![]() |
Calibra cabrio ervin cu un nou interior
5 Attachment(s)
Calibra cabrio a lui ervin are acum un nou interior.
Astept comentariile voastre |
extraordinar noul interior...
salvatzi zebrele!!! :wave: :wave: |
prea excentrica :(:( mie unu nu prea imi place la interior exterior de exceptie
|
ma cam deruteaza...serios...nu as putea conduce asa...tind sa numar liniile in continuu :lol: :lol: :lol:
oricum,combinatia cu piele neagra e dragutza...dar parca prea \"P.I.M.P.\" :)) e mai reusit decat cel anterior,parerea mea |
1 Attachment(s)
imi placea mai mult cum era inainte...era mai sport
|
dap mult mai misto innainte arata a masina nu a grajd :P oricum nu imi place deloc interioru acum cum am scris si mai sus
|
cred ca este ce unicat in romania , este mult mai frumoasa decat inainte, dupa parerea mea masinile trebuie sa suporte modificari sau schimbari ca altfel lumea... se cam plictiseste :lol:
|
mai baga multi bani in trompeta aia de maisna cu motor de 1.6 ? :roll:
|
naspa nu este la poll? :lol: e aiurea
cred ca nu are sistem de franare Bosch pe masina, deaia a laut toate zebrele inauntru :wink: |
execrabil! de ce nu am optiuni la poll pt \"foarte naspa\" ?
|
acest POLL nu este facut asa cum trebuie!!!! de ce nu am si optiunea de a vota KITCH?????
in fine nu-mi place mi se pare o taranie/tiganie, bleah ce scarbos |
Re:
Quote:
|
Ugh...
Cred ca si io as tine-o doar intr-o vitrina asa de aspect, nu de alta dar parca ma dor ochii si cand ma uit la poze, ca sa nu ma mai gandesc cum ar fi la volan.
|
oribil
incearca sa imite unele interioare \"pimped out\" de pe low-riderele americane dar cum aceasta e o calibra cabrio a iesit un : kitch |
mie nu imi place.bate prea tare la ochi.nuuuuuuu
|
nasol rau asa ceva ar merge pus pe o masina mai retro :(
|
nu as vrea sa pun la indoiala munca depusa ,timpul si partea financiara..dar cu toate asta masina ,in speta calibra nu se preteaza la lockul de masina a anilor 809 disco pimp car ..aceasta trasatura se regaseste la masinile de fabricatie usadin ani 80 si a celor din ghetourile americane ....nu are nici o legatura cu ghansta car.... si prin aceasta revenim la prima regula de baza a stylingului incearca sa pastrezi linia si aerul masini ,provenienta si specificu altfel..good master kitch cum se zice pe la pimp my ride.......imi pare rau sa zic asta erwin fiindca ne stim dar asta este o alegere proasta pe care ai facuto ai muncit atata la un exterior frumos si ai dat on bara cu nvanatoarea de zebre pe kilimanjaro...pacat nu pot sa zic decat kitch
|
pacat de interiorul ala k in rest e misto....zici k e masina de safari :cry:
|
un exercitiu de design gone bad very bad!!! :shock: :shock:
|
Inainte masina arata mult mai bine la interior. Combinatia rosu-negru parca merge mai bine pe aceasta masina . In schimb calitatea lucraturii este super :shock:
|
e o schimbare de aspect reusita, mie unul imi place, e nu numai tapiteria dar si consola centrala si bordul si volanul, e un exercitiu de stil placut ( cam psihedelic dar nu conteaza asta :lol: )
o singura intrebare: ce dreq cauta sabiuta aia acolo pe capota portbagajului??????? :shock: |
Re:
Quote:
vezi ca are si sticker cu zebrele... din supercar :lol: adevarat,manopera e foarte reusita...daca alegea alt material,ceva mai putin excentric,era altceva |
...are mai frumoasa inainte....acum parca iese prea mult in evidenta interiorul ala .....si ii ia si din frumusetea exteriorului......sare in \"oki\"!
|
Re:
Quote:
eu sincer nu vad legatura dintre. ... roshul masinii .. si zebrele alea .. nu se leaga de nici un fel : / anyway .. |
am ametzit numai uitandu-ma la poze :shock:
|
Re: Calibra cabrio ervin cu un nou interior
Nu are nici o legatura cu exteriorul! a cam dat`o in bara cu zebrele alea :) mai bine o lasa cum era inainte
|
Re: Calibra cabrio ervin cu un nou interior
Faina si asa ;) merjee
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:16. |
- Copyright 2026 4Tuning