Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   DoomsDay ! SFARSITUL LUMII !! (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/65017-doomsday-sfarsitul-lumii.html)

expres 30-01-08 14:13

DoomsDay ! SFARSITUL LUMII !!

frecand duda pe net ...ma uitam pe utube ...am gasit ceva interesant...doomsday

https://www.youtube.com/watch?v=ecTE6lXI-m0&NR=1 <<== uitativa eu cred k merita ... eu nu prea cred asta da vreau sa vad ce pareri aveti si voi :P

Oxide 30-01-08 15:02

Re: DoomsDay ! SFARSITUL LUMII !!

Toate afirmatiile de genul acesta mi se par doar niste aberatii pentru a tine in picioare mass media-ul si pentru a baga frica-n oameni. :???:
Au mai fost (care s-au dovedit a fi false) si vor mai fi (sunt convins) preconizari gen 'sfarsitul lumii'. :rolleyes2

expres 30-01-08 15:12

si mie mi se pare .... adica de unde se stie k vine apocalypsa ........ mai de mutl vazusem ceva de genu k si cum isus s`ar intoarce pe pamant si ar face dezastru .... aberatii totale. ... dak mai aveti materiale cu chestii dastea puneti`le aici :P

EvLSant0S 30-01-08 18:14

mda,nush cat de fals e , am tot vazut 2012 ... 2012 ...
se spune ca intram in a 4-a dimensiune,acum fiind in a 3-a, in 2012 se spune ca se va intampla ceva ce nu poate fii inteles.. de mintea umana
ceva gen ..

in 1980 24 de ore erau 24 de ore
in 1998 24 de ore erau 16 ore ...
si se cam leaga , ca toata lumea are o problema in ziua de azi,timpul ..
se spune ca in 2012 24 de ore or sa fie 0.
e greu de crezut,inteles, si etc..
va recomand http://www.paranormal.ro/nouadimensiune.htm

expres 30-01-08 20:07

eu nu inteleg kre e faza cu dimensiunea ..dak poti sa imi explici ....

trafy-vr6 30-01-08 20:12

din ce am inteles eu 24 de ore la noi vin cam 16 ore normale acuma iar in 2012 24 de ore la noi o sa vina 0 ore originale..adica o sa mearga timpu prea repede? am inteles bine?

expres 30-01-08 21:06

deci acum in prezent ziua nu ma i are 24 de ore , are 16, iar in 2012 o sa ne moara :censored: (cucu) si o sa visam la vise spulberate :)

trafy-vr6 30-01-08 21:14

ceva de genu cred...din film nu am inteles...de pe site`ul pus de Santos am citit asta....acuma nu se stie...asa ziceau si de 2000 si de 2009....nimeni nu va sti cand si ce...plus ca eu nu cred in clarvazatoare:)

BASU 31-01-08 17:08

hmm... eu care credeam ca doar este o impresie trecerea timpului
interesant
http://www.endoftime2012.com/

au mai fost si alte profetii, cu sfarsitul, dar am supravietuit.
mai asteptam

EaGle 31-01-08 18:13

Acum cateva zile am citit chestia cu noua dimensiune care apoi am dat-o si la alta lume, ex:santos...
Acel text vrea sa zica, ca timpul se strange iar noi facem lucrurile "tampite" mai repede decat normalul. Inainte se auzea mai rar de omoruri, vilouri, razboaie, revolutii..acum parca au inebunit toti..razboi colo, revolutie colo, ala o face bucati pe aia ..ceva de gen. Se spune ca in perioada asta 1997-2012 lumea deja se schimba ( opriti-va un pic si ganditi ), apoi in 2012 toate chestiile astea o sa ajunga la un sfarsit, va intra in joc a 4-a dimensiune, si asta inseamna ca omul isi regaseste puteriile pierdute cu timpul, de exemplu au fost gasite cladiri in Bolivia fara nici o usa, pasaje sub-pamant, ferestre, nimic de gen, dar in schimb aveau intrari prin acoperis, asta te face sa gandesti ca omul putea zbura, ceea ce nu mi se pare deloc ciudat. In concluzie ar fii un re-start al lumii in care omul are suprematia asupra puterilor lui din plin..dar fara explozii, meteorite etc..
Eu asta am conclus cu tovarasii ...

trafy-vr6 31-01-08 18:58

interesant EaGle...poate ca deja sfarsituu lumii a inceput si nu ne dam seama...cum ai zis si tu, razboaie, omoruri, violuri....etc....desi nu cred in asta dar na...daca 10 oameni zic nu`s cu motz sa`i contrazic:)

viruszatu1 31-01-08 19:52

ce te face sa zici ca in anul 2012 se intampla toate astea ? parerea mea e ca e un calcul ca oricare altul care au mai fost facute si nu s`au adeverit..amintiti`va ca si despre anul 2000 se spunea ca va fi sfarsitul lumii..oricum om trai si om vedea :D

trafy-vr6 31-01-08 19:55

si ca tot a venit vorba de sfarsitu lumii... va recomand: http://www.deathclock.com/

asa sa va relaxati putin:P

EaGle 31-01-08 20:00

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1326177)
si ca tot a venit vorba de sfarsitu lumii... va recomand: http://www.deathclock.com/

asa sa va relaxati putin:P

:lol: ..mai facusem un test de gen si zicea ca am sa mor in 2081 dimineata la 7 inghetat intr-un frigider ca imi era foame:lol::lol:
On Topic: Eu nu am zis 100% ca se vor intampla toate astea si nu cred in sfarsitul lumii...cred doar ca intr-o buna zi tot va revenii la normal ;)

trafy-vr6 31-01-08 20:23

frate adica cum " la normal " ce o sa avem in + sau - ? doar faza ca mai demult oamenii puteau zbura?

