Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   VW Jetta 2003 VR6 210 cp - masina mea pt 4 luni (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/6534-vw-jetta-2003-vr6-210-cp-masina-mea-pt-4-luni.html)

Hondarul 07-07-05 19:36

VW Jetta 2003 VR6 210 cp - masina mea pt 4 luni

9 Attachment(s)
Da, cum am ajuns aici am facut rost de aceasta masina, mai exact am inchiriat-o pentru 4 luni.

Este Bora de la noi, cu motorul VR6, de 210 cp. In rest... nimic interesant. Doar daca decuplez ASR-ul, cand scoate fum din cauciucuri si in 1-a si in a 2-a. O sa bag un burnout, ceva mai incolo, ca aici eram la munca si trebuia liniste.

Ce pot spune ca este cea mai rapida masina pe care am condus-o, rupe asfaltul desi nu pare.

Bishoape, tare m-as fi dat cu tine daca eram pe acelasi continent... :lol:

Hondarul 07-07-05 19:42

4 Attachment(s)
:arrow:

pimp_lex 07-07-05 20:03

nu prea inteleg, cum ai reusit s-o inchiriezi doar pe 4 luni? Din cate stiu se poate, dar la preturi astronomice. Nici cu asigurarea nu stiu cum ai facut!

Hondarul 07-07-05 20:09

Foarte simplu draga concetatean. Am platit costul inchirierii, care nu este chiar asa de mult, desi cred ca este cam 1/8 din pretul masinii, si cu cat inchiriezi mai mult timp, cu atat scade pretul, nu ??? Cat despre asigurare, tot eu o platesc, si mai precis 150 $ pe luna parca, prima luna, ca dupa aia scade am inteles.

Nu stiu nene legile de aici, du-te in Boston, de unde am luat-o si intreaba-i. Un amic mi-a recomandat acel loc de inchirieri si am luat-o. Trebuie s-o returnez teafara pana la sfarsitul lui octombrie.

RoSonic 07-07-05 20:17

:lol: Cat de tare... cum ti s-a facut Hondare parul de la VR6 :lol:

pimp_lex 07-07-05 20:22

aha, deci n-ai luat-o de la dealer Vw, ci de la o firma care se ocupa cu asa ceva?
Pai si cat dai pe luna? Ca in mod normal un Lease la o astfel de jetta cred ca trece de 300$ pe luna, asta cand o iei pt 48 de luni.

Pai asigurarea nu stiu cum e in state. Dar aici se face cu contract de un an, tre sa ai domiciliu,istorie de credit etc. Dar ma gandesc ca daca ai luat-=o de la o firma care se ocupa cu inchirieri de genu asta, ti-au aranjat tot ei si pt asigurare, presupun un fel de casco.

A trebuit sa semneze cineva pt tine sau ti-a dat-o no questions asked?

Oricum ce ma mira, ca Hondar fiind, plus plin de Honde, ai luat un VW :lol: :lol:

oricum s-o conduci sanatos si ai grije la amenzi ca-s mari si e f usor sa te ia valu cand vezi ditamai autostrada libera si larga :D

Si sa ne povestesti ceva curse, fie castigate fie pierdute

DVDValy 07-07-05 20:28

marfa rau :D

Hondarul 07-07-05 20:43

Tare carcotash mai esti mah Pimp Lex... Nu confunda legile din Canada cu cele din USA. Asigurarea ti-o face aici si pentru o saptamana daca vrei. Eu platesc ceva mai mult de 300 pe luna pt masina, inchirierea, de ea vorbesc. De fapt, mai mult decat dublu. Am dat 2500 pe 4 luni, bani pe care-i fac intr-o luna. Nu stiu daca a fost bine sa ma arunc la ea, mai ales la banii astia, dar... m-a luat valul cand am vazut-o si cand am vazut VR6.

Dar... crede-ma ca face fiecare peni(s)... :lol: Dovada fiind parul meu care se ridica atunci cand o conduc. Anul trecut am mers cu o Honda ieftina si sincer acum am pus punctul pe confort, nu pe economie.

