![]() |
cu ce ne ocupam
am deschis acest topic si sper sa nu supar pe nimeni ca am facut acest lucru dar cred ca ar fii bine macar sa stim cat de putin fiecare cu ce se ocupa,daca invata pe undeva sau daca munceste.sa ne facem o impresie si noi cati salariati la stat :lol: avem si cati patroni :lol: si cati copii inca mai stau cu coatele pe bancile scolilor.numai bine
|
nu te supara da asta e alt topic inutil ...
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
topicul trebuia bagat la comunitatea 4t |
Bah eu n-am de ce ma ascunde, sunt ajutor de ucenic :)))))))
|
hahahahha nici macar ucenic nu esti:)))))))))))))))(fara suparare )
|
datele astea le ceri si tu de la centrul judetean de statistica. :wink:
Da` ca sa vaezi ca nu ma ascund, iti marturisesc ca sunt student si masina mi-am cumparat-o din bursa. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Intr-adevar... eu am dat in judecata RATC-ul si nu am rezolvat nimic, dar ala cu barbia crapata nu era sotzul ei!!! |
Recuperator ! :2gun:
:peace: Momentan ma ocup cu studiul asupra anumitor fenomene inca nedescoperite de inginerii in cibernetica-moleculara de la Institutul de Cercetari Aiurea. Vara asta fac exterioare ... |
Am auzit ceva despre acest institut... poti sa-mi dai mai multe detalii ca poate ma inscriu si eu... ca sa-mi iau si eu masina ca a ta... d-aia roshie cu ochii albastrii
|
Eu tund gazonul cu forfecuta de unghii. Nici nu-mi mai vad capul de treaba. Bine ca se plateste bine asta. 1 leu nou firul :twisted: :twisted:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
la dr*cu si stiam k tre sa va iau mai mult ... lu ceres k deabia se moscaie .. si tie .. ca-i tii coada .. si te faci k nu stii unde-i foarfecutza :):):).... va prind eu maine pe plantatie :):):)
|
eu constriesc o masina de taiat frunze la ciini e super profitabila :idea:
|
Si cum le tai mai PIA logitudinal sau transversal??? ca nu inteleg... am tot incercat sa dau cainelui meu frunze si nimik... m-am saturat sa dau banii pe mancare de caini... hai zi-mi secretul te rog :)
|
Eu fac rime care la randul lor fac sex cu creierii tai :lol:
|
Asta da ocupatie... intelectuala, nu ca noi... :wink:
|
dau mancare la pescarusi in fiecare dimineatza ...
|
eu mi-am deschis bordel de curand...cu inca 2 asociatzi...avem 6 fete deocamdata...shi o gramada de becuri roshii...rog seriozitate...e pe bune... :twisted:
|
Re:
Quote:
|
eu sunt musafir bafta si respect :wink:
|
am cititi toate posturile de aici si acum imi sterg ochii de lacrimi de la ras.eram sigur ca romanii nu vor avea curaj sau le va fii rusine sa spuna ca sunt studenti sau elevi.ah romanii astia ce se mai tem ei. :lol:
|
Re:
Quote:
|
:shock: inutil dar va-ti distrat putin.cum spui tu acum.macar v-ati destin un pic cu toate ca nu are mare legatura cu masinile sau sa fie ceva lagat de lumea motoarelor
|
Cum sa ne fie rusine ca suntem elevi???? Nu ti-am zis ca sunt student si chiar bursier......Ntttt
|
le tai in X mai mihai :idea: cica asa nu le mai stau in git am studiat problema asta cam 25 de ani din 27 cit am eu
|
eu sunt tamplar...... din cand in cand stau la coltz si dau la tampla :) :twisted:
|
Re:
Quote:
|
am uitat sa specific \"cu ce ne ocupam in timpul liber\" :wink: adica hobby-uri,pasiuni,placeri carnale :oops: chiar sunt curios (fotbal,basket,pariuri de fotbal,biliard)locuri frecventate si poate bune de recomandat
|
io ascult house in timpu` liber... si mixez.
|
Yo ma joc fotbal cu prieteni :D
|
astazi fiind meciul nationalei de fotbal a Romaniei banuiesc ca asteptai cu nerabdare sa il vedeti.aveti locuri anume unde mergeti sa il vedeti sau pur si simplu nu va pasioneaza fotbalul ?
|
mi-am schimbat meseria...fac exterioare...shi cashout...
|
Pai in timpul liber daca dau de totii prietenii mei ne bagam la un rugby 8) sau merem sa ne mai oxigenam si noi sufletele :D prin port sau pe la ghiol 8) 8)
|
Eu am numai timp liber... nu fac nimik... pia nu mi-a zis da taiatul frunzelor la caina asa ca stau, vegetez, contemplez, ma gandesc la nimik
si stau, daca imi vine cheful de munca ma asez si imi trece asa ca bv mie!! |
Andy_SLC
eu inchiriez apartamente de 2-3 camera la oferta mai sunt si cele cu 4 bine inteles la cimitiru central! :twisted:
si il bag asociat pe Pshyco cu mine el face costumele eu fac casutele!:)) si apropo idealu meu in viata e femeia cu mustata! |
Andy
Mihaie cel care poate sa iti dea lectii de taiat iarba e OMU FOARFECA! :twisted: jock! stiu si eu niste tehnici noi sa taiem iarba mai repede ca CERES ca el cu forfecuta pana taie cheleste de tot!:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:46. |
- Copyright 2026 4Tuning