![]() |
Are Voie Politia Nu Rutiera Sa`ti Ridice Permisu` ?
Salut , ieri seara in drum spre Carrefour CTA , m`a oprit o duba de poltie pe motiv ca cica nu le`am dat prioritate cand aveam semnul "Cedeaza Tr" ,si m`am certat cu ei , pana la urma cica imi face proces verbal si cheama rutiera. Am inceput sa`i filmez numaru` shi pe ei , dupa care s-au urcat in mashina shi dupa 5 min mi`au adus actele inapoi shi au plecat...Sa ma astept sa primesc acasa amenda sau ridicare de permis ...???
|
Re: Are Voie Politia Nu Rutiera Sa`ti Ridice Permisu` ?
Orce Politie Are Dreptul Sa-ti Retina Permisul De Conducere Atat Timp Cit Tu Incalci Regurile De Circulatie
|
FIGHET o dai in balarii...daca zici ca e asa da un citat din lege...daca esti convins
e aberant ce spui acolo |
Ti-l ridicau pe loc daca e. Doar politia rutiera are voie sa-ti ia permisul, probabil baietii vroiau ceva bani de cafea(spaga)
|
Quote:
chiar si comunitarii ? |
Quote:
Siguranta si Protectia nu are drepturile Politiei Rutiere. |
Quote:
|
cum?comunitari sa amendeze pe soferi?doamne fereste!toti prostalaii o fost gardieni pudici,iar acu o ajuns patrupelede comunitare sa amendeze soferii?wai doamne....chiar ca asta e tara tuturor posibilitatilor...
|
Quote:
Salutari Politia Rutiera!:lol: va iubim :lol: |
Quote:
NU MAI TRAITI CU MENTALITATEA COMUNISTA CA NUMAI B.P.R ITI POATE LUA PERMISUL o intrebare daca nu cedezi prioritate sau faci ceva grav si te vede ala de la circa x care sta la pinda si te opreste ala ce face cheama pe acei d ela rutiera iar tu atat timp cit ai 17 ani nu iti mai spune parerea despre ceva ce nu stii nu te afli in aceasta tema |
Quote:
treci tu pe rosu si ignora pe cei de la siguranta si incredere asa cum spui tu sa vedem apoi daca mai spui asta |
din codul rutier :
"Art. 2. Indrumarea, supravegherea si controlul respectarii normelor de circulatie pe drumurile publice se fac de catre politia rutiera din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, care are obligatia sa ia masurile legale in cazul in care constata incalcari ale acestora." |
numai politia rutiera are dreptul sa-ti suspende permisul de conducere ! e ca si cum m-as intalni seara cu sectoristul cartierului si nu i-as da prioritate si el mi-ar lua permisul ! Ai observat ca cei de la comuna nu mai iau permise de conducere ! deci ... ???
|
Quote:
|
am intors si eu pe linie dubla continua cu ei parcati langa si nu au zis nimik..nu au cum sa ti faca ceva doar sa dea prin statie daca faci ceva destul de grav de exemplu cerculete pe vreo straduta sau mai stiu eu ce si deranjezi lumea..atunci dau prin statie si vin aia de la rutiera...in rest nu stau ei cu ochi pe masini sa vada daca incalca sau nu vreo regula..
|
Ok Se Face Pace....
|
mai baieti, comunitarii nu au voie sa-ti ia permisul, dar te pot opri si pot chema rutiera si cu martori ai patit-o. Am patit-o eu, dar am scapat ca aveam eu dreptate (dar asta au spus-o si martorii), ca altefel nu te crede nimeni
|
https://www.220.ro/Sofer_tupeist_vs_P...ana-47472.html asa trebuie tratati toti! :)
|
salut..help pls?:)
:oops:Salut:D umm..sa va zic mai pe scurt:)) am fost oprit de politia rutiera in septembrie 2007 si mi`au luat carnetul 2 luni pentru ca am evitat o denivelare de reducere a vitezei. Bineinteles ca am depus contestatie pentru ca mi s`o parut prea mult 2 luni doar pentru atat , dar pe parcurs am descoperit ca procesul verbal avea multe lipsuri si ...cel mai grav...martorul pus de politist in procesul verbal era tot un politist..ora fiind 2 dimineata cand m`au oprit..nu era nimeni pe strada care sa fie martor si nici nu o apelat la amicul cu care eram in masina...si...la proces martorul ala a fost citat cu amenda sa se prezinte si el la proces si nu s`a prezentat pe motiv ca e plecat din tara...dar durerea e ca el era plecat din tara cand a fost intocmit procesul acela verbal si cum putea fi martor la ce s`o intamplat acolo? bineinteles ca mi s`a respins cererea..cred ca o intervenit cineva de la politie sa`l salveze pe tipul ala , si trebuia sa pierd eu....ma rog..am trecut peste asta..dar...am inteles ca trebuie sa vina prin posta hotararea judecatoreasca finala si de acolo sa restitui permisul politiei rutiere , procesul s`a incheiat in decembrie 2007 si nici pana in ziua de azi nu am primit nimic in posta si nu stiu cum sa actionez mai departe..ce trebuie sa fac...poate ma ajutati cu niste sugestii? :oops:
|
Deci sa fie clar pentru toata lumea...chestie pentru care m-am certat cu multi politisti....RUTIERA LA ORICE ORA TE POATE OPRII INSA TRE SA AIBA UN MOTIV BUN..adik sa incalci vreo regula de circulatie, daca acestia spun ca este pentru verificare ceretzi-le toate actele cum ca acestia au autorizatia pentru a pune filtrul in acel loc la aceea ora! POLITIA COMUNITARA, SAU SIGURANTA SI ORDINE NU AU ABSOLUT NICI UN DREPT SA OPREASCA PE TIMPUL ZILEI, acestia pot verifica dupa 10 seara actele masinii....si ATAT! FARA AMENZI FARA NIMIC...POT CHEMA RUTIERA!
