![]() |
Masina B 34 SGM e "moarta"....
29 Attachment(s)
imi pare foarte rau sa va aduc aceasta veste....dar tocmai cu o ora in urma sa deschid acest topic, am asistat la un accident groaznic...in care a fost implicata poate cea mai puternica Dacie din tara....B 34 SGM(cunoscatorii stiu)....din masina nu cred ca se mai poate recupera nimic....masina s a rupt pur si simplu in doua....motorul cu partea fata ,zburand la aprox 50 m de restul masinii....cred ca a pierdut controlul si s a izbit de un stalp...cei doi din masinina din cate am inteles , au scapat cu viata...(sa le mutumeasca lui robert "segeme" pentru roll bar)....accidentul s a produs in centrul orasului...in Targoviste...astfel s a scris istoria...si spun cu mare parere de rau s a teminat cu masina ce "batea" 320disel bmw...sau passaturi...etc...o masina fantastica...si era ...curios...o DACIE...pozele nu se vad f bine le am facut cu ce aveam la indemna tel mobil...sorry de calitate.."(:(:(:(
|
Re: B 34 SGM este "mort"....
doamne nu pot sa cred ca ia facut la masinuta :shock: pacat de ea . si de munca depusa de robert . dar cel mai important este ca au scapat cu viata :D
|
ce inseamna masina prea puternica pe mana unor...ma abtin
pacat de masina |
Retardati imputiti ..
Cum ma sa muncesti atatia ani la o masina sa vina unu sa ti-o omoare,cred ca e disperat sgm`u .. in locu lui i-as baga in pamant pe fraierii aia 2 |
:(( .............. o priveam ca p un vis frumos ......
|
nu cred.....am ramas masca
|
Asta se intampla daca toti putzoii adolescenti conduc masini care impun respect pana si celor experimentati...
Cursele alea erau castigate de sgm OMUL, nu fierul... Dupa ce omul nu a mai fost pe locul soferului se vede clar ce s-a intamplat... |
moa. nu`mi vine sa cred...mare pacat :( pacat de munca si de banii investiti in masina aia...PACAT....>><<<
|
Pacat... dar nu e nici prima, nici ultima masina care moare o data cu schimbarea proprietarului...
|
asta e....tabla tot tabla.....cred k a renuntzat la orice sentiment din moment ce a vandut-o...important e ca nu au patit cei din masina nimic!!!
Pasiunea lui robert pentru dacie cred ca a disparut odata cu vanzarea ei. asteptam Ursuletul sa devina o legenda! |
nu stiu cum poti investi o multime de bani intr-un vis apoi renunti asa usor. oferi totul pe tava unuia care are bani si poate avea tot ce isi doareste. nu inteleg gestul lui robert. de ce a dat-o pe mana unor retardati??? mai bine o dau pe bani putini unui pasionat decat unuia de bani gata...
|
pacat de masina si de munca de ani de zile depusa de ROBERT !! :cry::idea::arrow:
|
Quote:
DAR vad ca nimeni nu zice ..... bine ca au scapat cu viata cei din masina ! Dzeu sa-i dea putere de munca lui sgm ... de facut poate sa mai faca daca e sanatos ! |
pacat de munca depusa si pasiunea.abia asteptam sa vad ce v-a face vara asta cu motorul de rs,da....
|
nu pot sa cred.....pacat de masina...mare pacat....imi vine sa-i bat pe aia care au redus bijuteria lu robert la un malder de fiare...
chiar admirasem masina cand am fost prin bucuresti....inca o data se confirma proverbul : Unde cap nu-i e vai de ...Sgm.... pacat ca a ajuns masina la un pusti de bani gata,in loc de cineva pasionat ...in final tabla se dezdoaie,viata unui om nu.... |
urat...................
|
inca nu pot sa cred
|
Sincer...era de asteptat, Robert stia unde sunt limitele masinii, cei doi nu...
Ps. acuma trebue cumparat piesele...pentru urmatorul DACIE:twisted: |
Quote:
foarte trist ce s`a intamplat cu aceasta legenda... si foarte trist ca se fac comentarii gen ce idiotzi erau aia si ce i`ash bate si asa mai departe. era proprietatea lor , si sigur nu au vrut sa ishi bata joc de ea.. |
Re: Masina B 34 SGM e "moarta"....