EaGle 31-01-08 20:53

Nu frate, normal inseamna pace, fara dilii de cap... tie ti se pare normala lumea de acum? Intreaba tu pe cineva care a trait in anii 60-70-80 sa vezi ce frumos isi aduce aminte (chiar daca a fost Ceausescu) ..Atunci oamenii erau mai limpezi la creier.
Apoi daca oamenii vor putea face alte chestii...ala e un optional, eu am dat un exemplu. Daca nu crezi e o parere personala. Nici e nu cred 100% dar sper..

trafy-vr6 31-01-08 21:04

ai dreptate...om trai si om vedea:D

EvLSant0S 01-02-08 06:24

E prea mult de discutat...
Marea problema a oamenilor e ca ... merg.. ca oile,dupa un cioban .. si atunci cand ciobanul e prost,e problematic..
de ex.

am in lista de ym , vreo 5 americani,de la mama lor
cand le-am zis ca 9/11 wtc a fost comis de americani,si nu de teroristi, mai mai sa ma bata..
cand le-am zis ca-s prosti si ca platesc taxa irs`ului degeaba,ca nu exista lege care sa ... oblige populatia sa plateasca ... au zis ..
ma .. asta e ,noi facem cum ni se zice sa facem ..
idiotii dreaq..
de fapt, saracii de ei ..
eu sper ca 2012 o sa fie un nou inceput ..
pentru toata lumea ..

expres 01-02-08 09:43

sfarsitul lumii krd k o sa fie knd o sa se arunce in lupte bombele atomice nucleare si alte chestii ....tot omu distruge lumea :)

DaViD TL 01-02-08 15:55

cred ca toata chestia e o mare abureala ,dar cum se zice om trai si om vedea...

viruszatu1 01-02-08 16:30

https://www.220.ro/2012_News-50410.html
tot ceva de genu` ..

trafy-vr6 01-02-08 17:29

m`a cam speriat filmu :)

DjRainManFast 01-02-08 18:35

It's a big bullshit....da pamantul o sa sufere modificari....or sa se schimbe polii...cel putine dupa ceea ce zic the smart ones...da sa modificat rezonanta schuman.....da mayesi au zis ca in 2012 vom fi mai aproape de adevar.....vom percepe a 4-a dim..dar nimeni nu stie ce presupune asta ...dar auzi...corpuri ne lovesc and shit.....si Da e adevarat ca Iranul a spus ca in 2012 va termina ceea mai perfomanta sa zic asa bomba nucleara....so wtf....manipulation manipulation.....

G0rdy 01-02-08 19:12

desi nu prea cred.. ma cam pus pe ganduri...om trai si om vedea..cine stie...la cate se intampla in toata lumea...ar fi posibil

trafy-vr6 02-02-08 20:23

pe la noi o sa vina in 2112 ca noi suntem cu 100 de ani in urma:))

EaGle 02-02-08 20:55

Cate ceva de citit tot daca nu aveti ce face:) Tot in legatura cu 2011-2012
http://science.nasa.gov/headlines/y2...ormwarning.htm
http://science.nasa.gov/headlines/y2...excitement.htm
Pentru cine intelege italiana: http://www.menphis75.com/profezie_maya_2012.htm

DjRainManFast 02-02-08 21:14

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1331110)

Asta e tare rau!! :)) asa ca don't worry

expres 02-02-08 21:54

Quote:

Originally Posted by viruszatu1 (Post 1328725)

nu pot sa realizez ce se va intampla ... mi-au dat lacrimile in ochii vazand filmul .. deci de vina va fi acea planeta numita Nibiru , ea va rolul principal . Sunt socat de`a binele ...tocmai knd dau si eu de permis se face praf Pamantul :(( :sad::sad:

expres 02-02-08 22:13

acum asta e o sa murim sau o sa traim ... pana atunci mai sunt 4 ani ... poate planeta Nibiru isi va schimba directia si ne va cruta ... totul e posibil

trafy-vr6 02-02-08 22:57

eu zic sa incepem mituirea la nivel national :)) c`mon dude...esti in 2008....wtf..asa au zis si in 2000 si uite ca inca traiesc bine...las`o dragostii de vrajeala...cu siguranta o sa se intample ceva da nu sf`uri ce scrie acolo...daca tot iti e frica cupara`ti pamant pe luna si o sa stai linistit pe shezlong si o sa te uiti la terra:P

