Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   cu ce ne ocupam (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/6480-ocupam.html)

GABBY_ 05-07-05 16:03

cu ce ne ocupam

am deschis acest topic si sper sa nu supar pe nimeni ca am facut acest lucru dar cred ca ar fii bine macar sa stim cat de putin fiecare cu ce se ocupa,daca invata pe undeva sau daca munceste.sa ne facem o impresie si noi cati salariati la stat :lol: avem si cati patroni :lol: si cati copii inca mai stau cu coatele pe bancile scolilor.numai bine

madfish 05-07-05 17:28

nu te supara da asta e alt topic inutil ...

Psycho 05-07-05 20:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"madfish\"

topicu asta e facut undeva la tot ce nu paote fii incadrat .. mergi si scrie acolo si iti va raspunde fiecare .. cam multe intrebari .. eshti d la politzie ??

needBrain 05-07-05 21:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
Quote:

Originally Posted by \"madfish\"

topicu asta e facut undeva la tot ce nu paote fii incadrat .. mergi si scrie acolo si iti va raspunde fiecare .. cam multe intrebari .. eshti d la politzie ??

suspiciosule.
topicul trebuia bagat la comunitatea 4t

zguby 06-07-05 11:47

Bah eu n-am de ce ma ascunde, sunt ajutor de ucenic :)))))))

x-28-TRA 06-07-05 12:23

hahahahha nici macar ucenic nu esti:)))))))))))))))(fara suparare )

ERY 06-07-05 12:28

datele astea le ceri si tu de la centrul judetean de statistica. :wink:

Da` ca sa vaezi ca nu ma ascund, iti marturisesc ca sunt student si masina mi-am cumparat-o din bursa.

zguby 06-07-05 13:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-81-ERY\"

Da` ca sa vaezi ca nu ma ascund, iti marturisesc ca sunt student si masina mi-am cumparat-o din bursa.

Da ce bursa ai tu nene :))))) De student eminent ? :))))))

zguby 06-07-05 13:10

Re:

Quote:

Da ce bursa ai tu nene :))))) De student eminent ? :))))))

Insanity 06-07-05 13:45

Re:

Quote:

HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA
Intr-adevar... eu am dat in judecata RATC-ul si nu am rezolvat nimic, dar ala cu barbia crapata nu era sotzul ei!!!

X-Ray-Eyes 06-07-05 13:49

Recuperator ! :2gun:

:peace:

Momentan ma ocup cu studiul asupra anumitor fenomene inca nedescoperite de inginerii in cibernetica-moleculara de la Institutul de Cercetari Aiurea.

Vara asta fac exterioare ...

Insanity 06-07-05 13:53

Am auzit ceva despre acest institut... poti sa-mi dai mai multe detalii ca poate ma inscriu si eu... ca sa-mi iau si eu masina ca a ta... d-aia roshie cu ochii albastrii

CeReS 06-07-05 17:45

Eu tund gazonul cu forfecuta de unghii. Nici nu-mi mai vad capul de treaba. Bine ca se plateste bine asta. 1 leu nou firul :twisted: :twisted:

needBrain 07-07-05 20:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CeReS\"
Eu tund gazonul cu forfecuta de unghii. Nici nu-mi mai vad capul de treaba. Bine ca se plateste bine asta. 1 leu nou firul :twisted: :twisted:

pai inseamna ca-si rupe lumea gazonul din fatza caselor :lol:

Psycho 07-07-05 21:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CeReS\"

la tine era forfecutza .. d`aia mi`am luat eu 10 % penalizare

BlueEyes 08-07-05 03:06

la dr*cu si stiam k tre sa va iau mai mult ... lu ceres k deabia se moscaie .. si tie .. ca-i tii coada .. si te faci k nu stii unde-i foarfecutza :):):).... va prind eu maine pe plantatie :):):)

ct77pia 08-07-05 12:07

eu constriesc o masina de taiat frunze la ciini e super profitabila :idea:

Insanity 08-07-05 14:38

Si cum le tai mai PIA logitudinal sau transversal??? ca nu inteleg... am tot incercat sa dau cainelui meu frunze si nimik... m-am saturat sa dau banii pe mancare de caini... hai zi-mi secretul te rog :)

D_M_X 09-07-05 16:06

Eu fac rime care la randul lor fac sex cu creierii tai :lol:

Insanity 09-07-05 16:10

Asta da ocupatie... intelectuala, nu ca noi... :wink:

madfish 09-07-05 17:39

dau mancare la pescarusi in fiecare dimineatza ...

