![]() |
Poze cu membri si masinile lor
3 Attachment(s)
Am deschis acest topic in speranta ca ne vom cunoaste mai bine, cu toate ca s-au mai deschis in aceeashi zona topic cu identitati ..
Aici puteti baga poze cu voi , masinile voastre , ce modificari le-ati mai facut , fie ele interioare , exterioare de siguranta sau la motor. |
3 Attachment(s)
Mda...
Deocamdata am numai o poza cu mine... Masina... pe viitor. Dupa cateva ore de privit d-re imbracate foarte sumar... :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: Si doua poze de la peste (cand nu sunt in masina, sunt la peste...) |
1 Attachment(s)
Doar eu... Masina, la fel ca Hondaru', pe viitor ;)
|
3 Attachment(s)
eu am cu masinile maele si am si cu mine da o sa va speriatzi :D
|
2 Attachment(s)
alte poze
ala mic sunt eu :lol: |
2 Attachment(s)
asta sunt eu ..masina nu am poze cu ea..sper sa fac rost!!
P.S..masina din imagine e pusa k sa va sperie :)..hahaha :peace: |
3 Attachment(s)
ce de poze ati pus..trebuie sa zic ceva..hondare ..unde mergi tu la peste frate :shock: :shock: :shock: cate kg avea crapul ala??si eu merg des la peste..cand sunt in tara..imi place foarte mult..bag si eu o poza cu mine ..cu masina nu mai are rost ca o stiti deja cu toti.. 8)
|
Al cui e motorul mane ???? Frumos animal... Pacat nu e Honda ! :lol: :lol:
Pozele sunt de la Sarulesti... |
:lol: :lol: as fi vrut acuma sa zic cu cea mai mare placere sa zic cai al meu.. :lol: ii a lui un prieten..care la tinut o luna la mine in garaj...in toamna o sa am si eu unu exact asa sper.. :cry: :cry:
|
2 Attachment(s)
a venit si randul meu
in poza 1 sunt eu si furia mea iar in cealalta poza sunt eu cu cativa membri de la OMV RALLY TEAM de la fan club :peace: |
3 Attachment(s)
poze cu mine :lol:
|
3 Attachment(s)
neah... inca cateva...
|
tek: prima poza-i tare rau, cea cu \"hell\", da' a doua, \"headless\", e super :D Esti un frumos :P
|
loool, mersi
da' nici macar nu imi ceri nr de telefon sa ma invitzi in orash? :lol: :lol: :lol: |
tek: chiar. Tu mobil nu ai ? Cand nu ai mai intrat pe forum, lumea voia sa vorbeasca cu tine si nu erai de gasit :)
|
nope...
de cand i-am spart ecranu anu trecut nu mai am... :lol: |
1 Attachment(s)
Cum spunea cineva in mesajele anterioare: CE-AM FOST SI CE-AM AJUNS :)
Ce-am ajuns v-am aratat. Vrea sa vada cineva ce-am fost ?!:lol: |
ceva mai nou
1 Attachment(s)
sa va arat o poza mai noua este inaintea meciului dinamo-steaua in galerie cu unu dintre baietzii de la boys si cu sonnya (tipa blonda) ca tot
i`atzi zis sashi puna poza :) :oops: :peace: |
Quote:
|
Care esti mah in poza ??? Si io am fost la meci, ca doar stau vizavi de stadion si tin cu Dinamo... Dar cine estetzi fetili ???
Ca nu inteleg... :lol: :lol: :lol: |
Quote:
Stai pe Stefan cel mare Hondare? |
Exact pe Stefan cel Mare !!!! Langa Perla... La intersectie cu Dorobanti, adica intre Dorobanti si Floreasca.
|
3 Attachment(s)
hai sa pun si eu cateva poze mai recente cu mine, si cu masina in context hivernal :)
|
Quote:
|
Bravos !!!! Parchezi in spatele unei Honda Accord !!!!
Asa trebuie sa stea masinile... In spatele emblemei cu \"H\"... Si nu H-ul de la Hyundai... :wink: Glumeam mah... :lol: :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
Quote:
inca o poza......eu concentrat la volan :) |
@pimp_lex
in poza de mai sus e asha de frig in masina ta? de stai imbracat??? pai e mai cald intr-o dacie :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) |
hondarul eu sunt aia bruneta iar aia blonda e sonnya :)) am stat in sud :)) la meci sji ma bucur ca suntetzi dinamovishti ca am cu cine sa`mi impart iubirea :)))
|
FORTZA STEAUA
PANA LA MOARTE defapt STEAUA si Politehnica IASI ! FORTZA IASU'! |
pimp_lex nu m`am simtzit baby ofensata da ... mod de a ma lua de tine :) haha :P :D :evil_laug :weee:
|
IS 18 BOG waaaaaaaaaaa spurcatzelule :)) ce atzi facut la meciu` dinamo-steaua :) rusjinika :))))) hahahaha sa nu te ataci ca faci riduri ... sji sunt scumpe cremele anti-rid :)) haha
|
Quote:
:lol: :lol: :lol: pai la -30, plus caloriferu masinii care nu prea merge cum trebuie, cateodata tre sa stau imbracat tare....mai e si din lene, ca sa nu ma dezbrac-imbrac cand intru-ies din masina :) PS: Go Steaua ! |
Quote:
:joy: :mrhappy: :workout: :flower: |
Pai baga nene niste lemne in aeroterma aia ca sa nu mai ingheti !!!
Vezi ca duduia se da la tine... Si nu e rea !!! Pacat ca nu vine prin H... Ca daca ar fi venit, sigur as fi vazut-o... :wink: :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th |
Quote:
da am vazut, e foarte \"cute\" :) cum a vina in H daca e din Craiova ? :wink: acuma nu mai inghetz, e bine, sunt doar -5 afara, la temperatura asta baga caldura bine de tot :) |
mai sa va zic yo o treaba...
ma f#% in el fotbal... de parca fotbalu ar fi cel mai important lucru din lume... sauc el putzin din tzara... toata lumea vrea sa aiba copii fotbalishti... fotball sucks ass! |
Quote:
Cica-s fetele mele :peace: |
hondarule nu ma dau mah la el... :)) da daka tzie itzi place sa crezi asta n`ai decat ete ca ma dau sji la tine }{ :) haha
gabi esti mandru` ca ai o fata ca mine a? }{}{ pupa fie`ta |
:lol: :lol: :lol: get a room, yo two :P :pelvic_th
|
3 Attachment(s)
Si de la mine cateva poze :D :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:26. |
- Copyright 2026 4Tuning