Oricum e aiurea daca se modifica polii...gandeste`te ca totu e facut acuma sa mearga pe cei 2 poli..Nord si Sud...poate v`om ramane fara curent, nu mai merge nimic.....aiurea:d om trai si om vedea desi nu prea vad eu mari pierderi:X...cica vom avea puteri...iti dai seama...facem star wars:d

expres 02-02-08 23:29

pfuailau o sa am o sabie daia care face luminite ?:D

in fine ... si faza cu pamantu ...am vazut din intamplare pe discovery channel ca cica americanii nu au ajuns pe luna .:)) ... o sa astept 2012 si voi vedea :d o si nu mie frica [-x ... nu mie frica de moarte sau ce se va intampla :-?? ... dar vreau sa am si eu permis =)) astept pana la 18 ani si la 18 ani se distruge pamantul :( :D

EvLSant0S 03-02-08 03:00

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1331110)

stai cuminte ca suntem foarte smecheri ca si oameni :D din foarte multe puncte de vedere..

EvLSant0S 03-02-08 03:03

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1331398)
eu zic sa incepem mituirea la nivel national :)) c`mon dude...esti in 2008....wtf..asa au zis si in 2000 si uite ca inca traiesc bine...las`o dragostii de vrajeala...cu siguranta o sa se intample ceva da nu sf`uri ce scrie acolo...daca tot iti e frica cupara`ti pamant pe luna si o sa stai linistit pe shezlong si o sa te uiti la terra:P

Oricum e aiurea daca se modifica polii...gandeste`te ca totu e facut acuma sa mearga pe cei 2 poli..Nord si Sud...poate v`om ramane fara curent, nu mai merge nimic.....aiurea:d om trai si om vedea desi nu prea vad eu mari pierderi:X...cica vom avea puteri...iti dai seama...facem star wars:d

Categoric,nu vor fii mari pierderi ..
cum sa fie mari pierderi ?
o sa bata vantu un pic mai tare si atat ..

EaGle 03-02-08 10:07

Pentru Trafy-vr6:
Eu nu am zis ca, cred tot ce spun ei acolo..v-am aratat pur si simplu ce se poate intampla..
Ti se pare un lucru greu de realizat inversarea poliilor? :D Ia uita-te un pic in preistorie sa vezi ce s-a mai intamplat :D. Daca suntem noi umani nu putem avea aceelasi sfarsit ca si dinozaurii? :D(vorba vine..)...
E clar ca ceva se va intampla si deja pamantul isi manifesteaza schimbarea ( Tsunami, incalzirea globala etc. )..
Incearca sa fii un pic realist in sensul sa crezi un pic in toate, nu strica;).

trafy-vr6 03-02-08 10:30

ok:D o sa incerc sa cred desi nu prea cred ca va muri cineva sau chestii de genu...........

RoSonic 03-02-08 12:32

Quote:

Inainte se auzea mai rar de omoruri, vilouri, razboaie, revolutii..acum parca au inebunit toti..razboi colo, revolutie colo, ala o face bucati pe aia ..ceva de gen.

normal inseamna pace, fara dilii de cap... tie ti se pare normala lumea de acum? Intreaba tu pe cineva care a trait in anii 60-70-80 sa vezi ce frumos isi aduce aminte
Pai "inainte se auzea mai rar" pentru ca nu existau mijloacele de comunicare si mass-media din zilele noastre. Adica corect spus e "inainte nu se auzea" nu ca nu se intampla...
Hai sa fim seriosi, astea sunt de cand exista omenirea si nicidecum nu-s mai multe acum...

Deci e o mare prostie sa justifici venirea sigura a "sfarsitului" prin faptul ca auzi si constientizezi ca exista si crime, si violuri si alte lucruri pe care societatea de azi le considera anormale, dar care tin de natura animalica a omului (care de-a lungul anilor prin civilizare si aparitia normelor sociale a fost reprimata).

EaGle 03-02-08 12:44

Bine bine..hai sa lasam chestiile mici. Ia pune toate lucrurile din 2000 pana acu cu America Ai vazut toate filmuletele cu ce s-a intamplat cu adevarat in 2001? ..etc. Oricum...fiecare are un idealism propriu, vedem noi ;)

trafy-vr6 03-02-08 13:26

Daca nu se intampla nimic dai o bere;)

EaGle 03-02-08 13:30

O lada de bere :D.. Voi nu ati inteles ceva:), eu nu am zis ca dispare tot! Am zis ca ceva se va schimba, in bine... acum se intampla toate astea apoi 2012 circa se va termina. Cel putin SPER. Si cu asta am terminat posturile mele pe acest thread:).

bmwm5 03-02-08 13:51

s-a spus de atatea ori ca v-a veni sfarsitul ca deja m-am saturat.probabil va veni atunci cand voi castiga si eu la loto o mare suma,numai asa...sa nu ma pot bucura.altfel cred ca sunt zvonuri difuzate de tipi care au prietene virgine si vor sa le convinga macar sa nu moara asa...plus ca daca va veni...ce putem face?ne combinam la o nava spatiala?

All times are GMT +2. The time now is 17:35.

- Copyright 2026 4Tuning