![]() |
Tavite portbagaj, presuri / covorase auto, bandouri protectie
9 Attachment(s)
Pastreaza valoarea masinii tale!
Rimi SRL Timisoara Importam si distribuim: • tavite de protectie pentru portbagaj, • covorase de cauciuc si de mocheta / velur, • bandouri de protectie si • cotiere. Toate sunt speciale pe model de masina, toate sunt produse in Cehia, Germania si Polonia de catre producatori agreati OEM. Ne puteti contacta si telefonic L-V orele 8-18 la 0256/275273 sau 0720.699655 Pentru forum, se ofera 5% reducere fata de preturile produselor de pe site. Reducerea se acorda doar daca clientul specifica in comanda forumul si nick-name-ul. Reducerile de pe site se cumuleaza cu cele de pe forum. Nota: vechiul sistem de reduceri pentru forum nu mai este valabil. |
Re: Tavite portbagaj, tava portbagaj, tavi portbagaj
Salut.Pentru fiat albea ai tavita portbagaj si presuri??
|
Salut!
Tavita portbagaj - da - 144 RON cu TVA. Pentru forum.4tuning - transport gratuit oriunde in tara. Presuri - prin vara (scuze...)- tot personalizate pe model. |
mazda6 tavita si presuri? si pentru A class W169
|
Salut
Pentru VW Golf 4 2002 si pentru Opel Corsa C 2001 m-ar interesa niste preturi pentru tavite portbagaj.Mersi |
Pentru Vw Golf5 un pret la tava portb.
Merci. |
pentru ford focus 2 sedan ai? si la ce pret?mersi!
sal |
Salut!
Ca sa nu spun fiecaruia in parte, spun acum: pentru 4 Tuning - transport gratuit prin curier rapid oriunde in tara! :D Va rog, pentru promptitudine sunati-ma (Mircea 0722.259258). Sunt mult timp pe teren si nu vreau sa se creada ca nu va raspund la mesaje din neglijenta sau indiferenta... Preturi: sunt doua categorii: - portbagaje mici si foarte mic (Polo, Fabia HB, Matiz, Corsa, Clio etc) - 35.13 euro inclus TVA - portbagaje medii si mari: 39.9 euro inclus TVA Producatorul a ales aceasta varianta de grupare pentru usurinta in ofertare, dar si pentru ca manopera are mai mare amploare in costuri decat materialul. Diferenta de material de exemplu intre Golf HB si Golf combi este de aprox 100 de grame, deci nesemnificativ. Mazda 6: tavita - da 39.9 ( sedan, combi, HB?) ; presuri - acum nu, doar prin vara - tot personalizate pe model. A classe W169 - cu roata de rezerva mica? 35.13 Golf 4 - da 39.9 (HB, combi?) Atentie, la combi sunt doua modele de portbagaj. Le avem pe ambele...dar trebuie identificat corect. Corsa C - da 35.13 Golf 5 - da 39.9 ( caroserie?) Focus 2 sedan - da - 39.9 Ce mi-ati cerut voi aici le cam avem pe stoc. Daca este vreun model ce lipseste, oricum in doua saptamani (cel mult) ajunge. Va multumesc tuturor! Mircea |
Scuze...
Am tasta aiurea... Telefonul este 0722.259258 |
salut,
pentru Mercedes E 250 sedan, caroserie W210? |
bmw... e38-2001 si e30-coupe 86
|
Pt golf 3 din 94?
Multumesc |
Salut!
Imi cer mii de scuze pentru intarzierea in raspuns, dar sunt mult timp pe teren si... :sad: adrian_pindici - E W 210 Sedan - este in catalog, dar nu am pe stoc. Suna-ma, te rog (0722.259258) si pot sa o aduc pana la sfarsitul saptamanii. CuzKo - stai... ia-ma incet... E38 - care-i? Pentru E30 din 86 nu este in catalog - scuze... :cry: arcasu - Golf 3 - este in catalog ; combi este pe stoc, HB pot sa aduc, daca doresti, pana la sfarsitul saptamanii. Multumesc, Mircea 0722.259258 |
2 Attachment(s)
e38 e seria 7 fabricata din 1996 pana in 2001- modelul pt care cer este anul 2001-facelift.
e30 e seria 3 fabricata din 1984 parca pana in 1991.. ma intereseaza pt porbagajul de coupe/ asta dak difera de cel in 4 usi. am atasat si poze. e38 argintiu e30 portocaliu |
Salut CuzKo!
