Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Opel Omega vs Dacia Logan (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/6551-opel-omega-vs-dacia-logan.html)

blak 08-07-05 22:24

Opel Omega vs Dacia Logan

Deci se da un opel omega caravan din 99` motor 2.5td de bmw ...toate dotarile ( dublu climatronic,abs,traction control,geamuri electrice, oglinzi incalzite electrice,etc ...full option )
Si o dacie logan noua de 1.6 full option.... Ce ati alege din punct de vedere sportivitate... design.... eleganta.., fiabilitate... si tinuta de drum lung...
Ca ma tot sicanez cu un prieten..adik eu unu nu am zis nimik..dar el zice ca e dric ..astept parerea vostra....

blowwind 08-07-05 22:29

acum o sa inceapa totzi \"ce e domle cu comparatia asta??\" ..da inante sa`l atacatzi pe blak tre sa stitzi ca este o \"lupta\" intre blak si Rolex_Logan si se tot contrazic de ceva timp...si in final s`au hotarat sa va lase pe voi sa decidetzi care`i cea mai buna masina :)... :)
yo aleg Opel`ul :) ....dar ma deranjeaza ca e break(lungan) :))

blak 08-07-05 22:31

dapz asa e :D ...

baghy83 08-07-05 22:46

sa fim seriosi.nu exista comparatie intre omega si logan.adevarul este ca e mare.dar nu se compara cu loganul.chiar la nimic.as alege omega desi nu ma prea incanta station wagonul.

Yonut21 08-07-05 23:40

Sincer as alege Opel Omega pentru ca e mashina straina si nu se compara cu DACIA... deci OPEL OMEGA

COObra 09-07-05 04:35

intre cele doua as alege loganul doar daca as pune accent pe garantie.
neaaaaaaaaaaa
OMEGA la orice ora. motorul ala e o piesa. iar masina imi place la nebunie....chiar cea break. ca tinuta de drum ....asta e o gluma poate. bate omega pe logan la popou rau de tot.

_M_ 09-07-05 13:07

Logan-urile stock sunt masini slabe,kiar cu motorul ala de 1.6.Daca nu are ceva \"tuning\" facut pe la motor omega,asa lada imensa cum e ea ii da cel putin 1 masina.Eu zic totusi sa va intalniti,masurati 400 m,luati o gagica sa va dea startu' si ati inkeiat discutia :lol: Tot pe strada se vede cine-i mai bun....

teddy 09-07-05 15:38

omega este o masina mult mai tare dpdv al calitatii finisajelor, optiuni, tinuta de drum... tot! in plus poti sa te ghidezi si dupa faptul ca o omega din '99 costa cam cat aproape cat un logan nou, din 2005...
trebuie sa te gandesti la o comparatie de genul asta ca masina aia costa probabil in jur de 20-25.000$ noua in timp ce logan costa cam 10.000$ noua... una a fost facuta pentru oameni care vor cea mai ieftina masina noua si alta pentru cei care vor o masina medie si poate chiar peste... sunt diferite pretentiile publicului tinta.

TND--TEAM 09-07-05 16:01

eu merg pe omega cu a spus are motor de bmw ceea ce spune mult la desing tot omega logan nu are nici un inceput si nici un sfarsit
desi la omega cu motoirul standart este mult mai mae consumul decat la logan :wink:

Bestie 09-07-05 16:54

:lol: :lol: :lol: mi se pare ca nu prea avea rost postul asta... OMEGA clar.!

Rolex_Logan 09-07-05 19:21

da e cam nebun baiatu asta ... daca ai sa citesti mai bine in posturile alea ai sa vezi k eu nu am zic k nu fuge ... am k fuge da pacat k e dric .... asta referitor la faptu k ai zis k e o masina de carat rosii ... nu am pus vreodata problema performantelor masini ... k e aproape dublu dpdv al cailor ... dar in fine ...
in caz ca nu iti aduci aminte chiar eu am zis k fuge ... deci ce sens are circul asta ... poate o sa ma lamuresti si pe mine

mike20 09-07-05 19:22

hai ma ce naiba..chiar e o comparatie fara rost , normal ca Opel Omega 8)

ckr_gl 10-07-05 02:31

opel e mai prost doar la costuri de intretinere in rest bate orice dacie la toate capitolele.punct

RollerMAN 10-07-05 03:11

Comparatia nu are rost e vb d opel vs dacia.....chit k opelu e mai vechi dar tot nu conteaza.... e opel.....as alege oricand omega-ul pe langa logan!

