Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Botosani (https://forum.4tuning.ro/107-botosani.html)
-   -   Masinutza mea .... (https://forum.4tuning.ro/107-botosani/63996-masinutza-mea.html)

Bogdan-sbt 23-01-08 17:21

Masinutza mea ....

Ford focus

vLLLad 23-01-08 17:33

Re: Masinutza mea ....

Quote:

Originally Posted by Bogdan-sbt (Post 1309627)
Ford focus

Hai Bogdan...ce ne prezinti aici? :-P

G0rdy 23-01-08 17:34

pune si niste poze..:D

Bogdan-sbt 23-01-08 17:35

6 Attachment(s)
that's it!
Bine ca atunci avea nr de olanda......acum are BT.16.BMV.....
Acum are si sticker :)

Bogdan-sbt 23-01-08 17:37

Pai te plimbi cand iesi in orash wa :) Ca tu stai ca mosneagul in casa:)!:))

vLLLad 23-01-08 17:42

Quote:

Originally Posted by Bogdan-sbt (Post 1309668)
Pai te plimbi cand iesi in orash wa :) Ca tu stai ca mosneagul in casa:)!:))

Fulvius scoate foliile de pe fata ..sa te vada omu la fata! :-P ce tot stai ca mosneagu in casa?:lol::lol::-P:oops:

FUL VIUS 23-01-08 17:54

Quote:

Originally Posted by vLLLad (Post 1309683)
Fulvius scoate foliile de pe fata ..sa te vada omu la fata! :-P ce tot stai ca mosneagu in casa?:lol::lol::-P:oops:

:lol:ma stie domnu cu fordul zis si Bogdan!!BOGDANE!!cand ma plimbi si pe mine cu un ford cu nr de bmv?ce motor are?spune ceva date tehnice despre masina?sa o stapanesti sanatos!!fara incidente!!

kiddo 23-01-08 17:56

[QUOTE=
Acum are si sticker :)[/QUOTE]

dar pune poza cu stickeru sa il vedem :lol:

vLLLad 23-01-08 17:57

Quote:

Originally Posted by FUL VIUS (Post 1309722)
:lol:ma stie domnu cu fordul zis si Bogdan!!BOGDANE!!cand ma plimbi si pe mine cu un ford cu nr de bmv?ce motor are?spune ceva date tehnice despre masina?sa o stapanesti sanatos!!fara incidente!!

vreau si eu cu voi!!! :-P sa ma plimbati cu masina...cu bmv-ul!!

vLLLad 24-01-08 15:12

Quote:

Originally Posted by FUL VIUS (Post 1309722)

dupa cum am auzit motorul.....cred ca are 1.4? asa-i sau ma insel Bogdan? :-P:-P

FUL VIUS 24-01-08 22:36

Quote:

Originally Posted by vLLLad (Post 1311740)
dupa cum am auzit motorul.....cred ca are 1.4? asa-i sau ma insel Bogdan? :-P:-P

te inseli vlad!!sigur are motor peste 2000 cum suna!!tu nu l-ai auzit bine cred!!poate aveai muzica tare data la masina!!nici nu cred ca exista motor asa de mic de 1.4 pe focus!!:-P:-P:-P!!

Bogdan-sbt 25-01-08 18:05

Da bre FULVIUS are dreptate :))))

vLLLad 25-01-08 18:57

Quote:

Originally Posted by Bogdan-sbt (Post 1314256)
Da bre FULVIUS are dreptate :))))

adik...eo is mai...greu de cap....adik Bogdan..ai motor de 1.4?:-P

Bogdan-sbt 25-01-08 21:11

:)) sa te lamureasca fulvius!

Bogdan-sbt 26-01-08 09:08

1 Attachment(s)
Uite si o poza cu sticker-ul:)

FUL VIUS 26-01-08 18:48

Quote:

Originally Posted by vLLLad (Post 1314362)
adik...eo is mai...greu de cap....adik Bogdan..ai motor de 1.4?:-P

Bai Vlad dar greu de cap mai esti?:-P:-P:-Pce nu intelegi?Bogdanel al nostru are motor mare pe masina!!!:-P:-P:-Pcrezi ca ar cumpara el masina cu motor mic?esti culmea!!Bogdane spune-i exact cati caiuti ai ca sa-l lamuresti odata!!

baloo_cs 27-01-08 02:22

Si totusi lasa vrajeala si zi cand faci liniutza aia cu mine ca tot trag de tine si tot cauti motive...a trecut si sambata seara :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vLLLad 27-01-08 11:35

Quote:

Originally Posted by FUL VIUS (Post 1316211)
Bai Vlad dar greu de cap mai esti?:-P:-P:-Pce nu intelegi?Bogdanel al nostru are motor mare pe masina!!!:-P:-P:-Pcrezi ca ar cumpara el masina cu motor mic?esti culmea!!Bogdane spune-i exact cati caiuti ai ca sa-l lamuresti odata!!

da Fulvius....daca ar avea motor mic, cred ca nici nu ar mai prezenta masina pe forum, nu? ca i-ar fi rusine, sau jena sa o prezinte!! parerea mea..na:rolleyes2 sa nu se faca de rusine

vLLLad 27-01-08 14:30

Quote:

