Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Folie auto (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/64824-folie-auto.html)

supreme88 28-01-08 18:21

Folie auto

salut.vreau sa-mi pun folie pe geamuri si as vrea sa-mi recomandati o firma de folieri,de care ati fost multumiti.normal as prefera 3M,dar am auzit ca nu sunt firme care pun folie de asta in iasi.astept recomandari.ms

CRyS` 28-01-08 18:41

Caro Glass
B-dul C.A. Rosetti nr 5 A
Tel/Fax: 0332-805805 / 0332-805793

Inainte de a merge da un telefon...Pentru o confirmare si chiar o programare!
Chiar de laudat baietii acestia! Bravo lor!

bakal 28-01-08 18:59

Re: folie auto

eu am folie lummar de aproape 1 an... firma care mi-a pus-o face treaba buna.... isi are sediul in intersectia " podu de fier" cum o iei pe CA rosetti...pe stanga

ZyZ 28-01-08 23:19

Re: folie auto

Ma bucur ca s-a redeschis topicul. Omul cere un sfat de la useri, nu cred ca are nevoie de publicitate mai mult sau mai putin mascata catre o firma specifica. On topic, oriunde te-ai duce, am auzit ca la Ager Service e nasoala treaba...lucreaza de mantuiala.

supreme88 29-01-08 06:06

Re: Folie auto

@crys ms. cred ca la iei o sa ma duc.
@bakal deci sa inteleg ca tu tot la caro glass ti-ai pus.
@zyz am citit un topic,deschis de un user pe sectiunea iasi despre ager si mi-a lasat un gust amar.si mai nou,acu la ager nici llumar nu se mai pune,cica pun o folie mai buna decat llumar,dar mai slaba ca 3m.n-am retinut firma
ms.pt rasp.
oricum mai astept pareri,pt.ca de abia sapt viitoare vreau sa-mi pun folie.

supreme88 03-02-08 12:13

inca o intrebare,de fapt 2 :). ce vizibilitate aveti la folie? eu vreau sa-mi pun toata masina aceasi folie.ma gandesc ca 20% e prea inkis pt geamurile fatza,iar 35% e prea deskisa pt spate.aaa si cel mai imp.: va oprit politia doar pt folie? sau la noi se mai trece cu vederea.ms

bakal 03-02-08 20:21

eu am 73% pe fata si 27% pe spate...si politia nu prea trece cu vederea folia...

AXEL_SS 05-02-08 13:27

Quote:

Originally Posted by bakal (Post 1333030)
eu am 73% pe fata si 27% pe spate...si politia nu prea trece cu vederea folia...

Adica nu prea trece cu vederea? Pai din moment ce e autorizata RAR ar trebui sa nu fie probleme. Si eu vreau sa-mi pun...dar nu as vrea sa am probleme cu politia. Ceva sfaturi? Merci

bakal 05-02-08 15:57

pe fata, cea legalizata, la unele masini abia se observa, dar oricum, combinata cu cea de pe spate, inchide masina per total...

supreme88 06-02-08 00:45

poi daca iti pui omologata pe laterale spate si luneta nu ai probleme.mai nasol e daca iti pui pe fatza,s-ar putea sa se ia de tine.

AXEL_SS 23-02-08 13:52

Deci care e locul cel mai indicat de pus folie? Calitativ dar si ca preturi?:-)

XiNTeCh 04-03-08 00:29

Quote:

Ma bucur ca s-a redeschis topicul. Omul cere un sfat de la useri, nu cred ca are nevoie de publicitate mai mult sau mai putin mascata catre o firma specifica. On topic, oriunde te-ai duce, am auzit ca la Ager Service e nasoala treaba...lucreaza de mantuiala.

vladutzz 04-03-08 00:44

lucrezi la ager sau ai prieteni acolo xintech?
ca prea te strofoci....ce`a scris cryo e absolut adevarat, si`o mare parte din cei care`l cunosc, pot confirma cele spuse de el, inclusiv eu.
o fi fost Ageru` primu care a pus folie, insa asta nu inseamna ca tre sa fie si cei mai buni.;)

bakal 04-03-08 10:45

Quote:

Originally Posted by XiNTeCh (Post 1398207)
de unde ai auzit domnu ... ca sa nu murim si noi prosti
PS: am folie pusa la Ager Service si o am de un an nu am probleme folia e ok si ca idee sunt primi care din iasi care au inceput sa puna folie ca la carte ca sa sti

citeste mai cu atentie posturile pe forum si o sa-ti dai seama ce si cum...si nu mai fa acuzatii gratuite ca nu e bine.....

