![]() |
Conceptul Suzuki Kizashi 3
1 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...1bb249de3a.jpg
Conceptul Suzuki Kizashi 3 Suzuki intentioneaza sa prezinte a treia versiune a conceptului Kizashi, dotata cu un motor V8 si tractiune AWD. Dintre toate proiectele Kizaschi, se pare ca acesta va avea cele mai mari sanse de realizare. Varianta de serie ar putea ajunge in reprezentantele Suzuki la sfarsitul anului viitor. Hyundai a dovedit ca si un producator de masini mai "bugetare" poate veni cu modele V8, si acum e randul marcii Suzuki sa se afirme in acest sens. Conceptul ar putea fi prezent la Salonul Auto de la New York. |
Re: Conceptul Suzuki Kizashi 3
mortala... vine tare si suzuki din urma
|
e tare ...da parca prea din viitor titiu
|
Toti incearca sa se afirme... si dk o pot face de ce nu! Suzuki vine cu idei originale, un design "mortal", si banuiesc ca V8 va fi o conceptie proprie, nu precum chinezii care nu stiu nici macar sa copieze modelele sursa!
|
Cat de bine poate sa arate.. super misto
|
viitorul suna bine :))
|
E tare.....cam SF.....intrebare de ce Suzuki Kizashi 3 ? este cumva si Suzuki Kizashi 2?
|
arata foarte bine... dar parca copiaza audi-ul..
|
mmm...am o vaga convingere ca nu o sa o vedem prea curand pe strazi. chiar daca ei zic ca "da" parca e prea futurista
|
chiar ca seamana cu audi dar e super asa
|
frumoasa grila masinii si designul farurilor
|
Mortala..mai ales de la Suzuki nu ma asteptam la asa ceva...seama putin cu Excelero :D oricum super mijto :D
|
km seamana q r8 da ........is from the future =))))))))))))))
|
e tare, dar nu cred ca o sa o vedem pe strazi vreodata
|
sooper tare si originala masina..:)
|
cam tare ceva poze mai ai cu scpatele sau interior?
|
E tare ca design... dar am inteles ca vor fi 2 versiuni... unul pentru oameni seriosi, sa zic asa si unul pentru vitezomani. E adevarat asta sau nu asta as vrea sa stiu.
|
Not bad for Suzuki!
|
nu vi se pare ca la design aduce putin a un Mazda Furai?
http://www.easier.com/myads/images/156398-1.jpg |
Nup, nu mi se pare. Furai are natura ca baza a designului, in special vantul, dupa cum sustin cei de la Mazda, in schimb ce Suzuki pare a fii o bijuterie a tehnologiei, o intruchipare a ei. Nu ca Furai ar fii mai prejos.
Oricum, Suzuki au mare traditie in masinile de curse, in caz k nu stiati in anii 90 Suzuki Motors erau de temut in competitia dintre Toyota Trueno, Mitsubishi Evo (primele 3) si Nissan Skyline. Se pare k vor un comeback. Sa speram k va fii unul demn de a intra in competitie cu Subaru si Mitshubishi, celebre reprezentatnte de strada. |
intr-un cuvant as spune ca e "extravaganta" ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:04. |
- Copyright 2026 4Tuning