De curse... Nu cred ca voi face asa ceva in zona asta. Astia toti au V8-uri, Hotrod-uri si merg cu ele cu 30 de mile... Pacat de ele.

orlando 07-07-05 21:09

super cred ca trage de rupe...
eu am mers cu un bora TDI modificat adica toate cele trei litere erau roshi si avea 160 de calutzi si mai era si 4 motion si tragea de ma baga cu capu grav in tetiera...da VR6 mie intotdeaua mi-a placut BORA si cred ca ai facut o alegere foarte buna dupa parerea mea...
am mai vaz pe cineva pe topgear care zicea ca este fan al mashinilor inkiriate ptr ca le potzi rupe adica nu te doare inima ca si la mashina ta...si cam asa e...hondare cate burn-uri ai dat cu ea?asa din pura curiozitate :wink:

B|shOp-VR6 07-07-05 21:27

Of of... cum omori tu lumea... :D

Hondarul 07-07-05 21:40

Nu prea am dat multe burnuri, ca abia am descoperit butonul ASR. Pana atunci nu stiam de ce incerc si miroase a ambreiaj... Dar acum... Tineti-va bine. Ma oftica ca e limitata destul de jos, pe la 6300 parca.

TND--TEAM 07-07-05 22:31

tare frate dar ce masini mai erau de inchiriat ??
noul sport natinoal te duci afara inchiriezi o masini vii in ro ii da burout_uri cerculete indemanare si apio o duci inapoi sau..... si care sunt conditiile care ti le inpun ei :wink: :roll:

Hondarul 07-07-05 23:11

Mane, america nu este romania... mai ales aici, in est, oamenii sunt foarte increzatori. Nu se gandesc ca eu am ganduri murdare pt cei 210 calutzi... Nu-ti cer nimic mane, mi-au luat niste date din pasaport, adresa de aici, si faptul ca am card de america este ceva de incredere.

Asta o sa facem si la bucale... inchiriem masini, ca am inteles ca este cam 30 E pe zi, mergem la indemanare si gata... :lol:

TND--TEAM 07-07-05 23:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Hondarul\"
Asta o sa facem si la bucale... inchiriem masini, ca am inteles ca este cam 30 E pe zi, mergem la indemanare si gata... :lol:

deci ar veni cam 900.000 pe zi nu pre iti convine it dai seama dar pt dorinta de a participa la o indemanare/iteza e foarte bun pt cei care le au la indemanare si nu au masina :?

Mr.Nice 08-07-05 07:09

Hondare, ti-ai facut creasta? Sau conduci cu capu pe geam sa simti senzatia?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PEACE
:peace:

pimp_lex 08-07-05 15:18

Re:

Quote:

Tare carcotash mai esti mah Pimp Lex... Nu confunda legile din Canada cu cele din USA. Asigurarea ti-o face aici si pentru o saptamana daca vrei. Eu platesc ceva mai mult de 300 pe luna pt masina, inchirierea, de ea vorbesc. De fapt, mai mult decat dublu. Am dat 2500 pe 4 luni, bani pe care-i fac intr-o luna. Nu stiu daca a fost bine sa ma arunc la ea, mai ales la banii astia, dar... m-a luat valul cand am vazut-o si cand am vazut VR6.

Dar... crede-ma ca face fiecare peni(s)... :lol: Dovada fiind parul meu care se ridica atunci cand o conduc. Anul trecut am mers cu o Honda ieftina si sincer acum am pus punctul pe confort, nu pe economie.

De curse... Nu cred ca voi face asa ceva in zona asta. Astia toti au V8-uri, Hotrod-uri si merg cu ele cu 30 de mile... Pacat de ele.

nu-s carcotash Hondare da eram curios ca n-am mai auzit pe nimeni sa faca asta de aia te intrebam :D

oricum esti nebun! 2500 de parai, pai iti cumparai masina cu banii astia :D Si masina calumea!

Pai nu zic Honda economica, ceva mai calumea, si rapid si confortabil, un Accord V6 (mai ales 6-speed coupe :D), sau de ce nu Acura RSX-S, un Tl, TSX.

