![]() |
Cratere din hartie pe asfalt
3 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...a1a291c9a4.jpg
Cratere din hartie pe asfalt Destul de interesanta aceasta reclama la suspensiile Pioneer, insotita de mesajul "Feels Like Pioneer Suspension". Se pare ca soferii n-au vazut gropi adevarate si s-ar putea speria la vederea acestor cratere false. Noi nu ne miram. Ne busim baile de ulei in acest gen de cratere. Dar altii, prea plictisiti de sosele netede, isi sapa singuri gropi in asfalt, ce-i drept din hartie. In timp ce puneau baietii abtipildurile astea fioroase, a trecut un mos pe bicicleta si i-a intrebat: "Copii, de unde aveti ma pozele astea? Unde ati gasit voi asa gropi?". Iar baietii i-au raspuns: "A trebuit sa mergem pana in Romania sa facem poze, tataie!" Ce stickere cu cratere lipite pe drum? Adevaratele suspensii se testeaza numai prin santurile lasate de Basescu, Videanu si cine stie cine-o mai urma! |
Re: Cratere din hartie pe asfalt
ce taree!! as pune nishte deastea pe jos sa vazi ce fel calca astia frana:))
|
:lol::lol: ce tare ...nu-mi dadeam seama daca e pe bune sau e hartie.....sa-l vezi pe unu ca pune frana disperat....mori de ras...:D
|
tare de tot reclama... dar la noi nu e nevoie de cartere din hartie ca avem dinastea naturale :)
|
:)))))....sooper tare.....reclama
|
era o reclama pe youtube .. de fapt un filmuletz .. cu ... titlul daca imi mai aduc aminte ... limita de viteza fara speed bumps sau ceva de genu....
|
=)) chiar tare sa faci asa la noi sa vezi lant de accidente =)))
|
eu vroiam sa-mi pun in fata portzii sa nu mai parcheze idiotzii :lol:
|
cat de tare se vede 3-D... si totusi ingenioasa reclama:)
|
Prea TARE !!
|
la noi in loc de speed bumps ar trebui sa puna poze cu unele macar ne-am f*** masinile doar in gropi nu si in tampeniile alea...
|
Stitzi cu c seamana asta? Cu ceva de genu: unii isi doresc gropi in sosele, iar altii le-ar dori astupate!
|
:lol: altii nu au deloc noi ne-am saturat de ele....super ingenioasa reclama...:peace:
|
La noi ar trebui puse poze IN cratere cu un drum drept si frumos :):):)
|
nu are nimeni un link pe youtube cu reclama...... foarte tare ideea ...:))
|
Trea sa faca la noi reclama daca ii tine cu adevarat.
|
drumurile din romania intrec orice imagine 3-D :)) nu au sanse sa faca ala romania
|
is kiar kriminale... oare.. de unde se pot cumpara... :D vreau sa imi pun si eu la intrare in parcare... sa nu mi-o mai ocupe nimeni :D
ps: acum radem si glumim, dar sunt interesat sa cumpar asa ceva |
prea tare ..dar vorba lui gurau gury: "drumurile din Romaina intrec orice imagine 3-D" chiar ca pt drumurile de pe la noi nu iti mai trbuie stikere ...
|
Pozele au fost facute in Bucuresti pt a fi cat mai reale ! :))
|
:yes:ahaha ce mortale is bune la reducera vitezei:lol:ajia cum zis si restu la noi in Romania.....:rolleyes2no comment:rolleyes2 cratere cat la un vulcan.....oare cand om avea si noi drumuri klumea:?:
|
foarte tare frate...hă hă hă...stiti voi
|
Quote:
dar cred ca pozele au fost facute pe A2 :)) |
=))))prea tare faza
leasi pune p unde a reparat Videanu strazile =)))) |
:arrow::arrow:=))))prea tare faza
leasi pune p unde a reparat Videanu strazile =)))):rolleyes2:rolleyes2 |
Ft tare articolul si ft tare si reclama, ceea mai tare, ii fain sa vezi aici chestii pe care altundeva nu le vezi, tare frate
www.************************ |
:))).....ar putea fi folosite inloc de limitatoare;)
|
si dak se obisnuiesc oamenii sa se mai faca o groapa reala sa ii aduca la realitate:))
|
Foarte Tareeeeee
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:02. |
- Copyright 2026 4Tuning