Am ramas masca.....era de asteptat pe de-o parte.......era de nedorit pe cealalta parte.
Se vede ca lipsa de experienta si prostia au dus la ceea ce se vede.Singurul lor mod de a iesi in evidenta,cu o masina celebra...si ei 2 carnati anonimi,care s-au dat in stamba sa ii vada lumea.....si ia vazut.....ei fara acea masina erau....zero absolut.De altfel au confirmat valoarea lor . Sunt curios sa aflu din ce cauza s aintamplat........si ce viteza avea. |
BINE K AU SCAPAT OAMENI CU VIATA!!!!!!
asta e cel mai imprtant ! daca e sa o luam la bani marunti fierul si munca pt reface legenda!!! intradevar pacat de pasiunea si dragostea depusa pt realizarea visului da sa nu mai fim rai si sa ii multumim LUI DUMNEZEU pt vietile ramase in urma dezastrului!!! pt k suferim cu totii , pasionati sau nu ai.............., knd moare cineva !!! o sa se uite si o sa apara o noua legenda pt noi!!!1 |
Foarte curios cum s-a desprins toata partea din fata de restul masinii...cu tot cu lonjeroane....
|
rahat cate amintiri placute aveam cu masina asta...
sa-i multumeasca lui Robert pentru ca s-a gandit la siguranta ceea ce multi nu prea fac, noroc cu roll cage-ul. Multi nu stiu in ce hal putea sa traga masina si putin stiu sa tina pe sosea o masina 2l 16v turbo de aproape 900kg p.s. ti-am zis mai bine sa o pastrezi amintire :evil::evil::evil::evil::evil: RIP. |
toti sunteti reisari........... generatia nfs
|
cred ca ala de a luat masina ar trebui sa ii pupe mana lu robert pt ca s-a gandit la siguranta si a pus roll cage-ul. oricum s-a spus si mai sus... pacat de munca depusa si lasata pe mana unor inconstienti gen "hai frate sa iti arat ce putere am pe dacie".
|
inca o legenda pierita in noapte.
nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul unui om care a muncit ani buni si a investit atat munca multa si bani cat si pasiune, si care isi vede masina pe mainile unui reisar care se face cunoscut cu indoit stalpi nu punand la pamanat masini mult mai puternice si cu pretentii decat o dacie cum a facut robert. pacat inca o data de masina. |
Quote:
|
Quote:
|
pacat de masina si de noptiile nedormite de robert sa ajunga asa masina...mare pacat
|
vad ca au aratat acum si la pro tv.nebuni dupa curse era titlul.mai bine inconstienti la volanul unei bijuterii puteau spune
|
ar trebui unit acest topic, cu cel de la Dacia...
RIP dacia SGM... |
asa se intampla daca o masina puternica ajunge pe mainile cui nu trebuie ....
pacat de masina ...... pacat pacat ..... masina asta a scris istorie .... |
|
ba voi nici nu stiti cine conducea masina, poate a avut vreo defectiune tehnica , a-ti vazut la raliu cate accidencte se fac voi a-ti trebui sa plangeti fiecare masina...si nu cred ca omul nu era pasionat daca a cumparat o dacie o legenda .. de asta era si masina facuta sa fie alergata, se mai intampla, bine ca au scapat
|
pacat de masina :( ma doare sufletul , era un vis ... k poate o sa fie la mine ... dar asta e ...
imi pare rau pt munca lu robert , oricum bine k au scapat cu viata acei doi ... |
Quote:
|
datorita faptului ca soferul... a scapat cu viata.. cei de la rar ar trebuii sa bage de seama.. si sa omologheze roll bar-ul in masini...
in cat.. despre accident... o fi vrut si noul propietar sa vada daca mai are 170cp, o zburat prea jos... |
pacat de masina si munca depusa...dar cum a ajuns masina la cei 2?
o vandut-o SGM? |
2 Attachment(s)
stiu ca sunt multi care au admirat aceasta masina,sunt si eu unul dintre ei...
cand am auzit de accident m-a trecut un fior rece,nu-mi venea sa cred ca e chiar sgm-ul...mare pacat poze de la buzau cand am vazut masina live... BC03GPG si B34SGM mult respect Robert |
pacat... dar important e ca nu a murit nimeni
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:50. |
- Copyright 2026 4Tuning