XiNTeCh 04-03-08 23:36

Ma scuzi ca zic ... dar tu ai citit afirmatia cu am auzit ca la ager....
Sunt fan ager ... e vreo problema ... ?

PS: acuzati gratuite apar si din alte parti daca ma intelegi

Invata sa iti scrii ideile intr-un singur post...Nu in 10! --- Modificat de CRyS`

AXEL_SS 07-03-08 15:33

Eu zic ca aici ar merge un poll. Sa voteze fiecare firma care crede ca e cea mai buna. Sunt curios ce iese. Multumesc

lex309 15-05-08 23:45

M-am luat dupa voi si am fost la Carro. Ce pot sa zic decat ca sunt foarte multumit de cum a iesit calitatea lucrarii. Nu au ei super atelier de montaj cum se lauda pe site-ul personal dar in schimb baietii au lucrat ca la carte (o singura chestie de reprosat: mici zgaraieturi pe luneta in exterior care acum se vad dupa foliere). In rest au lucrat destul de profi. In ciuda pretului putin mai mare fata de concurenta, recomand pentru partea de montaj/calitate/durata. Holograme rar+certificat, llumar (96%) 5 ani garantie, tot tacamul. Overall nota 9.75.

mircea_mzd 17-05-08 01:46

Oki imi cer scuze ca intervin intr-o discutie. Dar as vrea sa stiu un pretz pt o folie fatza spate luneta la service-ul din pod de fier.

fanatik_1981 22-07-08 15:04

Quote:

Originally Posted by AXEL_SS (Post 1407180)
Eu zic ca aici ar merge un poll. Sa voteze fiecare firma care crede ca e cea mai buna. Sunt curios ce iese. Multumesc

Chiar asa, mai lume, hai sa facem un top! :idea:
sa vedem care-i mai bun!
eu zic sa-l lasam deschis 2 luni si sa vedem :?:cate voturi, cate persoane :?:sunt interesate de domeniul asta...ar fi interesant de stiut.

baxterianul 24-07-08 19:29

Mai sunt cei din AUTOBAZA III ,(Alex) si eu mi-am pus folia tot la Ionut la Caro Glass,"valabili baietii".

fan_iasi 29-07-08 17:09

Quote:

Originally Posted by supreme88 (Post 1320455)
@crys ms. cred ca la iei o sa ma duc.
@bakal deci sa inteleg ca tu tot la caro glass ti-ai pus.
@zyz am citit un topic,deschis de un user pe sectiunea iasi despre ager si mi-a lasat un gust amar.si mai nou,acu la ager nici llumar nu se mai pune,cica pun o folie mai buna decat llumar,dar mai slaba ca 3m.n-am retinut firma
ms.pt rasp.
oricum mai astept pareri,pt.ca de abia sapt viitoare vreau sa-mi pun folie.

In prezent la Ager Service se monteaza folia MADICO, adusa din SUA. E de foarte buna calitate si puteti da o cautare pe google ca sa va informati. Fac si folie pentru cladiri si pe partea asta au avut clienti ca Louvre sau Scotland yard. si nu e vorba doar de folie de "fite" sau de "geamuri fumurii", e si de protectie solara si anti-efractie, asa ca poate sa concureze foarte bine cu Llumar sau 3M, care sunt poate mai bine cunoscute. e clar ca acuma se extind si in Europa de est, inclusiv in Romania si treptat o sa devina la fel de cunoscute ca mai sus-zisele.
bafta!

fan_iasi 11-09-08 17:16

si eu recomand AGER Service , daca iti mai e de vreun folos...
in ciuda a ceea ce se mai scrie pe aici, fac treaba buna. si au preturi decente.

