![]() |
Renault Sport Twingo
11 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...226cd8d9d5.jpg
Renault Sport Twingo Va salva aceasta masina reputatia "copilasilor" Renault? Dupa cum arata, are mari sanse, dar nu putem paria pe asta...Acestea sunt primele fotografii oficiale, si dupa cum vedem masinuta de oras se transforma intr-un hot hatch agresiv. Arcele rotilor sunt mai mari, pragurile mai joase si evacuarea cromata completeaza peisajul sportiv. Ca putere, micutul Twingo nu sta deloc rau. Are un motor de 1.6L pe benzina, modificat ca sa scoata 131 CP. Acum, voi decideti daca Twingo se poate considera un RS veritabil cu numarul acesta de caluti sub capota. Renault descrie noua sa creatie ca fiind "o masina performanta accesibila ca pret". Performantele legate de viteza vor fi divulgate cel mai probabil cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, din martie. Speram insa sa le aflam pana atunci, si nu e deloc imposibil. Twingo n-a dezamagit niciodata ca estetica, ce-i drept. Vom vedea cat de performanta este aceasta varianta RS. Aspectul cel putin ne-a cucerit, nu ca ar fi cine stie ce revelatie de design, dar arata bine si parca te imbine sa-l conduci, sa scoti RS-ul din el... |
Re: Renault Sport Twingo
draguta ca masina....chiar imi place si 131 de CP...se simt extrem de bn pe aceste dimensiuni si greutati (banuiesc) ale masinii....
|
:?:Unde e evacuarea dubla???:?:
|
nu mi place botu deloc.. ! e aiurea rau . in rest e simpatica masina
|
e cam nashpa zici ca e chinezeasca :|
|
Nu este rea masina.. arata cat de cat bine ;) si totusi are 131 cp .. sunt de ajuns:)
|
Quote:
|
mie nu-mi place fiat 500 ala sport e mai tare ca ea
|
frumusica.... ce inaltime are masina?/??.... arata ciudat pe langa oamenii aia...imi da senzatia ca e foarte mare
|
minibestie :)
|
Imi aduce aminte de Renault 5 Alpine
|
sincer mie imi place noul twingo. da ala vechi era mai mult decat oribil
|
nu imi place deloc, carui public se adreseaza? de unde moda asta a ''buburuzelor'' RS.........
|
femeilor "sport" datorita acestor masini se poate reduce timpul de parcare de la 30 de minute la 20.
|
mmm..nu stiu ce sa zic...e frumusica dar...cati euro o fi?? sincer nu stiu daca mi-ar place asa ceva....poate pentru prietena...:-D
|
am vazut masina expusa in paris la ei la reprezentanta...arata foarte tare masina...mie personal mi-a placut f mult :) cea expusa era in 2 culori...asta din poze vad ca e doar intr-una
|
ii fain...sunt un fan al twingo-ului ,dar mai ales sotia mea ca avem unul si este masina ei
are fata de bestie,modelu precedent parca iti zambeste tot timpul |
pentru mad aurel.masina asta se adreseaza genului de public care au cumparat de lungul vremii de la renault 8 gordini la renault alpin, renault 5 turbo sau 5 maxi turbo 2,renault 5 gt turbo, clio williams si restul gamei de clio RS si megane RS.si astea toate numai de la renault.si mai sun si altii care fac hot hatch-ur tari.
mie personal imi place doar ideea celor de la renault in privinta acestei masini!!! |
urata, foarte urata.. credeam ca dizainerii de la renault.. numa cu spatele au probleme.. dar.. la noul model de twingo.. si cu botu...
in schimb e furioasa, rau.. |
e fainutza.
ca design e mai reusita ca twingo-ul precedent. performante are ... asa ca e ok ;) |
concureaza cu citroen c2 sport chic si suzuki swift sport...frumos :lol:
|
Nu i-mi place deloc, nu as da banii pe ea pt nimic in lume, si ar mai fi inca ceva, cred ca ati observat si voi. Astia de la renault chiar au inebunit cu totul, pai de ce pun orice masina noua scot in poze si reclame langa un monopost de F1, sa fim seriosi, ce mai reclama
|
Quote:
|
de acord dar nu vad legatura, astea sunt piticanii de masini care plac doar la unii oameni, pe cand sporturile cu motor sunt alta poveste. nu vreau sa fiu inteles gresit, deci ma doaren cot ca oricum nu iau renault:P dar nu mi se pare potrivit ca reclama
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:14. |
- Copyright 2026 4Tuning