credeti-ma ca nu odata m-am certat cu dobitocii de la SECTIA 25 DR TABEREI pentru abuz in serviciu...(se autosesizau k ascultam muzica tare noaptea in timp ce circulam cu masina.........dehh...Blaupunkt rulz:D) |
ca o concluzie la ce am spus mai sus: CATEGORIC POLITIA COMUNITARA/SIGURANTA SI ORDINE NU AU NICI UN DREPT SA SCRIE PROCESE VERBALE PENTRU INFRACTIUNI DE NATURA RUTIERA cel mai bine filmatii...AVETI DREPTUL! si daca a-ti facut ceva...ciocu mic.....daca au ei ciocu mare....impuneti-va si dumneavoastra domnilor...SUNT TOT OAMENI..
|
Re: salut..help pls?:)
Quote:
cam multe probleme ai tu la 18 ani....si eu am avut permisu suspendat...dar in nici un caz pentru ca as fii evitat vreun "speed bumper"....nici nu stiam ca exista o lege ca asta:))....ma intreb baietzii cu low-ridere de cate ori pe zi ar trebui sa li se ia permisul! |
Quote:
AIA DE LA 25 sunt cei mai nebuni....umblau cu girofarele pe ploaia aia in trafic si te rupeau la ochi cu ***urile lor de lumini |
nu are voie politia comunitara? ba are... parcare neregulamentara si anumite incalcari de reguli ce tine de administratia orasului... uite pe mine m-a luat ca de ce am oprit in padurea trivale, langa schit, ca nu am voie acolo decat daca vizitez:| i-am zis ca vreau s-o vizitez desi era ora 10 seara si s-au uitat urat:)) i-am intrebat daca pot macar sa termin tigara si au zis ca ma costa 500mii:)) am facut un calcul ca de 500mii imi pot cumpara 7-8 pachete si am stins-o si am mutat masina:)) au voie comunitarii cam multe in ultima vreme si dau amenzi de 1-3mil
|
Re: salut..help pls?:)
Quote:
|
comunitara te asigur k n-au nici un drept...aia de la siguranta si ordine da....comunitara sunt aia in negru cu sepci de obicei!! aia tin doar de administratia public...adik sanctioneaza pe astia kre vand p trotuar..."ar trebui sa alerge dupa hoti"....siguranta si ordine pot da amenzi doar dak parchezi noaptea pe vreun loc platit la primarie sau daca blochezi vreo masina si nu mai poate sa plece cu ea!
|
and once again....SECTIA 25 VAI DE EI! mai ales d-soara politista blonda!!!:D:D:D astept sa ma amendati...nu dau numele aici k poate poate..
|
Fighet tati....nu imi zice tu mie ca nu sunt in tema...sunt la fel de in tema ca toti ceilanti participanti la trafic cu absolut orice categorie
Am A1...sala este aceiasi...cu cea pentru restul categoriilor |
va zic intamplare reala,acum vreo 3 zile intorc pe linie dubla continua si ma bag pe interzis,cu masina de politie la 30 m in fata,si ce or facut?or aprins girofaru mo oprit,o dat prin statie si o asteptat vreo 10 min echipaj de circulatie dupa care or plecat,da ei te pot legitima atata si sa vada dak ai permis mai mult nu....
|
wof wof...
orice agent de politie poate constata incalcarea de lege rutiera si o poate sanctiona ca atare... daca nu iti intocmeste pe loc procesul verbal in vederea stabilirii contraventiei solicita suport echipajului de rutiera si amenda/suspendarea permisului tot este valabila in momentul in care ai incalcat legea nu conteaza ca este sau nu in actiune si daca are sau nu un act doveditor pentru prezenta sa in acel loc la acel moment dat. legea e lege si nu trebuie incalcata politia comunitara are voie sa dea amenzi doar pe contraventiile ce survin asupra domeniului public si tin de primarie...mizerie pe strada, parcare neregulamentara, perturbarea linistii publice etc. nu va mai bateti cu pumnu in piept ca siguranta si increderea nu au voie sa dea amenzi...dau dupa cum multe cazuri s-au intamplat si s-a ajuns si in instanta...se va constata ca orisicat nelegalitatea ai comis-o...deci trebuie sa platesti...modul in care a fost constatata va fi judecat ulterior vreti sa imi ziceti mie ca faceti nfs prin intersectii in fata la siguranta si incredere si nu va opreste? think again cei care nu va opresc sunt baieti finuti intradevar filtru nu poate fi organizat de siguranta si incredere insa de catre politia rutiera se poate si te poate opri chiar daca nu ai facut nimic din moment ce nu ai nimic in neregula de ce te temi?(ex evident: un minor/beat/fara permis conduce regulamentar un autoturism...trece de filtru nu este oprit pentru ca parea suspicios...deoarece nu a facut nimic...1 km mai sus o izbeste in plin pe una din rudele tale...mai gandesti in halul asta??ca nu are voie sa opreasca pt control?) drive safe |
| All times are GMT +2. The time now is 09:58. |
- Copyright 2026 4Tuning