Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunicate cluburi (https://forum.4tuning.ro/54-comunicate-cluburi.html)
-   -   CUTREMUR NSL Sei propune excluderea lui Florica (https://forum.4tuning.ro/54-comunicate-cluburi/6457-cutremur-nsl-sei-propune-excluderea-florica.html)

aviator 04-07-05 23:56

CUTREMUR NSL Sei propune excluderea lui Florica

In seara zilei de 05.07.2005 convoc membri activi ai NO SPEED LIMIT la o discutie legata de alcatuirea actuala si viitoare a clubului nostru.
Propun excluderea din club a lui Florica.
Motive : - neconsultarea in dezizi importante
- neloialitatea fata de interesele clubului
- incapacitate de comunicare si exprimare.

amadeus_and 05-07-05 00:23

1 Attachment(s)
Ar trebui sa te propui pe tine...nu pe Florian...sau la ora asta capacitatea cerebrala iti e e diminuata de scoti asemenea aberatii???

amadeus_and 05-07-05 00:26

Si inca ceva...SEI-ul chiar stie ce ai scris in numele lui???

aviator 05-07-05 00:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"amadeus_and\"
Ar trebui sa te propui pe tine...nu pe Florian...sau la ora asta capacitatea cerebrala iti e e diminuata de scoti asemenea aberatii???

Daca e fratele tau nu ai decat sa-l cazezi la tine.
Propun o alta organizare a clubului si oricum un alt presedinte cu o singura fata, care sa traga cu clubul.

aviator 05-07-05 00:28

Re:

Quote:

Si inca ceva...SEI-ul chiar stie ce ai scris in numele lui???

Da-mi un telefon sa te sun.

aviator 05-07-05 00:33

Re:

Quote:

Vad ca te cam pierzi in amanunte.
As vrea sa vorbesc cu Lucian, dar e tarziu sa-l sun.

amadeus_and 05-07-05 00:35

Da-mi numarul de tel si te sun... pm aici sau pe yahoo messenger id amadeus_and ...
Daca vrei sa ma suni, nr meu e +30 693 491 2019

aviator 05-07-05 00:37

Re:

Quote:

Da-mi numarul de tel si te sun... pm aici sau pe yahoo messenger id amadeus_and ...
Daca vrei sa ma suni, nr meu e +30 693 491 2019

Vorbeste cu Lucian sa-ti dea numarul meu.

amadeus_and 05-07-05 00:41

Mishto...eu din grecia sa-l sun si sa-l trezesc pe Lucian din somn, sa-mi dea numarul de telefon al unui \"personaj\" atat de important ca tine... :lol:...
Nu cred ca merita efortul...si deranjul...
Ti-am dat nr meu de tel...da-mi un apel si te sun...

aviator 05-07-05 00:44

Re:

Quote:

Mishto...eu din grecia sa-l sun si sa-l trezesc pe Lucian din somn, sa-mi dea numarul de telefon al unui \"personaj\" atat de important ca tine... :lol:...
Nu cred ca merita efortul...si deranjul...
Ti-am dat nr meu de tel...da-mi un apel si te sun...

Nu cred ca te-am tratat fara respect asa ca astept o pozitie culta din partea ta.

aviator 05-07-05 00:53

vorbesc cu tine pe telefon ........................

aviator 05-07-05 00:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CRy_STy\"
Nu inteleg de ce ai postat si aici!...Ce treaba are aici NSL?Park avem un site si forum!...Esti total pe dinafara!

Nu toti membri am hotarat sa nu mai postam aici.
Sunt pe dinauntru, el ia hotarari personale in numele clubului.
Asta era un din ele.

aviator 05-07-05 00:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B|shOp-VR6\"
Propune excluderea lui in consiliul ASC No Speed Limit... ca aici degeaba o propui...

ASC NSL nu prea este si asta e o problema.
Stai linistit se face ca la carte.

aviator 05-07-05 01:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"xxdadixx\"
Un topic care contribuie la imaginea 4tuning! :woowoo:

?

CRyS` 05-07-05 01:11

Si numai...cat si ce`a NSL`ului si a lui Florian!!!!!! :shakefist

NSL_Doru 05-07-05 03:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aviator\"
Quote:

Originally Posted by \"B|shOp-VR6\"
Propune excluderea lui in consiliul ASC No Speed Limit... ca aici degeaba o propui...