Codrinel 04-01-10 14:45

Salut am si eu un Fiat punto in 4 usi si m-ar interesa un pretz estimativ in legatura cu folierea.Vreau folie pe portierele din spate + luneta sa-mi spui un pret si dak a-si vrea sa-mi pun si pe portierele din fata folie cat m-ar ajunge vreau sa stiu dak merita sa-mi pun si pe portierele din fatza dak nu las numai pe spate si luneta!!!:D Astept un rasp.Multumesc!>:D<:D

Bogdan.IS 04-01-10 16:31

Si eu sunt curios cat m-ar costa foliere luneta+geamuri spate 5% vizibilitate , si geamuri fata 50 % , la audi 80 B3 . multumesc

bakal 04-01-10 17:03

preturile de obicei variaza intre 500-600 lei masina complet....

Bogdan.IS 04-01-10 18:10

ok , merci :D

criss81 20-02-10 12:00

O intrebare referitoare la montajul foliei: cum e mai bine sa fie montata, cu geamurile de la portiere scoase sau nu?

bakal 20-02-10 17:40

pai mai bine e cu geamurile in portiera, ca nu mai apar riscurile unor scartaieli dupa montaj, dar tre sa stie sa-si faca treaba bine cel care o monteaza, si depinde si de masina.... eu la un BMW e36 am montat cu geamuri puse.. si a iesit f bine...

autodesign 22-02-10 21:44

10 Attachment(s)
FOLIE GEAMURI AUTO OMOLOGATE R.A.R...FOLIE ARHITECTURALA GEAMURI TERMOPAN...FOLIE CARBON ELEMENTE INTERIOARE SI EXTERIOARE...FOLIE CAROSERIE AUTO...FOLIE TRIPLE....AUTOCOLANT TRANSPARENT PT PROTECTIE VOPSEA SI FARURI AUTO...POLISHARI AUTO PROFESIONALE

YM: AGENTAUTODESIGN

TEL: 0746.832.303

http://dcr.freevar.com/

szoke_sz 22-02-10 21:54

meserias!!!

autodesign 26-02-10 22:10

10 Attachment(s)
rezultate noi

Armandot 27-02-10 11:52

cat e un polish auto?

lucianfr 27-02-10 13:41

recomand cu,caldura!extrem de multumit de serviciile omului:D

autodesign 27-02-10 13:43

iti multumesc lucian!

autodesign 27-02-10 13:46

preturile pentru polishari se stabilesc la fata locului...
nu-ti pot spune un pret exact pana nu vad cum arata mai sina respectiva si cat de avariat este lacul si vopseaua...

Armandot 27-02-10 21:18

masina are o aripa vopsita recent dupa codul masini, dar vopseaua masini e oleaca matuita si as vrea sa stiu daca ar iesi cat de cat masina sa semene cu aripa...

autodesign 28-02-10 12:22

da ,va iesi cat de cat

autodesign 19-03-10 20:08

PROMOTIE!!! DIN 25 APRILIE 2010 LA O FOLIERE GEAMURI INDIFERENT DE NUMARUL ACESTORA SAU DE MASINA.AVETI O POLISHARE GRATIS!!! ym: agentautodesign 0746.832.303...0754.414.669

rmirko 24-06-10 21:10

Quote:

Originally Posted by autodesign (Post 3201297)
PROMOTIE!!! DIN 25 APRILIE 2010 LA O FOLIERE GEAMURI INDIFERENT DE NUMARUL ACESTORA SAU DE MASINA.AVETI O POLISHARE GRATIS!!! ym: agentautodesign 0746.832.303...0754.414.669

...Salutare,poti sa imi spui ce tip de folie folosesti,ptr ca am vazut ca este de la ALFAROMTRANS,si care la randul meu am montat folie de la Pitesti,dar cu care m-am confruntat cu pr grave,de decolorare plus ca actele de la inceputuri si pana mai aproape de sfarsit,au avut mari deficiente de legalitate,...

autodesign 24-06-10 21:14

salut! folia pe care o folosesc in mod oficial este GLOBAL,alfarom-ul o folosesc doar la clientii care vor o varianta mult mai ieftina;)

All times are GMT +2. The time now is 14:25.

- Copyright 2026 4Tuning