca incerc norocul si cu schimburi. Anunt inca valabil, pot oferi in plus pana la 5000 Euro ;) |
A mai ramas doar terenul de 2400 de m2... anunt valabil ;)
Se mai negociaza. |
Re: masina
Cumpar Golf 4 GTI TDI 150 de cai din fabrica astept oferte, anunt valabil 2 saptamani.
PS: Rog un Moderator daca se poate sa imi schimbe numele topicul in "Cumpar Golf 4 GTI TDI 150 de cai" Ofer cash |
golf 4 tdi si gti? nu prea am auzit, corectati-ma daca gresesc !
am un golf 4 1.6 16v 105 cp, cod motor BCB, an fab 2003, euro 4, climatronic, 4 geamuri electrice, cd, 4 airbaguri la 6100 eur + 400 eur taxa ! daca te intereseaza ym: gaby_645 sau 0741.472.350 |
Quote:
Poti sa te convingi la o simpla cautare pe site-urile arhicunoscute de masini second din Germania. Toate cele bune ;) |
Quote:
|
Se spune si asa, am gasit ambele denumiri... cel mai corect este GTD. Totusi eu am deschis topicul asta cu gandul de a primi oferte si nu carcoteli, asa ca rugamintea mea cei care sunteti de nota 10 in a critica sau a se baga in seama rog sa se abtina. Daca am facut vreo greseala si vreti sa ma corectati se poate spune si prin PM... asa ca va rog nu mai imi poluati topicul. Multumesc de intelege.
PS: Cumpar Golf 4 GTD de preferabil din 2002-2003 si 4motion. Astept oferte de la cei care aveti si vreti sa vindeti sau cei care stiti pe cineva care are si vrea sa vanda. Multumesc |
Un Leon tot TDI ARL nu te intreseaza?
Detalii aici https://forum.4tuning.ro/showthread.p...hlight=tdi+arl |
Quote:
Salut, am vazut masina, chiar am urmarit putin topicul de vanzare dar as vrea totusi sa raman la un golf 4... sincer sa fiu modelul mai vechi de la Leon nu e pe placul meu :( ... imi pare rau dar imi doresc neaparat un Vw ... multumesc pentru oferta si spor la vanzare, sa ajunga pe mana unui pasionat. |
Cumpar Golf 4 Gtd (cod motorl ARL) 150 cai model 2002-2003. Ofer banu jos.
|
Anul valabil inca o saptamana
|
asta de mai jos?
|
Nu sunt interesat, imi pare rau. Din punctul meu de vedere la 200 000 de km cat ii are cel putin plus saltata de la 90 pe la 140 150 de cai e un pic cam fortat. Multumesc pentru oferta, masina foarte frumoasa dar vreau modelul de 150 de cai din fabrica. Toate cele bune si spor la vanzare ;)
|
am inteles.
"for the record": masina este ingrijita, functioneaza si arata mult mai bine decat altele cu km mai putini. p.s. am facut observatia pentru ca foarte multi se cramponeaza de km si aprecierea masinii DOAR PE ACEST CRITERIU nu este corecta.;) bafta! |
Quote:
Sunt convins ca este foarte ingrijita, ti-am urmarit putin topic-ul si am vazut ca s-a pus pasiune si ceva banuti in ea. Ai sa o vinzi repede pentru ca e o masina care poate si atrage atentia. Mult succes si toate cele bune. |
Cumpar golf 4, 131Cp sau 150Cp stoc, 4 motion cat se poate de nemodificat si ingrijit... valabil doar pana Duminica.
|
Quote:
|
Anunt valabil, interesat de golf 4 TDI 150Cp (ARL) din 2002-2003 4motion. sau 131Cp 4motion. ;). Masinile sa fie stock.
|
Anunt valabil ... ofer pana la 8000 de euro cash in functie de masina...
|
Anunt valabil ... oarecum interesat si de un Golf 5 2005-2006 140cp dar preferabil golf 4 echiparile de mai sus
|
vezi ca este un golf 5 2.0TDI 140cp de vanzare.. user dolb
|
Quote:
Multumesc Marius, i-am trimis un pm... Anunt valabil |
Anunt valabil;)
|
poate vrei un Golf 4 cu portbagaj ( aka BORA ) 4motion, 131 cai, dotari suficiente :) .
|
Multumesc Adrian, dar nu imi place bora si e prea scumpa, anunt valabil ;)
|
Anunt valabil. Mentionez ca sunt interesat de:
Golf 4 TDI 150 caluti sau 131 caluti 4motion Golf 5 TDI 140 caluti |
vand peugot 205 cabriolet pininfarina din 1995 impecabil...geamuri electrice heliomate prelata e in stare buna(nu ploua prin ea sau chestii de genu) pt mai multe detalii 0728792752 sau [email protected](TIMISOARA)
|
Anuntul este din nou valabil, doar ca, de data asta cumpar Ford Probe preferabil cu motorul de 2.0... astept oferte pana vineri, daca nu, sambata ma duc in targ sa vad ce gasesc. Cei care aveti de vanzare rog sa puneti cat mai multe poze si cat mai multe detalii.
PS: sau opel astra cabrio in stare foarte buna. |
Anunt valabil, insteresat si de un bmw 316 model m de prin 94'-96'
|
Quote:
ce zici de un Ford Thunderbird american, un coupe adevarat de 3.2litri v6??? |
Quote:
Se poate inchide. |
OK........