ASC NSL nu prea este si asta e o problema.
Stai linistit se face ca la carte.

Un club exista prin curse si participarea la curse.Hai sa luam urmatorul exemplu : Craiova - 10 Iulie ! Te astept pe aeroport sa vezi ca NO SPEED LIMIT exista !!!

SEBASTIAN 05-07-05 07:05

Re: CUTREMUR NSL Sei propune excluderea lui Florica

Quote:

Originally Posted by \"aviator\"

In seara zilei de 05.07.2005 convoc membri activi ai NO SPEED LIMIT la o discutie legata de alcatuirea actuala si viitoare a clubului nostru.
Propun excluderea din club a lui Florica.
Motive : - neconsultarea in dezizi importante
- neloialitatea fata de interesele clubului
- incapacitate de comunicare si exprimare.

Cred in rezolvarea acestei situatii, dar in nici un caz in piata publica.
Din pacate o informatie de acest gen poate fi speculata in fel si chip dand altora mari satisfactii.
Stiu ca exista o mare problema, astept si rezolvarea.

micutzu_mrc 05-07-05 10:22

Deci sunt uimit de ce intampla aici acuma am venit de la ORADEA si la am sunat pe FLORICA si mia spus sa scriu urmatoarele cuvinte:

\"IMI ESTE SCARBA SA POSTEZ SI VAD CE ESTE SCRIS ACOLO\"

P.s.Este o bataie de joc ce se intampla.

CU RESPEKT MIKUTZU!!!

Mr.Nice 05-07-05 11:15

Era prea frumos sa fie adevarat.
Abia s-a impacat Micutzu cu Florica (NSL CU MR) si a aparut un alt scandal... era de asteptat k trebuia sa se mai certe cineva...

Am si eu o intrebare: CE DRACU REZOLVATI CU ASTEA FRATILOR?
NU SE POATE SA FIE LINISTE SI PACE INTRE NOI TOTI?
IN LOC SA FIM UNITI SI SA NE MANDRIM CU ASTA, NOI NE CERTAM, INJURAM, AMENINTAM, NE FACEM DE RAS...
SEI-ULE DE CE N-AI VB INTAI CU FLORICA SI SA-I SPUI CE AI DE GAND?
TE-AI TREZIT PESTE NOAPOTE K VREI SA TAI SI SPANZURI NSL-U... Cu cine ai vb inainte sa anunti chestia asta din conducerea NSL?

DEJA NU MAI ARE ROST SA NE MAI AGITAM LA FAZELE ASTEA, TREBUIE SA ACCEPTAM ODATA SI PT TOTDEAUNA K ASA VA FI MEREU: CERTURI, SCANDALURI, AMENINTARI SI ALTE MIZERII DIN ASTEA...

PEACE
:peace:

ERY 05-07-05 12:19

Cred ca e clar interesele cui sunt pe aici.Ce faceti voi e o mare...........NSL fara Florica nu o sa mai fie NSL. Poate in cel mai bun caz (pt voi) o sa ramaneti doar cu numele, dar in mod sigur nu si cu majoritatea membrilor.

PS. Este parerea mea personala si nu vorbesc in numele clubului din care fac parte.

micutzu_mrc 05-07-05 12:33

Sa nu va mire avatarul cu NO SPEED LIMIT pt ca eu inca fac parte din NSL si am un cuvant de spus si o sa l spun la momentul potrivit.

CU RESPEKT MIKUTZU!!!

F_L_R 05-07-05 13:43

-Doar scarba pote provoca.
-Dar......mai este ceva de ce nu stiu multi. Acum este tipul sa aflati!!!!!
-\"No Speed Limit\" ca denumire este omologata la OSIM in 20-Nomebrie 2004 la inceputul conflictului cu Midnight.
-Omologarea este facuta pe numele meu in scopul de a fi donata ACS NSL in momentul cand actele sunt gata. Nu este specificat nicaieri ca trebuie sau sunt obligat sa o donez!
-Deci o mutare buna facuta in trecut pentru binele NSL-ului acum devine un atuu impotriva celor care m-au tradat acum.
-Deci \"No Speed Limit\" nu poate fi floosit de nimeni fara acordul meu.
-I-mi rezerv dreptul de a da injudecata pe oricine va folosi acest nume fara acordul meu. Deci NSL este Marca Inregistrata.
-Va multumesc!
-Acum cateva zile simteam ca se intampla asta si am spus-o (Amintiti-va problema cu Telenovelele) de la Reconciliere.

bogdan 05-07-05 13:48

mi se pare mie sau e....SAH MAT!!!! :lol: :lol:
BRAVO FLORICA!!!

