Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   O noua modalitate de a atentiona anumiti utilizatori (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/647-modalitate-atentiona-anumiti-utilizatori.html)

ZoliaT 08-03-04 18:20

O noua modalitate de a atentiona anumiti utilizatori

Unii din noi sunt mai \"stresanti\".
Pentru a-i atentiona vor fi nevoiti ca timp de o saptamana sa poarte rangul \"---STRESANT---\"
Termenul va fi scurtat daca cineva reuseste sa il depaseasca in \"Arta de a stresa\"

Aici asteptam propuneri de persoane \"stresante\" :)

Primul pe care ma simt nevoit sa il incoronez este \"mpa\"

Va rog nu faceti mistouri, pt ca puteti sa ii luati destul de usor locul :twisted:

E un test sa vedem daca putem fii o adevarata comunitate.

Cei care au rangul sunt rugati sa ma anunte dupa o saptamana sa il scot.

EvLSant0S 02-04-04 12:50

super tare ideea ... insa .. nu am inteles o chestie .. pot fi mai multi stresanti deodata sau numai 1 ?

Gabi 02-04-04 20:35

Santos: tu crezi ca-i doar unu' stresant pe forum? A fost facut rang special pentru asa ceva, iar acel rang poate fi repartizat la mai multi, in acelasi timp :)

EvLSant0S 03-04-04 10:29

hahahah , asa ma gandeam si eu ! da , dupa cum spuneam si mai sus e SUPER adevarata ideea! :P :peace:

ZoliaT 09-04-04 19:55

fratele lu` alex GMZ a fost extrem de vulgar si a castigat rangul. Numai ca de aceasta data treaba sta mai nasol. La prima iesire de genul asta a zburat de pe forum.

ESPinoza 11-04-04 19:13

atzi auzit baietzi? gata cu gluma :lol:

Hondarul 12-04-04 11:28

Uitati-va la topicul \"sunteti microbisti ???\"

Si vedeti acolo un rang de dat. Stresant(a)

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

tekno 12-04-04 15:28

mdeah... parerea mee ca nu pre are ce cauta topic cu fotbal in forum despre curse/tuning/mashini fotbalu asta mah... peste tot ishi baga coada... najpa sport mai e...

ESPinoza 13-04-04 13:08

dc nu? daca e intr`o sectiune in care se incadreaza? :)

tekno 13-04-04 13:31

pt ca sunt siterui despre fotbal cu forumuri pe tema aia... 4tuning nu e un site despre fotbal, shi pt ca ma enerveaza ce amploare a luat acest sport in lumea aintreaga... :P toata lumea vera copii fotbalishti, nimeni nu ami vrea copii pilotzi de curse... :(

ESPinoza 13-04-04 14:13

lol nici pe mine nu ma atrage asa mult fotbalu:) da imi place cand ii vad pe astia cum se ataca intre ei acolo :lol:

ZoliaT 13-04-04 14:44

alooooo :poke: OFFTOPIC

fratele lu` alex GMZ 17-04-04 18:38

Va multumesc foarte mult pentru rangul meu
Chestia stii care e zoliat?
CA EU AM FOLOSIT VULGARITATEA PENTRU CINE A MERITAT SI DACA AI VAZUT NU A FOST NICI MACAR UN CUVANT CARE SA NU FIE CENZURAT DE MINE.

PS: si apropo de zburat de pe forum va multumesc mult si de aceasta amenintare mai ales cand eu cred ca sunt printre putzinii de pe acest forum care nu a criticat pe nimeni si nu am jignit pe nimeni

Atunci nu am facut sa iau decat apararea cuiva (Andrei) care are mult respect din partea mea
PPS: VEDETI ASTA E PARTEA CARE NU ATI INTELES-O VOI ...... SAU ATI FACUT CHESTIA ASTA CA NU AVEATI DE CINE RADE?

Hondarul 17-04-04 19:34

Lasa mah, ca nu-i capat de drum... Asta este...

Numai sa nu faci si tu ca mpa, sa te dai la fund... :wink:

fratele lu` alex GMZ 17-04-04 20:50

da ma asta e dar nu inteleg ca am ajuns sa isi bata astia jok de mine
cand zic astia nu ma refer la admini
si sa stii ca eu am aproape 2 saptamani de cand am rangul ala

Gratzian 18-04-04 00:44

corect, trebuia numai o sapt....
scuze :wink:

fratele lu` alex GMZ 18-04-04 09:21

wow back to normal :lol:

ZoliaT 20-04-04 03:43

Re: O noua modalitate de a atentiona anumiti utilizatori

Quote:

Originally Posted by \"ZoliaT\"
Cei care au rangul sunt rugati sa ma anunte dupa o saptamana sa il scot.

de asta am spus eu ce am spus la inceput ....

All times are GMT +2. The time now is 21:34.

- Copyright 2026 4Tuning