![]() |
E60 - 535d
5 Attachment(s)
Mi-am luat un 535D, 2005, nervos rau... putere diesel de la BMW...
|
Re: E60 - 535d
salut . foarte frumoasa masina . pune-i o foliuta negra pe geamuri ..si e superba :shock:
|
pai i-as pune... dar ... am avut o experienta nasoala in trecut.. tot cu un e60 530 d, i-am pus folie la cineva aici in oras, si nu stiu ce i-a facut la masina... ca dupa aceea avea erori la aribag si centura... si se bloca si softu`... a trebuit sa umblu la TM la Bavaria... sa mi-o resofteze... unde mi-a fost explicat ca s-ar putea sa se blocheze nu stiu ce calculator... in timpul resoftarii...care daca se blocheaza trebuie inlocuit...si costa 700 euro... din fericire nu s-a blocat :) ... Si acest om care mi-a pus folia e cel mai bun din oras, le pune omologate RAR...
daca gasesc undeva mai safe sa ii pun foile, ii pun siguranta! Ai vreo sugestie? :D |
Quote:
|
Chiar ciudat pui folie si nu-ti mai merg airbag-urile... jantele dau super bine pe masina... sa o conduci sanatos si fara accidente..
|
Super frumos BMW-ul... O culoare mai deosebita pe el care nu o intalnesti prea frecvent. Jantele sunt la fel superbe si se potrivesc foarte bine!
Sa il stapnaesti sanatos fara incidente majore :) |
Quote:
altfel nu imi explic... daca da,acum sa nu ti le mai dea jos,sa le puna cu geamurile pe masina :) super masina,sa te bucuri de ea ;) |
am inteles ca atunci cand oamenii pun folie... umbla cu foarte multa apa... si da... mi-a desfacut fetele de la usi ca sa puna folia... si oamenii de la bmw mi-au zis ca din cauza aia a aparut faza cu airbagul. Softul nu stiu de ce s-o fi blocat. Poate a curs apa pe undeva :shock:...
|
Multumesc De Urari!!!
|
super misto masina....lux ..putere. jantele dau super bine pe ea si culoarea e deosebita. ai o bijuterie:)
|
incearca sa pui folie fara sa desfaca fetele de usi. se poate si asa si chiar iese bine. din cauza fetelor de usi au aparut acele erori.
frumoasa masina |
OK, multumesc de sfat! O sa il intreb pe om daca poate sa puna fara sa dea jos fetele de usi.
Inca odata, va multumesc! Chiar mi-a placut si mie culoarea, ca negru si arginitu metalizat parca e deja banal... O sa fac alte poze cand o fi soare afara, ca la soare i se deschide culoarea... Nu stiu exact ce culoare e de i se deschide nuanta la soare si e mai intunecata nuanta pe intuneric :?: |
o.O 535d un distrugator pt. o gama larga de benzinare !
poti sa imi zici te rog cam ce consum ai ? sa o stapanesti sanatos ! |
Quote:
Pentru un 3000 cm cubi diesel (la care nu trebuie sa platesc impozit la stat mult), si 272 de cai, cred ca este un consum nemaipomenit... |
Quote:
|
consum ideal...comparativ cu un 2000 140cp benzina nou !(inafara de 9litri la 180-190 :) )
e biturbo nu? cum e? lasi ambreiajul umpic si deja decolezi? |
care ambreiaj mai ? :) , se vede si in poze ca nu are, e automata ... probabil cum pleaca din kickdown...
Foarte frumoasa masina , imi place mult culoarea care impreuna cu jantele o face mai deosebita ;) |
aaa scuze ...si uitasem de poze :oops:
|
Quote:
|
Quote:
|
nu vreau sa par indiscret dar cat ai dat pe ea ?:shock:
ca parca una noua e peste 50.000 e |
cred ca confundati twinturbo cu biturbo.
|
Quote:
sunt destui care or sa zica ca nu e nici o diferenta intre astea 2 :lol: |
care e diferenta ? ....oricum sper ca v-ati dat seama la ce m-am referit cu toate ca dupa cum spuneti voi se numeste altcumva...dar nu strica sa ziceti care e diferenta ca nu stiu :rolleyes2?
|
Quote:
Nu stiu daca e bi-turbo - sau twin turbo - nu ma pricep :) Poate ne explica cineva |
Foarte frumoasa masina,frumoasa si culoarea:)O folie si atat nu mai mult;)Bafta in continuare;)
|
in mare parte bi-turbo sunt 2 turbine,in general una mai mica una mai mare,la turatii mici merge cea mica,apoi treptat antrenand si turbina mai mare,ca in ture sa mearga full biturbo (exista acelasi sitem si pt twinturbo)
twinturbo,cum zice si numele,2 turbine gemene...care actioneaza identic,fiecare fiind antrenate de o jumate din motor. cum ziceam sunt si twinturbo,secventiale,care intra pe rand |
Quote:
AHA ! deci am avut dreptate...bmw 535d e biturbo ! :D |
deci bmw 335d,535d sunt twin turbo. 2 turbine una mai mica si una mai mare. poate la alte modele sau marci se numesc altfel
Doubly impressive. The six-cylinder Variable Twin Turbo diesel. Two differently sized and intelligently combined turbochargers give the Variable Twin Turbo diesel the highest output of any engine in its class. The smaller turbocharger guarantees high torque at low revs and rapid responses, while the larger turbo delivers maximum top-end power. Together, they ensure huge torque and exceptional pull throughout the rev range. asta e de pe site oficial bmw |
nu cumva zicem biturbo pe romaneste ? si twin turbo e pe engleza ? in fine ! tot nicaieri nu am ajuns :rolleyes2
|
deci daca nici de pe siteul oficial bmw nu va ajung explicatiile nu stiu ce sa mai incerc
|
http://en.wikipedia.org/wiki/Twin-turbo - toate modele de motoare dotate cu 2 turbine ...
|
Quote:
|
multumesc lui wtcvictim pt articol... deci pe bmw este sequential twinturbo.
|
frumos , sa o stapanesti sanatos, si un motor excelent pt ea
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:43. |
- Copyright 2026 4Tuning