F_L_R 05-07-05 13:51

Nu MAT direct!!!!!!
-Poate se supune la vot pe 4 tuning sa vedem cat am gresit eu fata de oameni si din NSL si din alte Cluburi. Daca este adevarat ca am gresit ma retrag eu si donez si denumirea.
-Daca au gresit altii sa dispara pentru totdeauna.
-Chiar as fi curios ce rezultat ar iesi>>

the_mav 05-07-05 14:00

Quote:

-\"No Speed Limit\" ca denumire este omologata la OSIM in 20-Nomebrie 2004 la inceputul conflictului cu Midnight.
-Omologarea este facuta pe numele meu in scopul de a fi donata ACS NSL in momentul cand actele sunt gata. Nu este specificat nicaieri ca trebuie sau sunt obligat sa o donez!
-Deci o mutare buna facuta in trecut pentru binele NSL-ului acum devine un atuu impotriva celor care m-au tradat acum.
sweet...very, very sweet.... :P :wink: 8) .... chiar frumoasa intoarcerea de situatie...
any comments? :P :wink:

ps: BRAVO FLORICA!!!

Bytzu 05-07-05 14:13

frate..hai sa fim seriosi...in lumea curselor auto Florica reprezinta cel mai greu nume, mai sunt Sebi si Micutzu!!!
NSL insemna Florica...chiar nu inteleg de ce atata alarmare..din cate am vazut pozitia exprimata de SEI ( Aviator) este singulara, nimeni din NSL ( cel putin nu aici pe forum) nu s-a raliat acestei pozitii; prin urmare, SEI este un rebel, singur, iar acestia de cele mai multe ori sunt exclusi din societate

zguby 05-07-05 14:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"NSL_Florica\"
-Doar scarba pote provoca.
-Dar......mai este ceva de ce nu stiu multi. Acum este tipul sa aflati!!!!!
-I-mi rezerv dreptul de a da injudecata pe oricine va folosi acest nume fara acordul meu. Deci NSL este Marca Inregistrata.
-Va multumesc!
-Acum cateva zile simteam ca se intampla asta si am spus-o (Amintiti-va problema cu Telenovelele) de la Reconciliere.

Bravo ai fost cu un pas inaintea tuturor. Felicitari !

luca 05-07-05 15:14

Eram sigur sa ti-ai lasat o portita de scapare undeva, asa fac baietii destepti. Acum urmeaza \"Razbunarea lui Florica\"... :lol: :lol: :lol:

EvLSant0S 05-07-05 16:53

Re:

Quote:

Nu MAT direct!!!!!!
-Poate se supune la vot pe 4 tuning sa vedem cat am gresit eu fata de oameni si din NSL si din alte Cluburi. Daca este adevarat ca am gresit ma retrag eu si donez si denumirea.
-Daca au gresit altii sa dispara pentru totdeauna.
-Chiar as fi curios ce rezultat ar iesi>>

Esti constient ca NSL fara tine nu e NSL , nu ? ;)
cu asta am incheiat ...

Bubu_021 05-07-05 17:11

io creca aviatoru asta are probleme cerebrale in sensul ca nu ii prieste linistea, daca va mai aduceti aminte el era unul dintre fitilele care aprindeau noi si noi scandaluri intre MR si NSL asta toamna. nu cunosc amanunte despre bucataria interna a NSL, dar in ultimele luni mi se pare ca florian a iesit in fatza si a tras dupa el, impreuna cu altii numele no speed limit, adica clubul din care faci parte si tu aviatorule si cu care te mandresti, timp in care tu nu faceai altceva decat sa fii gica contra la aproape orice se scria pe forumul asta.

aviatorule, ar fi fost frumos sa dai cartile pe fatza, probleme se pare ca ai de fapt cu micutzu si MR. ai alimentat scandalul MR vs. NSL, pt ca ai avut de partea ta un club cu multi oameni, iar acum ca s-a schimbat situatia si micutzu cu florian au trecut la sentimente mai bune, incerci sa tragi din nou NSL intr-un conflict cu MR sau micutzu si pt asta trebuie ca sa ai de partea ta conducerea NSL, deci jos cu florian, nu. poate ma insel, dar e putin probabil.
cu ce a tradat florian interesele NSL, ca s-a impacat cu micutzu ? sau cum nu a condus bine NSL-ul ? trebuia sa faca NSL altceva decat curse, la care sa participe membrii sai ?

