![]() |
E30 - 320i RMC
5 Attachment(s)
sal. am urmarit forumul pt mai mult timp.. si azi m-am gandit sa imi prezint si eu masina. Nu sunt vitezoman, majoritatea timpului merg linistit, dar ma mai apuca si pe mine un dracusor de coada. Nu tunez masina pentru curse, de fapt nici nu ai zice ca e tunata. Imi place sa fie cat mai originala. Inca lucrez la ea.. si toti banii se cam duc in ea (presupui ca asa li se intampla tuturor :-)) . Acum am un motor 2000 de urs din 90. 129cp .
Am luar masina cu un motor 1.8is de pisica 140 cp dar din pacate a cedat pe autostrada . Asa arata masina cand am luat-o! |
Re: B-85-rmc
........................................
|
pacat de ea ca arata super masina :(
|
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
|
Bv bv sa iti mearga bine si nu te lasa
|
20 Attachment(s)
in momentul de fata... dupa ce mi-am dat si eu seama cam cu ce se mananca bmw-urile.... am incercat sa mai iau o piesa.. de la ala.. una de la ala.. si am pus pe picioare un urs in devenire... Cu un mare ajutor de la niste super baieti... Multumesc.... printre care amintesc pe UWE si pe MariusBarius... care mi-au dat piese... si sfaturi.. dar si multi altii... am ajuns sa am asta!
Inca mai lucrez la ea.. si am multe chestii in cap... dar numai timp si bani sa am... ca altfel ma pricep sa-mi fac totul singur :D |
arata bene de tot rosul asta pe ea,dar parca eleronul acela nu da prea bene,in rest multa bafta cu ea de acum in colo,si fara incidente neplacute
|
sugestii?? reclamatii??? pareri?? intrebari?? astept :D
|
multumesc... culoarea e originale.. Brilliant Rot... cat despre eleron... poate ar da mai bine un kit Mtehnik 2... dar banii nu ii am.. acum si mai e o problema.. ce eleronul.. pt al il monta.. fostul proprietar a dat gauri in portbagaj.. si daca il scot.. raman gaurile.. si imi trebuie alta capota de portbagaj :-).
asa ca .. ma descurc cu eleronul :D.. ce mai e misto la el.. ca are leduri care se aprind cand pui frana.. asa ca nu e complet nefolositor :D |
suspensia nu am timp sa o pun acum.. k sunt in sesiune.. dar dupa sesiune.. e primul lucru pe care il fac :)
|
Din ce in ce mai frumos urs-ul .Sa-l stapanesti sanatos fara alte evenimente nedorite.
P.S Pune-i inapoi primul set de scaune. |
din pacate nu mai am scaunele.
|
arata excelent si merge foarte bine. se vede ca ai investit multa dragoste (in primul rand) in el si pe urma bani. oricum te voi sustine cu orice proiect ai legat de el (mai ales un motor mai mare, chiar cu riscul de a ma face grav). succes in continuare si sa ai mare grija de el.
|
Cred ca am vazut masina prin Poli... nu mi-a venit sa cred cat de bine arata... s-o stapanesti sanatos si fara evenimente.
|
salut . masinuta este frumosa . imi place cum a iesit . ai grija de ea . trebuia sa faci si barile rosii si lasai dct bandourile negre. se vedea mai bine . oricum bafta mai departe ;)
|
Re: E30 - 320i RMC
dap e posibil sa fi vazut masina in poli.. sunt la transporturi student :D
apropo de bandouri .. ai dreptate.. dar o sa astept poate iau un kit Mtehik2.. si pun niste bandouri serioase.. si am sa vopsesc si barile si oglinzile:D |
Quote:
|
super tare ursu frate :lol:succes la antretinerea ei,merita masina k este chiar frumoasa :lol:
|
:X aseaaa a revenit ursu .. a iesit super .. credeam k renunti la el ca era prea de tot .. ce sa zik bafta in continuare la tunarit si ai grija de ea ca sunt o gramada de prosti pe strada .. acu arta de a conduce e sa eviti idiotii ... te sal .. bafta
|
multumesc, acum imi caut un 325ix in germania..... ce parere aveti despre 4x4 de pe urs??? merita banii??? merita efortul?? e greu de intretinut? sta la o liniuta cu un 320is??
|
daca nu il modifici nu ai sanse cu 320 is (stock ma refer)
|
io zik ca daca 2.5 este in mintile lui ai sanse sa ii dai muku la is :-?
|
Quote:
Scuze, dar nu cred ca te face mai destept un " k " in loc de " c sau ca " . Masina e frumoasa intradevar, mare pacat cu accidentul . Si eu sunt pentru in privinta de a scoate eleronul ala . |
Quote:
cel putin fata de 2.5 12v RWD asa sta. (adica fata de a mea -ambele masini au motoarele in mintile lor-cei care ma cunosc pot confirma-chiar si tu :P ) PS :marfa intalnirea de la nitu vasile de atunci daca mai tii minte felicitari pt masina superb superb superb superb.. 8) |
frumuasa masina si ingrijita... bravo:P
|
Ix-ul castiga pe plecare, dar mai departe te mananca is-ul fara jena.
|
4 Attachment(s)
Quote:
AZI AM PUS SUSPENSIA SPORT :) E CAM SALTAREATA MASINA.. CAM BROSCUTA.. DA DRUMURILE NOASTRE, dar e mare diferenta.. si ca aspect si ca mod de condus.. e mai stabila. |
foarte frumos ursul, sa-l stapanesti/calaresti sanatos.
|
apropo e de vanzare ursul... 4900 euro
0742100363 |
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
|
.............................
|
cam cat a costat reparatia?
|
Quote:
|
Foarte frumos ursul, am avut ocazia sa-l vad azi pe viu. Mi-am dat seama de unde ne cunosteam, si eu sunt la poli la transporturi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:08. |
- Copyright 2026 4Tuning