CT-03-ART 10-07-05 13:44

eu mi-am deschis bordel de curand...cu inca 2 asociatzi...avem 6 fete deocamdata...shi o gramada de becuri roshii...rog seriozitate...e pe bune... :twisted:

madfish 10-07-05 17:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-03-ART\"
shi o gramada de becuri roshii

la mine sunt roz :wink:

yamahaer1cip 10-07-05 18:20

eu sunt musafir bafta si respect :wink:

GABBY_ 10-07-05 18:47

am cititi toate posturile de aici si acum imi sterg ochii de lacrimi de la ras.eram sigur ca romanii nu vor avea curaj sau le va fii rusine sa spuna ca sunt studenti sau elevi.ah romanii astia ce se mai tem ei. :lol:

madfish 10-07-05 18:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GABBY_\"
am cititi toate posturile de aici si acum imi sterg ochii de lacrimi de la ras.eram sigur ca romanii nu vor avea curaj sau le va fii rusine sa spuna ca sunt studenti sau elevi.ah romanii astia ce se mai tem ei. :lol:

pe e un topic inutil si ne-am distrat si noi putzin ... :wink:

GABBY_ 10-07-05 19:45

:shock: inutil dar va-ti distrat putin.cum spui tu acum.macar v-ati destin un pic cu toate ca nu are mare legatura cu masinile sau sa fie ceva lagat de lumea motoarelor

ERY 11-07-05 08:25

Cum sa ne fie rusine ca suntem elevi???? Nu ti-am zis ca sunt student si chiar bursier......Ntttt

ct77pia 11-07-05 11:35

le tai in X mai mihai :idea: cica asa nu le mai stau in git am studiat problema asta cam 25 de ani din 27 cit am eu

VPR`u 12-07-05 00:09

eu sunt tamplar...... din cand in cand stau la coltz si dau la tampla :) :twisted:

Psycho 12-07-05 00:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"VPR`u\"
eu sunt tamplar...... din cand in cand stau la coltz si dau la tampla :) :twisted:

asta e asociat cu mine .. eu fac costume din lemne .. versace .. hugo :) ... 4 scanduri si e gata :)

GABBY_ 27-08-05 08:59

am uitat sa specific \"cu ce ne ocupam in timpul liber\" :wink: adica hobby-uri,pasiuni,placeri carnale :oops: chiar sunt curios (fotbal,basket,pariuri de fotbal,biliard)locuri frecventate si poate bune de recomandat

madfish 27-08-05 14:16

io ascult house in timpu` liber... si mixez.

Evo007 28-08-05 21:14

Yo ma joc fotbal cu prieteni :D

GABBY_ 03-09-05 12:09

astazi fiind meciul nationalei de fotbal a Romaniei banuiesc ca asteptai cu nerabdare sa il vedeti.aveti locuri anume unde mergeti sa il vedeti sau pur si simplu nu va pasioneaza fotbalul ?

CT-03-ART 03-09-05 19:59

mi-am schimbat meseria...fac exterioare...shi cashout...

Ady81GBX 03-09-05 20:44

Pai in timpul liber daca dau de totii prietenii mei ne bagam la un rugby 8) sau merem sa ne mai oxigenam si noi sufletele :D prin port sau pe la ghiol 8) 8)

Insanity 12-12-05 23:37

Eu am numai timp liber... nu fac nimik... pia nu mi-a zis da taiatul frunzelor la caina asa ca stau, vegetez, contemplez, ma gandesc la nimik
si stau, daca imi vine cheful de munca ma asez si imi trece asa ca bv mie!!

SLaniCeanu-MIDNIGHT_RACER 13-12-05 00:09

Andy_SLC

eu inchiriez apartamente de 2-3 camera la oferta mai sunt si cele cu 4 bine inteles la cimitiru central! :twisted:
si il bag asociat pe Pshyco cu mine el face costumele eu fac casutele!:))

si apropo idealu meu in viata e femeia cu mustata!

SLaniCeanu-MIDNIGHT_RACER 13-12-05 00:10

Andy

Mihaie cel care poate sa iti dea lectii de taiat iarba e OMU FOARFECA! :twisted: jock! stiu si eu niste tehnici noi sa taiem iarba mai repede ca CERES ca el cu forfecuta pana taie cheleste de tot!:))

All times are GMT +2. The time now is 18:46.

- Copyright 2026 4Tuning