![]() |
Peugeot 308 SUV
1 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...dcbc92500c.jpg
Peugeot 308 SUV Modelul Peugeot 308 SUV ar urma sa fie lansat in 2009, tintind spre nume ca Nissan Qashqai si Volkswagen Tiguan. Detaliile de design sunt cele specifice marcii Peugeot, fara exagerari si artificii. La interior, 308 va oferi tot luxul unui SUV, spatiu din belsug, plafon panoramic si un sistem integrat de navigatie prin satelit. Nici baietii de la Citroen nu stau cu mainile in buzunar, ci lucreaza la SUV-ul C-Crosser, care ar urma sa-l trateze ca si concurent pe 308. Variantele de baza ale SUV-ului Peugeot vor avea tractiune fata, laudandu-se deja cu emisii scazute de CO2 si economia combustibilului. Tractiunea integrala e rezervata celei mai scumpe variante, cum era de asteptat, fiind calita pentru off-roading. Peugeot 308 va imprumuta motorul seriei 308, punand la dispozitie multe versiuni de motorizare. Modelele diesel ar urma sa fie echipate cu propulsoare de 1.6/2.0 litri HDi. SUV-ul 308 va sparge gheata cel mai probabil la sfarsitul anului viitor, urmand sa ajunga in Anglia in 2010. Concurenta va fi acerba intre frantuzi, mai ales ca lui 308 "o sa ii sufle in ceafa" SUV-ul de la Citroen, pus si el pe fapte mari. |
Re: Peugeot 308 SUV
frumos, super frumos
|
frumoasa masinuta.
mai toti producatorii se orienteaza spre asa ceva. |
e chiar frumoasa
|
Arata bine si ca SUV , si totusi interesant "Variantele de baza ale SUV-ului Peugeot [.....] laudandu-se deja cu emisii scazute de CO2 si economia combustibilului."
CO2 mai putin si combustibil la fel mai putin |
Da, frate, toti incep sa faca SUV-uri!
|
foarte frumos arata ....design de bun gust
|
e frumusica...:D
|
arata bine
si cred ca va avea si succes |
arata foarte bine, si imi plac si jantele parca jantele sunt facute numai ptr masina asta..
|
chiar arata intr-un mare fel ..e special ..arata f bine :)
|
sa inteleg ca, mai nou, se ia o masina din clasa mica/compacta, se adauga cativa centimetri in plus garda la sol si se numeste SUV..... nu prea cred, atunci, Porsche Cayenne, Toyota Landcruiser, LandRover Discovery, etc ce sunt?????
|
e facut in colaborare cu mitsubishi...va fi pe aceeasi platforma cu outlander...probabil ca si unele motorizari...cred ca cele pe benzina...ca la diesel mitsubishi nu are ce da...oricum va avea un design mult imbunatatit fata de outlander...aici se vede mana francezilor...
|
4007 este facut pe platforma de outlander, 308 cred ca este pe alta platforma.
adica e un outlander modificat daca o luam pe bune. |
Quote:
|
dk o sa fie cat Qashqai sau Tiguan.. la forma care o are nush cum o sa aiba "spatiu din belsug" si designul nu prea e simplu.. e mai "sofisticat" cu e la multe franceze..
Oricum mai buna e o masina de genul asta in orash decat un SUV de 2-3 tone |
destul de frumusel.....o sa aive succes...si se v-a vedea bine masinuta prin oras...sau dc nu la volanul ei..:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:28. |
- Copyright 2026 4Tuning