despre incercarea ta de schimbare a presedintelui NSL, nu pot decat sa rad, in timp ce el a fost in fatza, luand si laude si \"palme\", tu te-ai tras de c*r si ai preferat situatia confortabila de a fi fantoma, sa dai cu gura. creca multa lume iti ureaza acuma sa \"dai cu gura\" si in continuare daca tot te-ai obisnuit.

acum stiu la ce fel de persoane se refereau baietii cand au zis :

\"si cum se schimba unii'n curve
frate, nici nu-ti vine sa crezi\"

aviatoare, te-am remarcat de la inceput.

zguby 05-07-05 17:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Bubu_021\"
io creca aviatoru asta are probleme cerebrale in sensul ca nu ii prieste linistea, daca va mai aduceti aminte el era unul dintre fitilele care aprindeau noi si noi scandaluri intre MR si NSL asta toamna. nu cunosc amanunte despre bucataria interna a NSL, dar in ultimele luni mi se pare ca florian a iesit in fatza si a tras dupa el, impreuna cu altii numele no speed limit, adica clubul din care faci parte si tu aviatorule si cu care te mandresti, timp in care tu nu faceai altceva decat sa fii gica contra la aproape orice se scria pe forumul asta.

aviatorule, ar fi fost frumos sa dai cartile pe fatza, probleme se pare ca ai de fapt cu micutzu si MR. ai alimentat scandalul MR vs. NSL, pt ca ai avut de partea ta un club cu multi oameni, iar acum ca s-a schimbat situatia si micutzu cu florian au trecut la sentimente mai bune, incerci sa tragi din nou NSL intr-un conflict cu MR sau micutzu si pt asta trebuie ca sa ai de partea ta conducerea NSL, deci jos cu florian, nu. poate ma insel, dar e putin probabil.
cu ce a tradat florian interesele NSL, ca s-a impacat cu micutzu ? sau cum nu a condus bine NSL-ul ? trebuia sa faca NSL altceva decat curse, la care sa participe membrii sai ?

despre incercarea ta de schimbare a presedintelui NSL, nu pot decat sa rad, in timp ce el a fost in fatza, luand si laude si \"palme\", tu te-ai tras de c*r si ai preferat situatia confortabila de a fi fantoma, sa dai cu gura. creca multa lume iti ureaza acuma sa \"dai cu gura\" si in continuare daca tot te-ai obisnuit.

acum stiu la ce fel de persoane se refereau baietii cand au zis :

\"si cum se schimba unii'n curve
frate, nici nu-ti vine sa crezi\"

aviatoare, te-am remarcat de la inceput.

Frateeee mare dreptate ai, oricum stii tu odata ti se scrie pe frunte si de-atunci asha ramane :))) Macar acum stim ce hram poarta .... e insemnat !!!

hasky 05-07-05 17:34

hmm sa tot sa ti dea de gandit............ interesant zic si eu

maryo 06-07-05 02:04

Nu e treaba mea!
Dar daca s-a ajuns la asta imi pare bine ca nu mai vin la curse!
Florica e un tip de nota 10 cu defecte si calitati ca orice om!A mers la toate cursele si a dat din maini de mii de ori la start!Pe mine m-a ajutat cu ce a putut,macar cu un sfat!Parca erati uniti si parca NO SPEED LIMIT era si sper in continuare ca este cel mai puternic club-aici s-a ajuns????
Il cunosc si pe SEI-ul!
Eu cred ca trebuia sa va spalati rufele intre 4 ochi si nu in public!
PERSONAL cred ca excluderea lui Florica din NSL va afecta ENORM imaginea clubului VOSTRU!
A fost o parere personala!Eu zic sa va ganditi de 10 ori inainte sa postati aici sau oriunde in alta parte o stire de genul asta!
Bafta!

