![]() |
Gusu ... Celica Kamikaze!!!
7 Attachment(s)
Nume: CORNEL (GUSU)
Masina Marca: TOYOTA Model: CELICA TS Motor: 1.8 VVTL-i * Kit exterior complet VEILSIDE; * Eleron fibra carbon; * Capota motor fibra carbon TRC; * Kit admisie directa K&N TYPHOON; * Lampi spate clare negre AUTOSTYLE; * Amortizoare sport KONI ; * Arcuri sport H&R; * Toba finala DYNAMIC JAPAN; * Sistem deschidere portiere Lambo-Style DECAH; * Oglinzi laterale carbon look FK AUTOMOTIVE; * Catalizator sport BORLA; * DVD, LCD si CD player ALPINE; * Interior custom made; * Jante AEZ ULTRA 18\"; * Vopsea unica! * Indicatoare interioare suplimentare AUTO-GAUGE; * Viniluri STREAMLINE. Gusu este membru INSOMNIA RACING |
chiar extraordinara masina asta......n-am cuvinte...... :lol: la tuning and sound am ramas masca...... :shock:
|
masina va mai avea cateva surprize interesante vara asta :D
|
c i se mai poate face unei astemenea masini extrordinare
??? eu unu am numai cuvinte de lauda |
eu de fiecare data cand vad masina asta cracanez ochii larg si ... salivez
|
Oricum e de admirat cum arata masina inainte si cum arata aku :D
Felicitari Insomnia |
I love this car.
Imi place f mult. Tot ce e pus pe ea e pus cu stil. Extraordinara, felicitari proprietarului :peace: |
Re:
Quote:
Iar acum masina arata ... demential! :) |
superba... :lol:
|
superba nu am ce reprosha acestei mashini...
de fapt am...de ce nu esti dragutza a mea ? :lol: :lol: :lol: :lol: felicitari proprietarului este incredibil de frumoasa... si imi place super mult toba...! :wink: |
e o masina la care numia propietarul si prietenii lui stiu cat s-a lucrat si am ramas socat cand am auzit o suma oarecare in jurul careia s-ar invarti investitia in aceasta bijuterie pe 3 rotzi...sunetul..desi nu este mult diferit fatza de cel al rx-8-ului...este cel mai frumos sunet pe care l-am auzit pana acum.... :twisted:
|
Frumos,f.frumos..
nu stiu de ce presimt ca vara asta o sa urmeze pe ea niste discuri ventilate...si...Spinners.... :roll: :D |
bravo gusu, felicitari si insomnia, masini de vis
e superba masina, daca studiezi detaliile te uimeste |
Re:
Quote:
cumva o tenta de NOS? |
masina arata bestial :shock: :shock: :shock:
|
Re:
Quote:
|
Masina asta este absolut extraordinara.
Am citit in nu mai stiu ce revista ca inainte sa arate asa cum arata in prezent, ca a bagat 20.000-25.000E in ea, sunt curios care o fi investitia totala pana acum......... Este o masina unica la noi in tara. Nu stiu ce sa spun altceva................. Hai sa ii gasim un defect ca sa nu fie chiar asa de perfecta :lol: : VINILUL ESTE APLICAT PERFECT, ARE BULE!!!! pe bune, chiar, mici, dar le are! :P :lol: |
20.000 - 25.000 ?? oau ...
sunt curios ce motor are, ce stie masina asta ... ca dak fuge precum arata ... n-am cuvinte. ma insel eu sau masina la inceput a fost galbena ? |
Motorul nu e cel 'original' ...