Cat despre curse, daca nu atzatzi pe nimeni pe strada tre sa fie pe undeva pe acolo o pista de drag ceva, plus ca nu-i masina ta asa ca poti s-o omori! :D

Off-topic - oricum faci bani frumosi de tot, ce job e? N-au si ei nevoie de inca cineva, ca pt 2500 de $US in mana, vin si pana la Boston no prob :D

Hondarul 08-07-05 17:57

Ce masina iei la 2500 ?? Iei pe draqu... Si ce rost avea sa-mi iau una daca nu o pot duce acasa ??? Lasa ca e bine si asa... Ce fac eu aici ??? Intr-un hotel mic, de toate... Cam toti romanii castigam la fel, probabil din cauza ca facem munca necalificata :lol:

pimp_lex 08-07-05 18:41

Cum Hondare? pai sunt f ieftine masinile SH in state. uite cam ce gaseai in jur de banii aia si n-am cautat mult:

http://used-cars.autos.yahoo.com/use...l0PVNlYXJjaA--

http://used-cars.autos.yahoo.com/use...s9QWN1cmEmbW89

http://used-cars.autos.yahoo.com/use...JtaXQ9U2VhcmNo

O vindeai la sfarsit si gata, nu pierdeai mai mult de 500$ la revanzare, sau daca revii, o tineai acolo pana reveneai la anu!

Pai si nu mai au nevoie de un roman \"necalificat\" acolo ? nu de alta dar imi ofer serviciile :D

Hondarul 08-07-05 18:55

Bine ca-mi zici de Prelude asta acum :lol: :lol: :lol:

Asta este... Dar nu are rost sa iau o masina din alt stat, nu ?? Las-o draqu, ca am venit anul asta sa-mi fac damblaua.

:roll:

200SX 08-07-05 23:38

acuma am vazut topicul asta, toata lumea vb de noua ta achizitie si eu habar n-aveam,
tot ce-ti dorec e sa ajungi la un \"track day\" cu ea (sau cum le-o zice)

PS: mai bine mai puneam eu niste bani si-mi faceai codou un RB26DETT ;)

83SOF 09-07-05 08:15

Hondare, la banii aceia luai frumos chiar si un Mustang din '67 cu un 6 in linie, sau un Thunderbird V8 ca al meu in stare excelenta. Nu spun ca nu e buna masina asta, felicitari, dar mi se pare totusi cam extrem sa dai atatia bani cam degeaba. Daca ai fi cumparat ceva, tot scoteai trei sferturi din bani inapoi, si te mai si distrai intre timp.

Hondarul 09-07-05 18:09

Hai ca esti hazliu... Ce Mustang frate la banii aia ?? Tu ai habar ce preturi au masinile care au la numar antique auto ????

Pai tu stai in Missouri sau e la vrajeala si scri din Adunatii Copaceni ??? Mane, crede-ma ca e mare diferenta intre state. Nu stiu cum o fi la tine, dar aici, masinile nu sunt asa ieftine, adica cel putin nu una buna. Cat despre oldies, numai project-carurile sunt asa ieftine, si asta ca nu au roti, nu au motor, nu au nimic. La 2500 iei un Charger dar fara motor, interior, exterior, doar fierul.

ZooM-ZooM 09-07-05 23:11

1 Attachment(s)
bravos! asteptam filmuletze :wink:
cat mai multe si cat mai \"nesimtzite\",ca vb aia...nu e masina ta :P.
ps:nu-ti e dor de hondutza ta?! uite ce spate are :lol: :lol: :lol: te-ai dat rpd pe VW...inseli brandu Honda! :!: :roll: :lol: :roll: :lol: :no:

Hondarul 10-07-05 00:50

Si o lacrima calda ii aparuse in coltul ochiului... :cry: :cry: :cry:

HolySoul 10-07-05 15:25

ma cel mai mult imi plac capacele de rotzi.
De unde le-ai luat ? :wink:

Bestie 10-07-05 16:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"HolySoul\"
ma cel mai mult imi plac capacele de rotzi.
De unde le-ai luat ? :wink:

sunt jenti. cele de aliaj, de fabrica!
corectati-ma daca ma insel

ZooM-ZooM 10-07-05 17:02

ai zis bine Bestie,dar HolySoul cred ca poarta ochelari care sunt la reparat :lol: :lol: :lol:

Hondarul 10-07-05 19:09

ochelari care sunt la reparat... :lol: :lol: :lol: :lol:

Mor de ras... Tare de tot !!!!! Ai o bila alba !!!! :lol:

vdub2gunzup 06-08-05 04:28

1 Attachment(s)
vr6 gggrrrrrrrrrrrr :shock:

83SOF 06-08-05 11:48

Re:

Quote:

Hai ca esti hazliu... Ce Mustang frate la banii aia ?? Tu ai habar ce preturi au masinile care au la numar antique auto ????

