![]() |
Cu toporul pe M5
20 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...fa12049de9.jpg
Cu toporul pe M5 M5 Ute e construit pe platforma lui E39 M5 si are sub capota 460 CP, proprietarul planuind s-ajunga la 600 CP. A realizat masina comparand-o cu Holden SS, chiar daca Holden e mai lat si mai inalt decat M5...Rezultatul final e acest Ute M5, care chiar ca nu seamana cu alt BMW. Nu stim daca tipul "are vreo problema", dar sa ciopartesti un M5 in felul acesta nu e lucru curat...Sfatul proprietarului? Nu incercati asta acasa! Pentru mai multe fotografii si jurnalul realizarii acestui M5 camioneta, vizitati http://www.m5ute.com/ |
Re: Cu toporul pe M5
super tare :)
|
specific Chop shop
|
ala cu titiu a luato razna...:| stica frumusete de masina ca sa faca el un *** la tava :| da treaba lui daca il supara bani :))
|
ba ce idioot..fara suparare dak o arde pe aici proprietaru da mai da-l draq... :|...bunatate de m5 sal faci caioneta bp x(...unii nu indraznesc sa viseze la asa cva si altii o f*t intr-un hal cum nici nu indraznesti sa visezi :))
|
super tare :)
|
O fi gama Holden Ute (utilitare) tipica australiana, dar chiar sa-i jignesti pe germani taind nu un seria 5 normal, ci un M5!!! Nu e corect! Dk acum cei de la BMW s apuca sa le dea o replica si mai scot un model de "nisha", de ex un X6 camioneta!
|
super tare ideea
|
M5 camioneta :))) parca si vezi pe unu plin de muraturi la semafor cum o ambaleaza si vrea sa se ia la intrecere......... super tare
|
mai interesant ar fi sa vezi un m5 camioneta de 600 de cai q saci de nisip in ea =))
|
:)))) da si un bosorog cu barba din aia lunga la volan care claxoneaza gagicile....
|
si un caine dingo in dreapta lui..
|
FFF Mijto ... Imi place ..Cu nijte Woofere in spate si o masa de biliard :D
|
interesanta abordare...merge :D
|
interesant... dar in acelasi timp... cretin.. sa strici bunatate de M5 si sa mai si combini faruri de seria 5 cu sporuri de seria 3...
fiecare cu gusturile si piticii lui... |
Totusi este un M5 si sa il faci in halul asta.. macar daca arata bine .. ,dar nu arata deloc bine si sa transformi un m5 intr-o camioneta de carat sacii de faina.. cam nasol Daca are omul bani si nu are ce sa faca cu el.. isi face camioneta din m5 hai ca si asta ii tare
|
A stricat o masina care e frumoasa din fabrica, dar macar poate sa spuna ca si-a facut o masina unicat
|
A stricat frumusete de E39.....doar CP ce o sa fie de el...ca in rest mie unu nu imi place....:???: si vorba postului...ca proprietaru nu e intreg ca nu te apuci sa tai cu una cu doua un M5....urat orcum....
|
jur ca ideea e super tare... cred ca e si unica
|
Inuman sa faci asa ceva....
|
nu credeam k e posibil asa cva:lol::lol:
|
Imi place :)
|
masina e super!!!sa am io banii lu ala as face la fel pt k e ceva inedit.n-ai sa vezi prea des un m5 asa,poate niciodata.asa ca RESPECT pt om
|
ce porcarie....ce bataie de joc la adresa unui m5....e ca si cum lai pune pe Asafa Powell sa care saci cu ciment pe shantier...
(Asafa powell e detzinatoru recordului la suta d metri) |
dricu de 600 ...naspa
|
super best car!!!si unicat
|
ar trebui sa schimbe numele postului cu " Cu M5 la carat de fan si balega :)))) (nu zic ca nu e unicat dar si-a batut joc de marca Bmw ca daca vreau ei puteau sa faca asa ceva dar nu cred ca acum daca tai un Ferrari in doua si o faci camioneta o sa fie fericiti cei cei la Ferrari sau propietari acestei marci
|
nu arata cine stie ce dar e interesanta ideea...daca omul asa a vrut e problema lui.
|
o piscina in spate si e gata
|
Ce oameni :|
|
super tare ,imi place, in general imi plac BMW-urile.
|
Ce mai daca omul asa a vrut asa a facut. Macar l-a facut k-lumea. Acum vreo 2-3 ani era prezentat la Explorer intr-o emisiune un 911 turbo tot asa facut camioneta.
|
eu cred ca mai mult este pt a intra in istorie, sa se face reportaje cu ei ;)
|
nu stiu de ce are nevoie de 600 cp , in forma asta (oribila) masina si-a pierdut toate proprietatile dinamice.. bataie de joc, nu vad nimic inteligent in realizarea ei
|
:O Sper tare !
|
AIUREA a sticat masina
|
Super Ingenios Tipul ... Ceva Cu Bun Gust
|
Quote:
|
ce aveti mah cu omu?? daca lui asa i-a placut poate nu are ce face cu banii...!!! super tare :lol:
|
atunci sa imi tai si eu mercedesul in doua sa imi fac caruta :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:20. |
- Copyright 2026 4Tuning