![]() |
Shaggy ... Green Piaggio 307!
5 Attachment(s)
Shaggy Andrei
Masina Marca: Peugeot Model: 307 Motor 2.0 hdi * Kit exterior carzone specials * Evacuare totala Borla * Intercoole Giwasa * Jante aez 18\" * Chiptuning Dimsport * Kit suspensie H&R * Capota carbon * Culoarea Verde Piaggio * Sistem audio alpine * Ambreiaj Fidanzza * Cutie de viteze custom made * Ceasuri Autogauge * Viniluri STREAMLINE Shaggy este membru INSOMNIA RACING |
eXtraodinar!!! :peace:
|
masina e besstiala nici ca se putea mai bine
|
AlexutZä ... :) ... Diferenta la exterior intre asta verde si cea albastra este destul de mica ... kitul exterior este acelasi numai ca masina lui Shaggy are evazari facute la aripi si capota din carbon iar masina lui blondu are prize pe capota si faruri FK
|
nu am stat sa ma uit foarte atent dar mie mi se pare si paint jobu mai misto la asta
|
Da Polifem, asa este, dar 307le lui Blondu' parca n-are... ceva :)
Shaggy rullz ! :peace: |
eu le vad asa:) ... shaggy = agressive style :)
blondu = smooth style :) ... classy chiar! shi imi plac amandoua la fel de mult! |
Eu n-am spus ca nu-mi place cea a lui Blondu' :wink: dar n-o pot aduce la nivelul acestei bijuterii :P
:icon_kiss Pejou' lu' Shaggy :) |
;) e sooper ...arata bine la exterior tuning de calitate :D
|
ce pot sa zic superba la fel ca si mashina fratelui sau :wink:
cred ca daca am avea toate mashinile toate la rangul celora din insomnia am fii sus rau de tot la tuning si la saloane de acest fel! felicitari insomnia ptr asemenea bijuterii de mashini! :wink: |
Re:
Quote:
|
de 110 mi se pare ... shi shtiu ca urmeaza nishte suprize foarte interesante din punct de vedere al power tuning`ului la aceasta mashina :twisted: :twisted:
|
ce doamne iarta-ma poa` sa-i faca ?! : / bine... nu el .. mecanicu/ii
sau mai bine zis \"tunerii\" =)) |
turbina de submarin intercooler de f 16 si soft de la bill gates :D
|
aproape la fel de frumoasa ca si fratele lui albastru :lol: :lol:
|
Masina arata superb :shock: . Felicitari proprietarului.
|
frumoasa :wink:
|
1 Attachment(s)
+kit exterior
+chiptuning + kit suspensie + culoarea +Sistem audio +ambreiaj + Viniluri - jenti, nu-mi prea plac mie...dar merge |
ceva preturi ne dai si noua...? nu de alta... dar mi se scurg ochii de ceva timp la respectivul kit exterior...
|
culoarea mortala felicitarile mele :peace: :peace:
|
frumoasa :twisted:
|
dragut .mama ce masini avem in romania
|
Re: Shaggy ... Green Piaggio 307!
Superba ...parca era shi un post cu interiorul care e shi el pa masura ...super!!!!
|
super tare masina mai ales culoarea e bestiala!!!!!!!
|
old pics.
acum are alte jante, printre altele |
5 Attachment(s)
niste poze mai noi....;)
|
Re:
Quote:
|
frumoasa :D ultimele poze postate de MKE sunt criminale :D
|
Re:
Quote:
ca multi poate nu stiu... |
Da e super masina...am vazut-o in atelier la Wizzards Bucuresti acu vre-un an,doi....super...pacat k nu s-au pus si poze cu sistemuul audio...imi amintesc k avea un portbagaj demential...in fibra de sticla....cu woofer(e) si tot tacamul.....Si eu am 307...varianta sw...de familie...dar ma tenteaza rau capota aceea si jentile.....dar noh....finantele...
Deci......ai o masina super...succes in continuare. |
hmm lipsesc faruri cu angel si ceva stopuri... doar k idee
|
tareeeee.....
|
Este super mashina....paintu e chiar super....singurul lucru care nu imi place la nici o mashina in general sunt inscriptiile de gen www......ro reclamele de site`uri...Bafta in continuare
|
bravo domnule ANDREI PLESA...frumosa mashinutza tine-o tot asa
...omu are de unde e patron la CARGUS si multe altele |
e bestiala masinutza...nu am cuvinte...am vazuto si prin dristor...dar acum destul de mult timp...stiu ca are si cva muzica prin spate:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:53. |
- Copyright 2026 4Tuning