Scuze inca o data pentru intarziere... Ieri am ajuns inapoi in TM... :sad: Te rog, daca doresti tavita, sun-ma sau da-mi un bip pe 0722.259258 si voi fi cat se poate de prompt. Pentru seria 7 nu am pe stoc, dar este in catalog si , daca doresti, pot sa aduc undeva prin data de 20-21.03. Din pacate pentru 3-er nu este. Scuze! :sad: Multumesc, Mircea |
Pentru 307 2006 ai asa tavita pentru portbagaj ?
|
Sper ca nu voi fi sanctionat pentru off-topic, daca urez tuturor celor care sarbatoresc astazi
Paste Fericit! Kellemes Husveti Unnepeket! Frohe Ostern! Steaua 23 - este pe stoc pentru 307. Daca doresti, te rog sun-ma sau da-mi un PM cu numarul tau de telefon. Multumesc, Mircea |
Pentru w211 fafricat 2003 este?
|
Salut!
E W211 - sedan sau combi? La sedan: normal, Airmatic sau 4 matic? La combi: cu/fara navi si/sau telefon (atentie! montate de fabrica) ; cu/fara variobox. :D Scuze, dar sunt 6 modele de EW211...si vrem (amandoi) sa se potriveasca perfect, nu? :lol: Daca-mi spui de care, ori am pe stoc, ori pot aduce. Multumesc, Mircea 0722.259258 |
Este un ew211 normal. Nu airmatic,nu 4 matic si este sedan. Scuzama ca am raspuns tirziu dar nu am mai intrat pe forum.
|
Quote:
Da, am EW211 modelul tau. Pret 39.92 euro (~147 RON) minus 10% reducere sau transport gratuit prin curier rapid (la alegerea ta). Daca doresti, te rog suna-ma si luni pot sa ti-l trimit. Mircea 0722.259258 |
pentru un opel astra 2004 1,7 5 usi hadgeback si opel astra caravan 2006 1,9
|
Salut!
tiboc1 - Astra 2004 HB - G (classic) sau H? Astra 2006 caravan - G sau H? Am pentru toate, dar trebuie sa imi spui exact ce modele sunt ca sa se potriveasca perfect. Daca doresti, te rog suna-ma sau da-mi un PM si maine pot sa ti le trimit. Multumesc, Mircea 0722.259258 |
Opel Astra H 2004 HB
-tavita porbagaj pret ? -presuri interior pret ? -pres porbagaj pret ? Opel Astra H 2006 caravan -tavita porbagaj pret ? -presuri interior pret ? -pres porbagaj pret ? din ce oras esti?? |
Salut!
tiboc1 - Presuri de interior vor fi peste vreo luna - nemtesti, cauciuc, personalizate, cu un pic de margine impotriva scurgerilor - te voi anunta pretul la momentul respectiv. Pres portbagaj - nu prea stiu ce vrei sa spui... :rolleyes2 Mocheta din portbagaj? Sau poate te referi la tavitele de protectie? Sau? Tavite pentru portbagaj - am pentru modelele tale (Astra H HB si H caravan) La H HB exista doua modele de portbagaj: ai sub mocheta un spatiu de depozitare (suplimentar) compartimentat sau vine direct roata de rezerva? Pretul este 39.92 euro (~146 RON la cursul de azi). De aici scazi reducere 10% pt.4 tuning sau transport gratuit prin curier rapid. Eu sunt din Timisoara. -relevant pt. transport... Pt Astra H-urile tale (si nu numai) am si bandouri laterale de protectie. Nu stiu daca le-ai primit cu asa ceva sau nu. Mircea 0722.259258 |
sal , pentru dacia logan berlina ai ? si ce pret ms
|
Salut!