Originally Posted by baloo_cs (Post 1316830)
Si totusi lasa vrajeala si zi cand faci liniutza aia cu mine ca tot trag de tine si tot cauti motive...a trecut si sambata seara :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

poate o faceti astazi in poligon!! :-P

vLLLad 28-01-08 09:35

hai Bogadan....spune-ne ce motor ai! doar nu ai de avion?!

baloo_cs 28-01-08 17:49

Zi ba nene...ti-i rusine sa zici ca ai 1.4 cu I rosu ??? :lol: :lol: :lol:

Bogdan-sbt 28-01-08 17:52

Baloo stii tu replica aia....."Nu rade de masina mea ca poate fi femeia ta in ea":) deci ......

baloo_cs 28-01-08 17:59

Da nu rad ba "plagiatorule"...eu oare ce motor am ??? tot 1,4 da eu am si P rosu :lol:... da vad ca ti-i rusine sa zici la baieti ce motor ai...:lol: :lol: :lol: aaa si app femeia mea se urca numai in Dacia Solenza :lol: :lol:...deci ghinion ai dat solnitza tah acuma ai FORD FOCUS...nah :lol::lol::lol:

vLLLad 28-01-08 18:03

Quote:

Originally Posted by baloo_cs (Post 1319844)
Zi ba nene...ti-i rusine sa zici ca ai 1.4 cu I rosu ??? :lol: :lol: :lol:

cum ? are motor 1.4? :)) deci am ghicit eo ca e motor mic ..de 1.4:-P

vLLLad 28-01-08 18:05

Quote:

Originally Posted by Bogdan-sbt (Post 1319850)
Baloo stii tu replica aia....."Nu rade de masina mea ca poate fi femeia ta in ea":) deci ......

hai ma Bogdan...dar dc iti era rusine sa zici la baeti ce motor ai?! doar e motor ma ....eu am avut la Matiz 800 cm...tie dc iti e rusine cu 1.4? ce crezi ca nu se uita fetele la tine chiar daca ai 1.4?:-P

Bogdan-sbt 28-01-08 18:29

Wa crizatilor.....da stiati ce motor am ...ca atunci cand am luato ....am pus poze cu ea si cate ceva despre ea.........Dar na....numai la noi pe forum se ia lumea asa la cearta.....ca aici e orashul cu fitze...:) ca daca te uiti pe forum la astia de la Sv,Is,sau in oricare orash ...toata lumea vb frumos,se ajuta intre ei, se respecta.......da aici .se trezeste unul care are mai putina minte si mai ales se plictiseste in casa si hai sa faca panarama.........:)
Pe langa faptul ca ne-am nascut in Romania ,ne-am nascut si in Botosani.....:))

vLLLad 28-01-08 18:35

Quote:

Originally Posted by Bogdan-sbt (Post 1319919)
Wa crizatilor.....da stiati ce motor am ...ca atunci cand am luato ....am pus poze cu ea si cate ceva despre ea.........Dar na....numai la noi pe forum se ia lumea asa la cearta.....ca aici e orashul cu fitze...:) ca daca te uiti pe forum la astia de la Sv,Is,sau in oricare orash ...toata lumea vb frumos,se ajuta intre ei, se respecta.......da aici .se trezeste unul care are mai putina minte si mai ales se plictiseste in casa si hai sa faca panarama.........:)
Pe langa faptul ca ne-am nascut in Romania ,ne-am nascut si in Botosani.....:))

wa Bogdan , linisteste-te:???:...nu avem nik cu tine....faza e ca nimeni nu intelege dc nu ai vrut tu sa spui ce motor ai..nimic mai mult ...PS: ori Botosani, ori Iasi, ori Suceava....e aceeasi treaba...e Romania:!:

FUL VIUS 28-01-08 23:08

Bogdane!!nimeni nu iti spune cu rautate sau invidie!!ei au glumit putin!!stai linistit ca nu te faci de ras cu motor de 1.4!!cu acest motor de 1.4 pe benzina faci multe masini daca stii cum sa-i folosesti si ultimii caiuti!!asa ca nu te lua dupa nimeni!!nu puterea face masina!!ai grija de ea si asteptam noutati despre ea!!bafta!!

vLLLad 29-01-08 21:30

Bogdan.....(daca nu esti suparat) putem sa-ti spunem si niste idei pt masina ta, daca nu te superi? de niste folii ce spui? fata-spate? :-P

vLLLad 29-01-08 23:27

Quote:

Originally Posted by FUL VIUS (Post 1320224)
Bogdane!!nimeni nu iti spune cu rautate sau invidie!!ei au glumit putin!!stai linistit ca nu te faci de ras cu motor de 1.4!!cu acest motor de 1.4 pe benzina faci multe masini daca stii cum sa-i folosesti si ultimii caiuti!!asa ca nu te lua dupa nimeni!!nu puterea face masina!!ai grija de ea si asteptam noutati despre ea!!bafta!!

Fulvius ..dar 75 de cai are si Opelul Astra motor de 1.7 parca? am mers cu de ala..si e acceptabil...:-)

FUL VIUS 30-01-08 12:55

ai dreptate vlad ,dar astra cu motor de 1,7 e diesel!!intelegi?si de aia are asa putini cai!!dar crede-ma ca merge destul de bine pt motor de 1.7!!bogdan mi-a spus ca nu va mai posta pe acest post!!asa ca rog un moderator sa inchida acest post!!multumesc mult!!

All times are GMT +2. The time now is 13:16.

- Copyright 2026 4Tuning