E al 2-lea motor pe masina... primul parca a fost 'mancat' de nos (daca retin bine...) Da,p`acolo se invarte...in orice caz peste 20.000 :wink: |
pot spune ca e cea mai frumoasa masina modificata din Romania ... il bate pe CTL (fara suparare).
|
Re:
Quote:
|
hmmmmm ... 1.8 VVTL-i ... de 192 de cai
* Kit admisie directa K&N TYPHOON; * Toba finala DYNAMIC JAPAN; * Catalizator sport BORLA; surprize ... surprize!!! |
extraordinar nu mai am cuvinte nu cred ca mai este asa ceva in RO :shock: :shock: :shock:
|
poate sunt deplasat dar yo am auzit k de cand are masjina cu totul a bagat ceva mai mult de 25.000 $...sa zicem mult mai mult???hmmm...si despre faza cu al-2lea motor..am auzit si eu.....
bai ce offtopic sunt.......la mai mare oricum si asteptam surprize surprize....poate o face RWD cum era una pe la japonezi special pt drift :twisted: :twisted: :twisted: (faza e reala dar yo nu am vb serios) |
foarte frumoasa masina... si e cam cea mai frumoasa din ro :wink: iar daca si merge precum arata.. jos palaria
|
oricine care are bani sau care se zbate sa investeasca o gramada de bani intro masina poate sa faca o masina sa arate asa de bine.
voi ce credeti ca o dat sa zicem suma de care se vorbeste de 25.000 $, ca sa arate a kitch? ceea ce zic este ca daca ai 30.000 euro sa investesti in masina, vei avea succes garantat imposibil de evitat. si, da masina este superba. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
hai sa zicem ca-i reusita. lambo doors rule.
|
hmmm ce pot sa zic e super masina o vad in fiecare zi deoarece proprietarul e vecinul meu asa ca cornele e super :wink:
|
acum o sa imi fac ceva dusmani prin a spune ca degeaba masina arata belea ,nu cred ca a trecut vreo data mai mult de 4000-5000 de ture .toate masinile de la insomnia sunt facute ptr aspect.degeaba au 2-3 sute de cai ptr ca nu sunt folositi nici jumatate.fiecare face ce vrea cu masina lui dar parca sa ai ceva caluti si sa mergi de parca ai cara uoa nu stiu daca iti face bine (cel putin la imagine).numai bine
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De cate ori ai vazut masini din Insomnia pe strada ermgand? Pe cine cunosti ca stii cum merge pe strada? |
Re:
Quote:
Si oricum aici se discuta STYLING!!! Nu motoare... |
Re:
Quote:
big laugh ... ai dat cu pana-n balta :D:D:D:D ... se vede ca nu prea ai treaba cu acest TREND :D:D:D:D... :lol::lol: |
sorry gabby dar ai fat-o in bara....baietii nu merg chiar asa cuminti....cel putin din ce am vazut eu personal :wink:
|
pai si daca ar merge \\frumos pe strada care ar fi problema? trabuie sa schimbi numai ca e in blana si da rateuri?! chiar nu inteleg.. :roll:
|
Eu cred ca asta e tuning adevarat.Este frumos, nu e exagerat... :!: este exact cum ar trebui sa fie o masina tunata
|
lol ai crezut bine GABBY.. macar daca vorbeai in cunostinta de cauza :roll:
|
...
nu credeam ca exista asha ceva in romania ... am ramas uimit la tuning & sound cand am vazut`o ... chiar ffffffffffffff reushita ... bv ;) 8)
|
Re:
Quote:
da vbesti prostii .. pe cuvant .. da , corect .. sunt unii care ... chiar nu dau in ele .. unii nu prea au in ce .. \"vezi blondu si shaggy.... 307.. :/ \" insa .. PAC- leon .. DDB`u l-am vazut iar rupand masina :D si tot asa .. stai linistit ... de vreo un an si ceva .. tot admir ... masinile baietilor .. am apucat sa-i vad mergand lejereanu .. dar si in JBINGA :D stelios iar o ardea ca lumea .. stai tu linistit .. ca nu merge numai 4-5 de ture .. :P poate dieselurile =)) na ca mi-am amintit .. ca tot venii vba de dieseluri VYP , FMM , SEV , JOHN golfu gri .. stai frate calm :)) ca vbesti prostii , no offense .. am mers cu fmm`u .. in dreapta normal .. , rupe .. crede-ma :) destule ture .. nu cum zici tu :P iar am mers cu JOHN .. TXT :D in spate .. plm ... o singura data mi-a fost de ajuns .. nu ma mai sui la el in masina, trage concluzia amice =)) stai calm ;) peace |
| All times are GMT +2. The time now is 23:01. |
- Copyright 2026 4Tuning