AR120CP 11-07-05 17:54

Aleg Omega fara nici o discutie. Bate Loganul la toate capitolele :wink:

O zi buna

alexutzu 11-07-05 22:02

sportivitate..............la ce te referi? aspect sau motor?

deci daca ar fi vorba de aspect as fi ales opelul doar ca in cazul de fata opelul este dric, pardon este break.......deci aspect: LOGAN
daca ar fi vba de motor nici nu se pune problema..... nu compari un 1.6 cu un 2.5 chiar daca e TD + ca mai e si BMW.......deci motor: OPEL

nu s-a pus problema dotarilor, dar este evidenta si aici alegerea.

oricum nu sunt adeptul masinilor break, cel putin nu acum........ deci cu ceva indoiala aleg LOGAN :roll:

blak 12-07-05 14:03

Domnu Rolex_logan sa iti explic mai pe larg ...\"dric-ul \" acela care il consideri tu ...este considerata limuzina de la Opel ... deci cu ce ar putea concura loganul la capitolul asta???
Eu nu te-am facut nebun..si prin simplul fapt ca eu am zis ca e logan o masina de carat rosii..asta e parerea mea..si am vrut sa aud parerea si la altii asa la mica noastra comparatie..cand ai zis ca e omega dric..eu nu am zis nimik de omega...eu unul nu ma simt asa ofensat cand ma ataci la masina chiar ma doare undeva....dar daca ma iau de logan park m-as lua de maicata...:)
Nu am de gand sa ma cert cu tine...eu doar vreau sa iti arat un adevarat ca loganul cel putin din partea ta este mult prea laudat pt ceea ce iti ofera...
Daca vrei sa intelegi bine..daca nu gasesteti alt topic pe care sa te contrazici...
Am terminat discutia... Bafa... vb cand ajung in bucuresti...

alexutzu 12-07-05 15:29

imi cer drepturile de autor!!!!! eu am zis ca este DRIC :lol:

SFW 12-07-05 17:08

Ai ce daca e dric? intre un rs4 dric si un a4 normal ce ai alege? unele break-uri arata chiar bine. Poate nu sunt in general cele mai estetice masini dar pana la a compara un omega cu un logan .... prea mult.

alexutzu 12-07-05 17:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SFW\"
Ai ce daca e dric? intre un rs4 dric si un a4 normal ce ai alege? unele break-uri arata chiar bine. Poate nu sunt in general cele mai estetice masini dar pana la a compara un omega cu un logan .... prea mult.

sincer pe mine ma in momentul de fata prioritatea in alegerea unei masini este aspectul, dupa care dotarile, iar abia apoi motorul......................

SHOGUN-A8 12-07-05 20:55

Omega e mult mai tare si la performante si la aspect,dar pacat ca e break.Nici Loganul nu e prea rau la aspect dar nu se compara cu Omega(mai ales ca e din 99)
Si de ce mai continuati sa vb daca a zis baiatul ca el nu a spus ca ar fi Omega mai rau?!?

SFW 13-07-05 18:19

Eu zic ca o masina trebuia sa ti-o alegi dupa: fiabilitate, dotari, motor, aspect. (desi inclin totusi ca motorul sa fie pe locul 2, nu 3)
Sunt prea multe masini 2fast2furious la aspect si cand pleaca .......

pimp_lex 13-07-05 18:51

Omega clar, e mult mult mult superior din absolut toate privintele(designul e discutabil)

br01tim 24-05-06 11:30

Re: Opel Omega vs Dacia Logan

Opel Omega e peste Loganu la absolut toate capitolele,intr-un fel e si normal k doar fiecare cu clasa ei,cam fortata comparatia dar TOTUSI aleg Omega!

