![]() |
Cielo - BC 13 YRA
va prezint masina mea...
|
Re: bc13yra.....masina mea
...poi...prezint`o...
|
frumoasa rau
|
scuze ca nu am pus pozele da imi da eroare....o sa incerc....si astept pareri si sugesti pt tuning:D:D:lol:
|
4 Attachment(s)
nush daca am reusit sa pun pozele
|
Misto jantele! Sunt pe 15"?
|
pt tunning...asa repede...folie pe geamuri makar pe spate..k la tine da bine cu vopseaua...suspensie sport,lasata,grila cu plasa...:D apoi incepi cu interiorul adika motor..dar akolo e mai groasa treaba;))
|
jentile sunt pe 14....:(....iar pe viitor vreau geamuri negre si grila cu plasa...(aveam in gand modificarile astea)....si modificari la interiorul masinii...la motor poate mai incolo......am dat comanda pt o finala sport si filtru de aer....momentan:D
|
Pai s-o stapanesti sanatos si sa o folosesti fara evenimente neplacute !!!
|
frumoasa masina gentzile ii schimba tot aspectul bravo bafta la tunning shi s-o stapanesty fara incidente neplacute.ceao
|
ovy...vezi de akm incolo scrie "jentile"..fara suparare dar te inveti asa...si o sa ai situatii neplacute:P
|
Quote:
|
poi ce are daca sunt km?nu sunt bune sau?
|
Sunt turcismew...De obicei sunt frumoase dar calitatea...
|
dap stiu am fost neatent shi am greshit:(( asta e avetzi dreptate se scrie jantele sau jentile shi se citeste gentzile. asta e mai greseste omul... respect ceao
|
am si yo o intrebare....daca stiti si puteti sa ma ajutati...vreau sami pun boxe in portiere...nu am geamuri electrice....cum fac....ma ajuta cineva cu explicatii si desene?????
|
1 Attachment(s)
@Donn: KM nu stiu cat de bune sunt (KorMetal), stiu ca sunt "made in Turkey" si ca sunt ieftine, in general, insa modelul asta e chiar frumos si simplu. Sper sa fie si durabile!
Quote:
Insa e bine de stiut pentru toata lumea: se scrie JANTELE si se citeste tot JANTELE. "Jentile", "Geantele" sunt alterari ale limbii romane si nu exista in DEX, prin urmare nu se folosesc deloc, nici in scris nici in vorbire. "Gentile" se poate folosi cand e vorba de asa ceva: |
:))...asa mai zice romanu...k doar stie toata lumea inventivitatea romanului...;):P
|
ok v-am zis respect am greshit shi asta e acum va rog eo nu ma jignitzi shi nu va suparatzi... ceao
|
nu s`a suparat nimeni si nu te`a jignit nimeni mai..nu la personal tot ce se zice pe aici serios:)bafta
|
parerea mea cu jantele shi culoarea asta neaparat trebuiesc niste geamuri negre asta la aspect shi dupa aia la partea mecanica jos catalizatoru` sau pune-i direct toba sport,filtru sport shi chip pe motor sa o faci shi mai vioaie asha :D:-) dar bineinteles zic shi eo acum astea necesita ceva banutzi:-) succes la tuning ceao
|
2 Attachment(s)
nu ii stricati topicului omului cu prostii...stay on topic
de ce evacuare ti-ai dat tu comanda domnule DUDU....???? am eu dak vrei arcuri rosii de la fk-automotive la 120 de euro...mai negociem la pret si imi iau si eu priza aia de aer....stopuri , faruri....ce zici?te bagi? frumos cielo....chiar imi place....grila e usor de facut...vorbeste cu Tzestos ca si el sia facuto inainte sa plece dar te asteptam si la dacia sa prezinti si dacia alba....nu fi hot si nu trage chiulul mai urc si eu 2 poze....spor in continuare la tunarit |
care aveti de vanzare jante pt cielo.:?::?:..pe 15 sau 16 cu tot cu gume???si sa se potriveasca...si cum fac sa nu mai imi atinga la aripile din spate cand merg cu viteza si incarcat...la hopuri mai ales...:D:D
|
strambi/tai buza de la aripile spate. dar daca mergi cu viteza si cu masina incarcata, tot iti va atinge in interiorul aripii. singura solutie ar fi suspensie sport, mai tare, care sa nu permita sa coboare f mult la hopuri si greutate... dar asta e un compromis la confort.
