![]() |
Noul Civic apare in 2006
2 Attachment(s)
Ce parere aveti de noul Civic? Mie imi place.
|
:no: :no: :no:
Nu imi place!Eu zic ca au stricat ideea de Honda Civic! Ce tuning mai faci pe asta!Bine cu bani foarte multi faci dar asa cu buget mai redus....! :no: :no: :no: |
imi place... :)
|
Arata bine, dar dupa cum a spus @NOS@ nu prea mai poti sa-i faci modificari la un buget mediu.
|
prea tare ! si nu stiu ce tuning iti mai trebuie la asa masina ....adik ar fi cateva elemente care ar merge adaugate dar finutze de tot nu balarii dinalea mari ! :wink:
|
pai care era ideea de honda civic? sa arate aiurea? asa arata bine din start, nu are nevoie de modificari pentru a fi o masina care sa arate intr-adevar bine, imi place!
|
aveti dreptate...la exterior nu prea poti sa faci mare lucru,si eu m-am gandit, dar cred ca mai important e motorul...care sa fim seriosi e un V-TEC
|
cred k la exterior ma deranjeaza eleronu ala.....care stiu ca nu e pus de forma.....dar nush zici ca sta ca pe gard
|
merge...
nush ce sa zic pe asta nu mai merge un tuning frumos asta deja e futurista nu o mai potzi umfla sau ceva... imi place ca are eshapamentul pe mijloc... |
E tare de tot civic-ul.Chiar ii trebuia un aspect mai fioros :twisted:
|
e super tare masina daca vrei s-o tunezi cu buget mediu n-ai bani de asha masina lojik , nu ?
si daka vrei s-o faci sa fie \"unica\" lipesti doua stickere cu NIKE pe ea si ai rezolvat nu trebe sa=i pui eleron de carton si praguri de fier pe ea :))) masina arata super stock daka vrei sa-i faci ceva faci pentru mai multi cai , parerea mea :) |
FRONT SIDE EXTRAORDINAR SUPER \"INCRUNTATA\" insa spatele m-a dezamagit total eleronul ala e pus k dreaq insa eu cred ca nu aceasta va fi varianta finala .Honda Rulz :D (noroc cu bicicleta adusa intr-o geanta din state ca altfel ar fi murit de foame astia de la honda :lol: ):PEACE:)
|
Bagati-va mintile in cap! Masina nu o sa arate stock asa cum arata in pozele alea! In primul rand unde ati vazut voi masina stock fara clante la usi sau cu carbon hood? Si ganditi-va ca Civicul nu este neaparat o masina sport din start, ci o compacta (in aceiasi clasa cu Megane Golf etc), deci are un anumit segment de consumatori care probabil nu ar gusta eleroane si alte briz-brizuri sporty-look!
Si dupa o scurta cautare pe net ia priviti ce am gasit despre noul civic: http://www.channel4.com/4car/gallery...nda-civic.html Nu prea seamana, nu? :wink: |
Alte poze ceva mai explicite:
http://www.newstreet.it/home/foto.as....jpg&Tit=Honda Civic Concept 2006 01 Si ceva date despre motor: 1.8i V-TEC - 103KW (140cp) @ 6300rpm, 174NM @ 4300rpm ... n-as zice tocmai impresionant... |
hai ca e reusit dar parca mai frumos este primul...stiti voi,ce e nou nu e neaparat mai bun :roll:
|
cool frate si culoarea este foarte faina :lol:
|
ce rost are daca nu poti sa mai modofici nimic la ea! la exterior ma refer
|
asa poti sa-ti iei o dacie sa o faci frumoasa si unika eu personal ma orientez spre o masina care-mi place asa cum e .
Oricum cred ca se poate tuna si aia fara probleme doar ca o sa iasa mai urata decat stock :)) |
stai sa apara si o sa vedem si kit-uti exterioare pt ea...poate o fi mai frumosa cu vreun kit nu ai de unde sa sti.
|
hai sa fim seriosi...in cel mai bun caz ala asa va arata (aproximativ) Acura RSX ...dar in nici un caz Honda Civic...dc ? pey Honda Civic este mai intai o masina de familie cu buget mediu si apoi o masina sport....cine nu ma crede sa compare numarul vanzarilor la varianta in 4 usi si cea in 2 usi... :)
|
fara suparare dar nu e acelashi *** ... cea pusa de nikkon_kde mi se pare prea tare... si eleronul ala nush ce sa zic mie imi place e finutz nu de ala butucanos de majini nascar.... si inca ce bodykit intra pe ea (deja imi vine o idee cam cum ar arata) umflate ujile alea ceva \"side skirts\" ..si multe altele faruri stopuri.. o alta culoare mai agresiva .... in fine.. a zis cineva ca, capota e din carbon... sincer nu cred...mie mi se pare un simplu black paint..
|
urata urata urata urata masina...
ar fi mai bine dk japonezii si restul cu ochi oblici sar rezuma doar la motoare... ma rog, poate ca fac masini care sa se asorteze la frumusetea lor... again.... urata masina :D |
SpeedeR ai foat cam rau aici :poke: .Ce ti-au facut nene uratii astia mici si galbeni.
|
mie imi place civicul asta.... ma rog, mai mult type R :D :D :D
dar asta...e urata... p bune akum.... japonezii nu prea fac masini frumoase... exceptii fac g35, acuraTL,nsx,etc.... dar sunt putine...majoritatea masinilor sunt urate... uitativa mai atenti, mai ales la profilul masinii, si la interior... chiar va placee?! gusturile nu se discuta...mai ales in contradictoriu... dar sincer, comparatio cu alte masini...chiar e frumos acest civic?! :roll: eu zic ca nu... |
cum zici tu gusturile nu se discuta dar nu cred ca vezi potentialul acesteiu majini (estetic ma refer) motor nu am vazut nimik pe topic si nici pe net nu cautashi :p
|
e betooooooooooooon...deja stiu ce sa fac cu ea :shock: :twisted: :D
|
Re:
Quote:
|
http://www.eine-klasse-sportlicher.de/ try this :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:23. |
- Copyright 2026 4Tuning