Radu_318 - am tavita pentru Logan sedan. Masinile Romanesti au 3 Eur reducere fata de strainele din aceeasi clasa. Logan: 39.92- 3 = 36.92 Euro ~135 RON - transport gratuit sau 10% reducere. Multumesc, Mircea 0722.259258 |
ai idee cam in cat timp imi ajunge in bucuresti ?
|
Salut!
Radu_318 - trimit prin curier rapid si ajunge la B in 24 de ore. Mircea |
Salut.Ai primit cumva si presuri pt Albea.as vrea sa comand daca ai si presuri si tavitza.
|
Salut!
Cristty - presurile mai dureaza... Sorry, dar vesticii se misca teribil de incet cand e vorba de contracte noi. In reluare e putin spus... Gandeste-te, daca mie ca banatean mi se pare ca se misca incet... :D Oricum, ce voi aduce va fi asa: cauciuc, personalizate pe model / marca, margine de ~1cm, fara miros. Te voi anunta cand aduc prima tura si postez si poze. Mircea |
Salut,
Ai presuri si pentru FORD FOCUS 2 cu facelift? Cat costa si in cat timp ar putea ajunge in Bucuresti. Pentru comanda te sun? Merci mult, Razvan |
Salut!
razvan1despa - tavita pentru portbagaj am. Presuri de interior, insa - nu inca. Vor fi peste vreo doua saptamani. Nemtesti, cauciuc, absolut nici un miros, personalizate, un pic de bordura (~1cm), calitate excelenta! Pret aproximativ pt Focus II - 37 Euro (~137 RON). De aici, pentru forum, primesti 10% reducere sau transport gratuit. Atentie: au vreo 7kg, asa ca transportul este aproape 20 RON. Daca nu esti din TM, iesi mai rentabil daca-ti dau transportul... Daca doresti, te rog suna-ma. Multumesc, Mircea 0722.259258 |
salut, pentru un passat 2007 sedan ce ai pentru portbagaj si la ce bani?
merci |
1 Attachment(s)
Salut!
rarej - tavita pentru portbagaj Passat S B6 am pe stoc. Pret 39.92 Euro (~147 RON) minus reducere 10% sau transport gratuit. Daca doresti, suna-ma sau da-mi un PM si a doua zi o ai. Multumesc, Mircea 0722.259258 |
themircea zimi pt un bmw din 93 e36 presuri si tavitza ??
|
Salut!
Cristty - 3E36 sedan sau combi? Tavita 39.92 Euro (~147 RON). Presuri 37.06 (~137 RON). Tavita am pe stoc. Presuri, nu - daca vrei pot sa le comand si le voi primi (probabil) saptamana viitoare pe la sfarsit. Din preturile de mai sus scazi 10% sau transport gratuit. Evident ca, daca iei si tavita si presuri, mai scad ceva (iese mai ieftin costul curierului/bucata). Multumesc, MIrcea 0722.259258 |
un pret pentru tava portbagaj astra classic hachtback si pentru un set de covorase de cauciuc (preferabil cel din 5 piese) tot pentru astra? mersi
|
4 Attachment(s)
Salut!
cristty - poze cu tavita si presuri de 3E36 nu am. Imi pare rau. Am pus mai jos poze cu tavita si presurile de 3 E46. Si tavile si covorasele sunt personalizate. Prin urmare, evident ca si cele pentru masina ta se vor potrivi la fel...:D bangy - Astra G HB - tavita 39.92 euro (~147 RON), presurile 37.08 Euro (~137 RON) minus 10% sau transport gratuit. Presurile de interior, din pacate, sunt doar de 4 piese. Mircea 0722.259258 |
salut ! ma intereseaza o tava portbagaj pt. Nissan Terrano. As dori si un pret pentru presuri interior - daca exista.
Multumesc, |
| All times are GMT +2. The time now is 20:47. |
- Copyright 2026 4Tuning