|
nici un update nimic?
|
vine vacantza si ma apuc de masina8)......poze o sa pun cand o sa am lucruri puse la ea.:cry::cry:....dar puteti intra sami dati idei:?:...poze site-uri..:?:..pt piese tunign si alte chesti
:-P:-P |
Re: Bc-13-yra - Cielo
zic eu modificarile:i-am modificat grila si i-am pus plasa,si-a pus filtrul de aer sport,DVD-player
|
am revenit dupa o pauza mare.....masina are mici modificari dupa cum a spus andrey...el stie mai multe:lol:...tuningul incepe de acuma pentru ca ai mei si-au luat alta masina si nu o sa mai fiu batut la cap ca aia nu le place si bla bla bla...:twisted:...maine pun si poze...si vreau multe pareri...pretzuri si site-uri pt piese...ca sa o fac mai buna decat este acum:D:D...(tuning)..:-P
|
Quote:
Quote:
asteptam poze la sfarsitul lucrarii! |
2 Attachment(s)
Quote:
ca sa va mai zic masina va fi dotata pana in martie cu un eleron gen Evo si o evacuare sport cap-coada din inox teava de diametru 56mm si finala sport |
Carcotas ca intotdeauna... eleronul nu are nici o treaba cu forma masinii, iar diametrul tevii de evacuare e cam mare. Pt ce 56 si nu 50? Stock este 45. Supradimensionarea nu o sa faca nimic bun... doar rau.
|
pai strica motorul daca este de 56???ca daca e asha o sa pun de 50:D:D:D
|
Nu e vorba ca strica ceva. Dar diametrele evacuarilor se calculeaza si ele in functie de fiecare motor in parte... nu ma pricep sa-ti spun de ce si cum, dar la Cielo stiu ca varianta "sport" este de 50. Daca pui un diametru prea mare o sa pierzi din viteza de evacuare a gazelor.
|
aham..am intzeles....atunci o sa raman la 50 diametru cap coada din inox si finala sport...cam cati cai imi da???sau e numai de sunet??;))
|
Pai nu stiu ce vrei sa-i faci... schimbi doar ce e dupa galerie sau schimbi absolut tot, inclusiv galeria? Depinde si ce tobe folosesti...
Nu pot sa estimez, sa zic N-spe cp... castigi ceva mai mult daca schimbi si galeria si pui serpi. Sunet probabil ca vei castiga, asta il iei si dintr-o toba finala yed :lol: |
pai si galeria cu serpisori cat ar costa..macar sa le schimb pe toate??:D:D
si pe unde as punea sami cumpar... |
Pot sa recomand ce am eu: Borla - Pilot. Preturile exacte si actuale nu le stiu, dar sa zic serpii in jur de 1200ron si restul evacuarii cam 1000ron.
|
Mai exista si varianta custom ;), serpisorii te duci si ti faci la cineva si tii calculeaza volumetric ca sa fie perfecti pt motorul tau, sa fie din inox, si iti face si restul evacuarii custom o faci si mai scurta si o scotii pe sub un prag ... ca la raliu (cum faceau batranii pe vremurii) !
|
Pai si cele facute la Pilot tot "custom" sunt, ca nu exista facute pt Cielo.
Iar evacuarea directa, fara tobe si scurta, nu este o varianta pt o masina de zi cu zi. In primul rand sunetul... si in al doilea rand pierderea de cuplu la turatii joase. |
geo sa-mi dai si mie id tau de mess sa vb mai multe acolo....;)..ca o sami fi de folos:D:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:39. |
- Copyright 2026 4Tuning