F_L_R 06-07-05 08:11

-Ce am facut eu pt NSL ...........hmmmm nu vor face altii toata viata lor.
-Daca am facut bine ....sau nu ma vor judeca membrii (activi) NSL.
-Hotararea mea a fost luata:
-Deoarece mi-sa propus o formula a NSL care nu-mi convine , nici mie nici altor fondatori si mai ales ca nu au fost de acord ca NSL sa participe la toate evenimentele organizate indiferent de Organizator , eu Florian ma retrag din NSL.
-Acest aspect atrage dupa sine si parti pozitive si negative.
-\"No Speed Limit\" nu poate functiona cu aceasta denumire. Am mentionat mai sud de ce.
-Eu de astazi incep demersurile pentru creearea unei noi formatiuni si in scurt timp va voi comunica (numele formatiunii , membrii fondatori si alte detalii). de aceasta data voi fi foarte atent pe cine am langa mine.
-Nu port ranchiuna la nimeni probabil asa trebuia sa fie , dar orice inceput are si un sfarsit........mai devreme sau mai tarziu.
-Sper ca prin retragerea mea apele se vor linisti sa putem pleca ca prieteni la Craiova .

zguby 06-07-05 08:29

Re:

Quote:

-Ce am facut eu pt NSL ...........hmmmm nu vor face altii toata viata lor.
-Daca am facut bine ....sau nu ma vor judeca membrii (activi) NSL.
-Hotararea mea a fost luata:
-Deoarece mi-sa propus o formula a NSL care nu-mi convine , nici mie nici altor fondatori si mai ales ca nu au fost de acord ca NSL sa participe la toate evenimentele organizate indiferent de Organizator , eu Florian ma retrag din NSL.
-Acest aspect atrage dupa sine si parti pozitive si negative.
-\"No Speed Limit\" nu poate functiona cu aceasta denumire. Am mentionat mai sud de ce.
-Eu de astazi incep demersurile pentru creearea unei noi formatiuni si in scurt timp va voi comunica (numele formatiunii , membrii fondatori si alte detalii). de aceasta data voi fi foarte atent pe cine am langa mine.
-Nu port ranchiuna la nimeni probabil asa trebuia sa fie , dar orice inceput are si un sfarsit........mai devreme sau mai tarziu.
-Sper ca prin retragerea mea apele se vor linisti sa putem pleca ca prieteni la Craiova .

Frateee eu zic sa nu le dai satisfactie, cum sa te retragi ? grrrrrrr

SLY 06-07-05 09:05

nu face florica asta :( ramai in NSL !!!tu ai facut multe pt. NSL!!! :( :cry:

the_mav 06-07-05 09:08

rau... foarte rau... toata lumea va avea de suferit, intr-un fel sau altul....
:? :( :( :(

zguby 06-07-05 09:22

Oricum NSL fara Florica nu mai e NSL !!!!

F_L_R 06-07-05 12:04

-Au distrus tot ce puteau distruge. Ce facem acum ??? Stati linistiti!!!! De aceasta data facem un club care sa poarte un singur interes. Jocuri murdare vor urma multe .........ma astept la orice dar......Aveti putina rabdare si INCREDERE .....Florica nu a murit.......va renaste din cenusa NSL un club nou cu oameni adevarati care vor sa faca ceva. Nu conteaza componenta fondatorilor ci obiectivele pe care le avem.
-Oare credeau ca daca plec eu au rezolvat problema ....nu s-au izolat aproape definitiv si au distrus NSL pentru totdeauna.

zguby 06-07-05 12:11

Quote:

-Au distrus tot ce puteau distruge. Ce facem acum ??? Stati linistiti!!!! De aceasta data facem un club care sa poarte un singur interes. Jocuri murdare vor urma multe .........ma astept la orice dar......Aveti putina rabdare si INCREDERE .....Florica nu a murit.......va renaste din cenusa NSL un club nou cu oameni adevarati care vor sa faca ceva. Nu conteaza componenta fondatorilor ci obiectivele pe care le avem.
-Oare credeau ca daca plec eu au rezolvat problema ....nu s-au izolat aproape definitiv si au distrus NSL pentru totdeauna.

Propun ca revenge sa le pui un sticker mic cu cifra 5 peste N-ul de la fiecare sigla NO SPEED LIMIT :))))))
Le-ar sta bine cu 50 speed limit :)))))) Ma refer la tradatori, nu la toti ci doar cei care o merita cu adevarat, pentru a nu creea confuzii......sunt constient ca mi-am mai facut catziva dushmani :))))))))

All times are GMT +2. The time now is 10:10.

- Copyright 2026 4Tuning