![]() |
Prezentare Membri Noi
Acest tread e destinat membrilor noi. Aici sa se prezinte ei si masinile lor.
|
Re: Prezentare Membri Noi
pai ... sa ne prezentam si noi ? :) o sa le zic la toti sa isi lase aici semnatura:)
|
|
si prezenta la intalniri......
|
cand va fi prima intalnire .. voi veni si eu :D
|
hai, curaj, nnimeni nu vrea sa se prezinte? cand o sa veniti la intalniri, daca o sa veniti, nu o sa va stie nimeni si o sa fiti "primiti" cu raceala........
|
3 Attachment(s)
Deci:Opel calibra din '91 ... 2.0 8v fara modificari, jante Borbet 16"+toyo,amortizoare si evacuare sport.
Am reusit si am ajus la o intalnire, mi-a placut mult dar din pacate au aparut ceva probleme la calibru si mai rarut cu ea pana rezolv..sper sa fie cat mai repede sa ma inhaitez si eu :mrgreen: numa bine!! |
Frumoasa masina si super ok proprietarul. Am avut placerea sa-l cunosc atunci cand a ajuns la intalnire. Te mai asteptam. Si poate daca tot te "inhaitezi", te si "inhami" la cate ceva...prietenii stiu de ce.
P.S.: explicatiile in particular :lol: |
da, da sti masina, stim proprietaru... 2 laude, una pt el,ca a dat dovada de repect si interes pt tuning, una pt masina, ca tare mi-a placut cum sta jos masina...
|
ce faci claudiu..esti laudat frate..:D...bv...prin Botosani pe la noi pe aici la tara cand mai vii?:))
|
Quote:
vad vad..sarmana la baieti! :d api am fost de joi pana duminica..da cu "viper-u"...am luat niste piese ce aveam nevoie pt cali. sapt asta sper sa rezov. v-am pupat! |
k....te asteptam pe aici...:)
|
Salutare baieti! Unde au loc intalnirile si cand ?:D
|
Quote:
|
baieti, vedeti ca aici e zona iasi, si aici se prezinta membrii noi care participa la intalnirile 4t iasi....daca vreti sa veniti, sunteti bine-veniti.... in fiecare vineri, la palat, orele 21.00
|
garantez eu pt simi si vlad sunt baietzi de nota 10
|
2 Attachment(s)
Mitsubishi Carisma GDI masina e din 98 motor de 1.8 115cp in rest nimik:D...doar toba sparta si face zgomot. Pe viitor sa strang niste banutzi si sa pun pe ea:D
|
4 Attachment(s)
salut la toata lumea cred ca e timpul sa ma prezint si eu
mazda 323f lantis 1,5cc 65kw fabricatie 96 ,suspensie sport si multa multa muzica |
Stiu ambele masini din trafic si sunt frumoase. Sa va bucurati de ele si...bine ati venit printre noi...oficial 8)
|
Multumim ZyZ:D
|
mersi de urare ZyZ
|
bun venit fratilor.......va astept si la intalniri, sau poate ati si fost vinerea trecuta, dar eu cum am fost plecat la 4Tdays, mai greu si cu netu.....
|
Sper sa`mi iasa masina din service pana vineri ca e de vreo 6 zile:evil: Si am o intrebare:D cum pot fi vzute si masinile voastre bakal zyz si alti moderatori?:D dak nu cumva se supara cineva:D
|
daca o sa vii vineri, o sa le poti vedea, si nu numai ........
restul discutiilor pe cafenea, sa nu facem off-topic aici |
Ne vedem vineri. Poate facem si cunostinta 8)
|
Dak am sa am cu ce sa vin:(
|
5 Attachment(s)
salut la toti colegii din iasi.va prezint masina mea care sper ca intro luna sa fie pe strazile din iasi cu un nou body kit.
|
frumos exemplar de "urs"....felicitai....poate o sa ni-l arati si live, intr-o vineri
|
deocamdata e in curs de schimbare asa ca ursul o sa mai hiberneze o perioada insa promit ca o sa-l arat si live:)
|
o.k. .... asteptam pana atunci
|
6 Attachment(s)
Chiar daca nu sunt un membru nou, here it goes:
1. Dacia Logan 1.4MPi 2. Audi A4 1.9 TDi (masina fratelui pe care o conduc si eu) |
Quote:
|
Thanks:)...sper sa reusesc la vara sa imi iau si un ursulet. Acum sa vad cum scap cu BAC-ul.
|
5 Attachment(s)
Apar si eu ca melcu rusinos co babaciune....probabil bn cunoscuta pe strazile din iasi...:D:D:D:D
|
3 Attachment(s)
Hop si eu......320i stock din 2002 :-) daca ma primiti bineinteles.......
|
te primim, cum sa nu.... sa inteleg ca masina ta e varianta aia de 170cp cu motorul de 2.2 nu?
|
da, 2171 cm3, 6 cilindri in linie, 170 cp, pe benzina
|
frumoasa masina , poate o sa o vedem si pe la intalniri........
|
marfa.. suna bine ;)
si vb lu raz-u... poate o vedem vineri la intalnire.. sus in rond...daca ai timp te asteptam ;) bafta |
poate sapt viitoare ajung si eu .... maine am strada .. sala e luata:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:01. |
- Copyright 2026 4Tuning