BLinKY 24-05-06 11:50

Normal ca as alege un omega, cel putin eu, opelurile sunt destul de bune fata de loganuri, care sunt dacia, adik nu zic ca-s proaste daciile dar opel e mai sus dekt dacia la toate capitolele si in orice moment

einstein1984 24-05-06 11:56

Nu pune nimeni o regula impotriva comparatiilor de genul asta (mere cu fasole)?
Prea sunt multe si degeaba! Omega e masina, Loganu e frigider pe roti!

fiatgroup 24-05-06 11:58

Nu incape comparatie, tre sa fi nebun sa nu iei omega. Si 1.6 dupa logan fuge ?? in ce carti ? eu zic doar ca e un motor mai echilibrat pt caroseri, fata de 1.4 care e puturos rau. Nu are nici 1 % sanse loganul intr-o intrecere cu omega si nu mai pun in discutie capitolu siguranta, eu cand mai vad accidente cu loganu' ma ingrozesc (se sparge pur si simplu ca o cutie), oricum in orice masina poti sa o sfarsesti (poate mai putin hummer) dar parca asta e prea de tot. Nu-si are rost comparatia.

BLinKY 24-05-06 12:19

Quote:

Originally Posted by einstein1984
Nu pune nimeni o regula impotriva comparatiilor de genul asta (mere cu fasole)?
Prea sunt multe si degeaba! Omega e masina, Loganu e frigider pe roti!

Sifonier

http://www.demart.ro/cat_dormitor/05-01.jpg

einstein1984 24-05-06 13:22

Eu stiam ca atunci cand au facut portabagajul, au bagat un frigider la orizontala si au indoita tabla dupa el. Poate era un sifonier mai mic.

br01tim 24-05-06 19:57

dulap,sifonier,frigider,camila...............nu degeaba germanii aia ziceau ca te rastorni cu ea :) are ditamai cocoasa si sincer chiar nu vad de ce se vinde asa de bine masina asta?poate marketingul,imaginea Renault?eu zic sa facem o coalitie anti-LOGAN :)))))) am glumit fratilor :))))))

fiatgroup 24-05-06 20:49

Sti de ce au mers vanzarile, e ceva nou, itzi zic eu ca nimeni nu o ia ca pe singura masina a lui, doar asa ca pe o broscuta din '80, oricum e rusinos ca in germania e cel mai vandut model si ca se vorbeste de o inscenare a rasturnatului. Oricum cea mai reusita dacie de pana acum e solenza, asta chiar mi-a placut (chiar daca la unele am inteles ca ploua in ele si au probleme cu caseta de directie, inca nu a imbatranit loganu' sa vedem si la asta), logan nu mi-as lua nici sa ma ameninte dealarul cu pusca.

VIPER_GL 27-05-06 03:16

Da cum sa compari un motor de 2.5 cu unu de 1.6...nu cred ca are sens...si mai ales o dacie cu un opel...:lol:

~ 69 USP 12-06-06 11:51

RESPECT pentru fratii mei ... ..toti frustratii astia ..care ridica loganu ,,,il au acasa.....mi as dorii fratii mei iubitori de masini ..nu de carute ..nu dau nume ca se stiu ele ....logan......:)))))))))) as vrea sa facem un front comun ........pai mai dric ca loganu este altceva pe lumea asta?

Dooffy 12-06-06 12:03

opel ... oricum si yo am avut o nelamurire intre opel astra classic || si logan si am ajuns sa aleg opel ...... deci aleg OMEGA

dragos2900 12-06-06 17:20

Eu as alege Opelu Omega....clar!:twisted:

steaua23 12-06-06 20:47

cati km are opelu ?

br01tim 15-06-06 11:48

daca erau 3loganuri si un omega atunci cred k as fi ales loganurile :)))mi se pare cam fortata comparatia,era mai potrivita cu un astra clasic

Cronny 26-09-06 11:34

tot opel aleg:D br01tim si dak era cu astra clasic tot opel e masina frate nu logan(parerea mea):D

Nautilus 26-09-06 13:22

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 445656)
cati km are opelu ?

Ce mai conteaza? nu poate sa aiba foarte multi, si ca sa uzezi o masina moderna in 6 ani destul cat sa cada ceva de pe ea trebuie sa mergi cu ea non-stop si s-o tamponezi si repari de 2-3 ori, cine face asta?

~Nautilus

danutSZY 26-09-06 13:42

omega.......nici nu stau pe ganduri......nu se compara cu loganul!!!!......sa iau loganu si dupa vreo 10000km sa bata tot in el!!!!!!.......sa fim seriosi nu se poate compara nici intr-o 1000ani logan tot dacie e.........poate loganul de wrc mai zic si eu.......!!!!

All times are GMT +2. The time now is 19:19.

- Copyright 2026 4Tuning