Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Opel Ascona C (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/6485-opel-ascona.html)

Xdriver 05-07-05 21:07

Opel Ascona C

5 Attachment(s)
Astept pareri, comentarii si sugestii pt masina mea.
Este un Opel Ascona C, motor 2L injectie multipunct. Masina a fost tunata in Germania de Mattig. Ceea ce nu se vede: evacuare directa cu \"serpisori\" din inox, bara rigidizare intre telescoape tot din inox, filtru aer sport, suspensie Koni, neoane rosii in interior si exterior.

c i k y 05-07-05 22:25

masina e cam batrana dar ai facut-o chiar tanara...imi place...te rog dak poti sa faci si tu o poza cu neoanele aprinse :roll:

TND--TEAM 06-07-05 05:41

masina dupa cate vad eu e intretinuta deci se p[oat face tuning si pe o masina veche :) bravo ma nu cred ca s-ar arunca multi sa faca tuning pe o asemenea masina 8) priza de are de pe capota imi place daca era un pic mai mare puteai sa o imiti pe cea de la subaru :roll: si acel stiker cu rosu a venit la perfectie pe alb pe cand la vro cursa cu ea inca nu te-am vazut !!!

HAL 06-07-05 23:35

frumoasa chiar imi place pentru varsta ei este super!! tuning facut cu gust!! bravo uite ca se poate si tuning de calitate!! :shock:

aleks 07-07-05 13:21

e frumoasa, ti-a reusit, s-o stapanesti cu placere :lol:

vr6 08-07-05 00:21

Selekt :)

Vorba a la Cluj :)

Xdriver 31-07-05 23:36

hello

3 Attachment(s)
O poza cu neoanele aprinse, dar calitatea e cam...
Si o poza cu evacuarea-inca nu era terminata.

Piry 01-08-05 08:29

da si ai uitat sa specifici interior de piele (bord) facut manual si arata si bine.

tre 01-08-05 22:56

well done. jantele insa mi se par foarte urate.

DVDValy 01-08-05 23:06

chiar belea bravo omule :)

Xdriver 03-08-05 23:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tre\"
well done. jantele insa mi se par foarte urate.

Este prima data cand aud asta, dar......nu te poti kk in gustul omului :wink:

tre 04-08-05 02:24

hai ma ca n-am zis-o cu rautate. im sori, da p bune, parerea mea. :D

ZanDer 04-08-05 09:28

frumos frumos :D
da ma zi'le si ce ai in porbagaj :lol: :lol: :lol:

Xdriver 04-08-05 22:13

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"tre\"
hai ma ca n-am zis-o cu rautate. im sori, da p bune, parerea mea. :D

Te rog trimite si tu niste poze cu masina ta, sa ne dam si noi cu parerea :wink:

Xdriver 04-08-05 22:14

hi

Stii ce am momentan in portbagaj? Jantele pt ford :twisted:

c i k y 04-08-05 22:16

Re: hi

Quote:

Originally Posted by \"Xdriver\"
Stii ce am momentan in portbagaj? Jantele pt ford :twisted:

ni le arati si noua :? :?:

Xdriver 04-08-05 22:24

hllo

Trebuie sa le descarc de pe tel si atunci v-i le arat :D

alexutzu 04-08-05 22:56

deci mie chiar nu imi place cum arata masina asta, fara nici o gluma

la capitolul motorului nu imi dau cu parerea, acest topic fiind pentru CAR STYLING

tre 05-08-05 01:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Xdriver\"
Te rog trimite si tu niste poze cu masina ta, sa ne dam si noi cu parerea :wink:

citeste semnatura. n-are rost inca sa pun poze.

Infiniti G35 Tuner 05-08-05 10:45

Este frumoasa, in special cu neoanele alea... este o masina superba :shock:

markizu 05-08-05 11:49

salut
frumoasa pacat ca nu ai vrsiunea in 2 usi cu motor 2.0
ar fi iesit belea
am avut si eu un modelul 2.0 benzina 2 usi '88 mama si ce fugea de murea dar si benzina 15% am dat-o unui om de 60 ani si acum o mai are .....super ingrijita
bafta in continuare

SHOGUN-A8 07-08-05 01:59

Frumoasa masina pt varsta ei,dar cred ca se potrivea mai bine un tuning clasic-stil raliu sau ceva de genul ala :?

Xdriver 07-08-05 18:40

hello

Masina are motor de 2000cmc, injectie multipunct, si nu a fost tunata acum ci la nastere :D , de catre Mattig.
E drept ca dupa parerea unora este \"demodata\", dar dupa parerea mea este mult mai frumoasa decat multe masini noi tunate de catre cine stie cine in cine stie ce garaj. Pe langa asta spoilerele si eleronul de pe Ascona mea nu au fost puse doar pt design ca eleroanele de Evo pe o gramada de alte masini, ci au fost si gandite. Iar daca te uiti atent o sa vezi ca ambele praguri, spoilere si eleronul urmeaza aceeasi linie si ca nu este nici o adaptare de la alta masina. Asta inseamna tuning original si realizat cu gust.

X-TaZzY 08-08-05 19:45

...

mie imi place mashina ... poate nu se putea face altceva din ea ... ca idei exista ... oricum ... arata bine shi asha ... bv ;) 8)

aleks 10-08-05 12:15

Re: ...

Quote:

Originally Posted by \"X-TaZzY\"
mie imi place mashina ... poate nu se putea face altceva din ea ... ca idei exista ... oricum ... arata bine shi asha ... bv ;) 8)

pai nu ca asa nu o sa reusesti niciodata, poti s-o faci si din aur si tot se vor gasi tot timpul cate unii sa-ti spuna ca neeeaaah, e naspa, eu o faceam de 3 ori mai faina :lol: :lol:

Catalyn 10-08-05 21:37

ascona c

demodata o considera necunoscatorii...varianta C cu motor de 2 litrii multipunct este chiar bestiala...motorul este foarte elastic si merge si manarit pt mai multi cai..eu am tot un model C din 88 tot de 2 litrii multipunct caroserie cu haion si e in lucru la ora actuala...masina e frumoasa vinilinurile nu ma incita chiar daca sunt faine..pe scurt simpla si nervoasa :wink:

TM-84-DMX 10-08-05 21:55

Faina masina,intretinuta,o cunosc d la raliu d la cluj :D
Sa ai parte d ea in continuare!

daflyer_oradea 12-08-05 17:36

e frumoasa..o stiu de la Advantage...X-driver, si tu cred ca ma stii...am fost cu gasca de Oradea.
:wink: anyway, e faina masina, da nu stiam ca are motor atat de nervos.
de ce nu ai precizat atunci?

Xdriver 14-08-05 21:01

hello

Nu am zis nimic atunci de motor pt ca nu aveam inca nimic modificat la el in afara de fultrul de aer sport. Acum insa ma madresc cu \"sepisorii\" mei :D si cu evacuarea directa :wink:

Pitu 24-09-05 00:31

tunning germania .hmmm poate motoru sau plm nu mi place la exterior

Urban_Racing 05-03-06 19:58

Re: Opel Ascona C

nu e cine shtie ce! nu mi`a placut niciodata ascona!

All times are GMT +2. The time now is 01:26.

- Copyright 2026 4Tuning