Pai tu stai in Missouri sau e la vrajeala si scri din Adunatii Copaceni ??? Mane, crede-ma ca e mare diferenta intre state. Nu stiu cum o fi la tine, dar aici, masinile nu sunt asa ieftine, adica cel putin nu una buna. Cat despre oldies, numai project-carurile sunt asa ieftine, si asta ca nu au roti, nu au motor, nu au nimic. La 2500 iei un Charger dar fara motor, interior, exterior, doar fierul.

Hondare, tu vorbesti fara sa stii, am vazut din posturile tale anterioare ca te entuziasmezi repede si fara motiv, dovada si topicul acela despre turbochargere electrice. Daca ai fi citit cu atentie topicul despre masina mea ai fi vazut ca sunt in Missouri, si ca mi-am luat ambele masini local, cu $500 respectiv $400, asa ca nu mai fa afirmatii nefondate. Tu daca te plimbi doar pe la dealership-uri sau te uiti la masinile de prin parcari cu FOR SALE pe ele, evident ca nu vei gasi o afacere buna. Continui sa sustin ca in cei 2500 de dolari ai tai cheltuiti pe o masina de fite, iti gaseai pana si pe eBay o afacere mai buna, din care cand plecai iti scoteai hai sa zicem jumatate.

Evident, sunt banii tai, si e dreptul tau de a face ce vrei cu ei, dar ca sa arunci banii astia pe o \"tichie de margaritar\" mi se pare risipa.

HolySoul 06-08-05 14:41

lol .. ma refeream ca jantele arata ca niste capace de roti .. in fine era o gluma .
Oricum masina nu mi se pare de fitze acu daca asta o fost placerea omului ...
are parte si de sportivitate si de confort si nici nu-l lasa in drum masina ...

83SOF 07-08-05 04:19

HolySoul, comentariul se referea la faptul ca masina e inchiriata pe cateva luni si ca isi \"face damblaua\" cu ea. Am mai zis, pana la urma e decizia lui, dar vorbeam din punct de vedere logic, daca ai alternative care iti permit sa recuperezi din bani la sfarsit de ce sa nu le folosesti.

Hondarul 08-08-05 20:33

ai dreptate din punctul asta de vedere, asa este. acum imi dau si eu seama ca as fi putut lua ceva pentru vara asta si atat, pana in 1000.

Dar eu m-am aruncat cand am auzit de mustang la 2500. Tot nu mi-ai dat un exemplu. Si nu ma refer la cele din jurul anilor 90. In fine, asta este... Banii se duc si se intorc, placerea ramane.

83SOF 09-08-05 09:32

Hondare, uite aici exemplu :

http://www.foxtbirdcougarforums.com/...highlight=2500

E de pe un forum de pasionati Thunderbird, si demonstreaza ca daca te uiti cu atentie, gasesti orice. Evident, la banii aia nu iei Mustang cu V8, dar daca te intereseaza performanta si nu carcasa, iti iei o masina care nu e atat de idolatrizata, si care ofera aceleasi performante la un comfort mai bun, ergo un Thunderbird sau un Cougar.

ZooM-ZooM 01-10-05 17:00

bine bine...si a trecut vreme...lumea te asteapta acasa...ca vb aia...vineri de vineri lumea se intalneste...tu nimik...batman batman.. :lol:

ai promis filmuletze...nimik... :cry:

Torque_Cosmin 04-01-06 19:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ZooM-ZooM\"
ai promis filmuletze...nimik... :cry:

shi eu le ashtept.. kiar sunt curios sa vad ce potzi face cu vro 210 magari.. :)

Gabi 04-01-06 20:04

Astepti degeaba. Hondarul nu mai e de mult in America, deci nu mai are de mult Jetta. Acum are o amarata de Lancia Delta :twisted:

Fii mai atent! :wink:

Torque_Cosmin 04-01-06 20:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Astepti degeaba. Hondarul nu mai e de mult in America, deci nu mai are de mult Jetta. Acum are o amarata de Lancia Delta :twisted:

Fii mai atent! :wink:

:cry: pacat :cry:

/later edit: eee.. shi tu acum sunt shi yo la inceput.. nu ma apucai sa citesc toate posturile.. :P

All times are GMT +2. The time now is 19:02.

- Copyright 2026 4Tuning