![]() |
Machetele mele - razak
6 Attachment(s)
Ok, finalmente avem si noi subsectiunile mult ravnite. Ne-am ales cu ajutorul lui Eagle si Andrey cu posibilitatea de a ne etala machetele in topicuri personale.
Acestea fiind spuse, prezint si eu cate o macheta pe zi. 1. Marca : Audi Model : TT [ New Model ] Scara : 1/24 Producator : Welly Pret achizitie : 50 Ron Planuri de tuning : Nu |
Re: Machetele mele - Razak
Al meu e identic, dar albastru:)
|
Stiu maestre ;) unde crezi ca l-am ochit?:D
|
MARFA rau!
am sa-mi iau si eu un d-asta pana la urma :lol: |
6 Attachment(s)
2.
Marca : Volkwagen Model : Golf I Cabrio Scara : 1/43 Producator : Welly Pret achizitie : 15 Ron Tuning : Manual |
fain rau prichindelul!
facut cu gust! ;) |
Mic si rau :D
|
super misto "TT" nu am gasit macheta la el:D
|
6 Attachment(s)
3.
Marca : Citroen Model : C3 Pluriel Scara : 1/24 Producator : Bburago Pret achizitie : 38 Ron Tuning : Manual |
Frumos tare modificat......bv
|
"spamboy" merci :D
|
cel mai misto! C3 pluriel! la nebunie imi palc usile! :wow: WOW!
|
6 Attachment(s)
Multumesc de aprecieri baieti :)
Acum :D o macheta draga pt ca este fix dupa masina prietenei :) 4. Marca : Suzuki Model : Swift Scara : 1/38 Producator : Maisto - Fresh Metal Pret achizitie : 8 Ron Tuning : Manual |
Klumea masina ........ da nu faci grila neagra???
|
ba da, insa trebuie sa cumpar un creion corector negru ca sa le fac, inca studiez problema, e spatiul foarte mic si foarte greu de izolat.
|
1 Attachment(s)
Asteptam produsul final.. :)
Jentile cred ca ar fi mai misto gri.. Nu prea merg croame la masinuta asta.. :) |
merci andrey , exact asa vreau sa o fac :D
|
6 Attachment(s)
5.
Marca : Volvo Model : C30 Scara : 1/24 Producator : Welly Pret achizitie : 30 Ron Tuning : NU |
tari machetele, mai ales C3 si Golful :D felicitari ;)
btw, de unde ai luat TTul si gen daca aveau si pe alb ceva? |
razak de unde ai luat volvoul????e foarte frumos si as vrea si eu unul
|
@SpeedeR
TT-ul de la un magazin gen nufarul de prin voluntari , 50 ron, era singura bucata :) am inteles ca exista si albastra, de fapt , am vazut poza la tzutzu :D @spamboy :) am vb pe mess |
Quote:
|
super volvo-ul....ai de gand sa il modifici???
|
Quote:
@mba Am decis ca toate machetele care le cumpar de noi sa nu mai sufere transformari. Am deja cateva la care pot lucra lejer 2-3 luni :D [ cele de la Andrey ] + ca mai astept un 850 care se va alatura e30-ului si unui 745 de la welly 1/36 [ toate vor fi negre mat cu paianjenul turquoise :D ]. Mai am si Corrado-ul 1/38 de la welly, un beetle tot de la welly + inca cateva 1/72 care necesita restaurare :D |
razak de unde le iei?
|
C30 e din auchan am vb eu cu el:D
|
am gasit foarte multe masini din colectia din care face parte c30, atat la kaufland(30 ron) cat si in benzinarii(36 ron la rompetrol in constanta - zona FAR). audi q7 din colectia asta (welly "nustiucum" 1:24) mi s-a parut foarte frumos.
|
6 Attachment(s)
n-am mai postat de mult pe aici :) o sa incep sa mai prezint cate o dracie de macheta pe zi :)
Colectie MASERATI ! 1/43 1. Maserati 8CTF BOYLE INDIANAPOLIS 1939 |
ai ceva machete acolo in spate! nu ne arati o poza de ansamblu cu colectia ta?
|
are destul de multe machete de prezentat:Dmi le-a aratat pe mess si pos sa zic ca are o colectie impresionanta;)
PS:astept pozele cu GTI-ul |
6 Attachment(s)
@ DonCorleone : Ai rabdare, vor veni si pozele alea...
@SpamBoy : Vor veni si pozele cu gti-ul Continuam cu colectia Maserati 1/43! 2. Maserati A6 GCS Street 1953 Cateva detalii despre ea : Motor 1985 cmc, pozitionat in spate, 170cp @ 7300 rpm , 2 axe cu came , 3 carburatoare Weber 40 DC03 , racire pe apa, Tractiune spate, 4+1 trepte si cel mai important lucru pentru voi VMAX 235km/h! Toate datele de mai sus le-am enumerat din cartitica cu care a venit macheta ! Poze : Am uitat ieri sa mentionez datele pentru prima masinuta :) , de fapt, sincer sa fiu, azi mi-a venit ideea. Motor 2991 cmc, pozitionat in fata, 365cp @ 6300 rpm , 2 axe cu came ,alimentare fortata cu 2 compresoare volumetrice Roots, 2 carburatoare Memini M.A. 12 , racire pe apa, Tractiune spate, 4+1 trepte si o chestie absolut de "neglijat" la acest "tub de aluminiu pe roti" VMAX 290km/h! |
bestial volvo-ul! nu am cuvinte!
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
O poza per ansamblu :)
3. Maserati 2000 Gran Turismo Spyder 1955 Motor pozitionat in spate, V6, 1985 cmc, 150CP @ 6000 rpm, 3 carb Weber 40DC03, tractiune spate , 4 + 1 trepte , vmax 210km/h |
6 Attachment(s)
4. Maserati 450S GP CUBA 1958
Motor pozitionat in spate, V6, 4477cmc, 400CP @ 7000 RPM , 4 carburatoare Weber 45IDM, tractiune spate, 5 + 1 trepte VMAX 300KMPH Pictures talk : |
misto...frumoasa colectie!
|
multumesc, luni vor mai aparea altele :) mai sunt cateva maserati-uri din aceeasi colectie pe drum, azi au parasit Uk-ul :D
|
vinzi celalat set de jante de pe r32 ?
|
celelalte jante nu au cauciucuri :)
|
5 Attachment(s)
5. Maserati 5000 GT 1960
Motor pozitionat in spate, V8, 4950cmc, 325cp @ 5500 RPM, 4 carburatoare Weber 45 IDM , tractiune spate, 4 + 1 trepte, VMAX 270 Km/h |
| All times are GMT +2. The time now is 12:26. |
- Copyright 2026 4Tuning