![]() |
Un Chevy confuz se crede Mercedes
5 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...9b555b38d3.jpg
Un Chevy confuz se crede Mercedes Chevy HHR nu mai vrea sa fie el insusi, si in mare parte il intelegem. Masina asta a fost pozata undeva prin California si e plina de insemne Mercedes, de la semnul in trei colturi al marcii germane, pana la cele de pe jante si volan. Nu stim cine a tunat acest Chevy, dar cu siguranta ar trebui sa se mai gandeasca...O fi trecut pe la Centrul Mercedes-Benz din Stuttgard, Germania? N-o fi trecut? Un lucru e clar...Pana si Chevrolet si-ar dori sa fie Mercedes... |
Re: Un Chevy confuz se crede Mercedes
Asta da masina cu dubla personalitate :lol::lol::lol::oops:
|
:))) Esti tare Dany :))) ji masina :))
|
da mie chiar imi place cum arata :)
|
bleachhhhhh !!!!!!!!!! ditamai chiciu....:???:
|
:|....................
|
Macar la ei Chevy isi doreste sa fie Merc, p cnd la noi Dacia isi doreste sa fie BMW!
|
are fata de bou.... zau asa
|
daca nu am fi citi aici pe forum.. eu va garantez ca multi nici nu stiam ca e Chevy si nu mercedes...
interesant.. si in acelasi timp unicat :P |
spre deosebire de unele masini care vor sa copieze pe altele , macar aceasta este bine facuta si chiar nu arata rau!
|
mashinutza asta imi aduce aminte de un singur lucru dacia berlina cu sigla de renault
|
Cred ca este a unui roman plecat in State la munca si cum inainte a avut Dacia nu sa putut abtine sa "modifice" aceast Chevrolet.:lol:
|
Tzaranul tot tzaran ramane, indiferent unde se naste sau unde se muta!
|
si daca va uitati atent pe bord are lipit sigla de la 'aston martin', masina are dubla personalitate si-o lucreaza pe-a 3-a... :lol:
|
Quote:
|
E urat si HHr simplu, dar sa-i pui embleme de Mercedes e prea de tot!
|
cel mai urat chevy si mercedes pe care l-am vazut...astea is cele mai mari prostii cu embleme de la alte masini...penal...
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:22. |
- Copyright 2026 4Tuning