![]() |
Masinutza mea ....
Ford focus
|
Re: Masinutza mea ....
Quote:
|
pune si niste poze..:D
|
6 Attachment(s)
that's it!
Bine ca atunci avea nr de olanda......acum are BT.16.BMV..... Acum are si sticker :) |
Pai te plimbi cand iesi in orash wa :) Ca tu stai ca mosneagul in casa:)!:))
|
Quote:
|
Quote:
|
[QUOTE=
Acum are si sticker :)[/QUOTE] dar pune poza cu stickeru sa il vedem :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Da bre FULVIUS are dreptate :))))
|
Quote:
|
:)) sa te lamureasca fulvius!
|
1 Attachment(s)
Uite si o poza cu sticker-ul:)
|
Quote:
|
Si totusi lasa vrajeala si zi cand faci liniutza aia cu mine ca tot trag de tine si tot cauti motive...a trecut si sambata seara :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
hai Bogadan....spune-ne ce motor ai! doar nu ai de avion?!
|
Zi ba nene...ti-i rusine sa zici ca ai 1.4 cu I rosu ??? :lol: :lol: :lol:
|
Baloo stii tu replica aia....."Nu rade de masina mea ca poate fi femeia ta in ea":) deci ......
|
Da nu rad ba "plagiatorule"...eu oare ce motor am ??? tot 1,4 da eu am si P rosu :lol:... da vad ca ti-i rusine sa zici la baieti ce motor ai...:lol: :lol: :lol: aaa si app femeia mea se urca numai in Dacia Solenza :lol: :lol:...deci ghinion ai dat solnitza tah acuma ai FORD FOCUS...nah :lol::lol::lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Wa crizatilor.....da stiati ce motor am ...ca atunci cand am luato ....am pus poze cu ea si cate ceva despre ea.........Dar na....numai la noi pe forum se ia lumea asa la cearta.....ca aici e orashul cu fitze...:) ca daca te uiti pe forum la astia de la Sv,Is,sau in oricare orash ...toata lumea vb frumos,se ajuta intre ei, se respecta.......da aici .se trezeste unul care are mai putina minte si mai ales se plictiseste in casa si hai sa faca panarama.........:)
Pe langa faptul ca ne-am nascut in Romania ,ne-am nascut si in Botosani.....:)) |
Quote:
|
Bogdane!!nimeni nu iti spune cu rautate sau invidie!!ei au glumit putin!!stai linistit ca nu te faci de ras cu motor de 1.4!!cu acest motor de 1.4 pe benzina faci multe masini daca stii cum sa-i folosesti si ultimii caiuti!!asa ca nu te lua dupa nimeni!!nu puterea face masina!!ai grija de ea si asteptam noutati despre ea!!bafta!!
|
Bogdan.....(daca nu esti suparat) putem sa-ti spunem si niste idei pt masina ta, daca nu te superi? de niste folii ce spui? fata-spate? :-P
|
Quote:
|
ai dreptate vlad ,dar astra cu motor de 1,7 e diesel!!intelegi?si de aia are asa putini cai!!dar crede-ma ca merge destul de bine pt motor de 1.7!!bogdan mi-a spus ca nu va mai posta pe acest post!!asa ca rog un moderator sa inchida acest post!!multumesc mult!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:16. |
- Copyright 2026 4Tuning