![]() |
Oltcitul in viitorul apropiat
am auzit de la TV aseara k in curand se va aproba o lege prin care masinile NON EURO (oltcit, dacie...) nu vor mai putea circula in oras:???:
Ce parere aveti? sa fie oare sfarsitul??:sad: ps: pt tariceanu multa multa multa...pt ce face...si cu rematu lui cu tot:evil: |
Re: Oltcitul in viitorul apropiat
Quote:
daca fac legea asta tampita , atunci sa omologheze al tip de motoare pe ele, asa iti iei alt motor ;) oricum. asa merg acum cu ea...ilegal :rolleyes2 jante/folie/culoare/si lista continua |
Quote:
|
taxa de prima de im,nu putem sa luam masini noi,nu avem euro pe cele vechi nu putem sa circulam,da ce doamne iarta-ma o sa facem,o s-o dam in chinezarii intr-un final,luam pegasu si mtb din magazii si le tunam pe alea...luai-ar mama....ma rog cititi status de om normal:)--dak deranjeaza injuraturile rog un moderator sa stearga attachu,sau post-ul
|
Daca voteaza legea aia tampita, probabil ca va fii inceputu sfarsitului :( o sa lase aprox 60% din soferii romani pietoni. :(( Bine ca pot ei conduce
|
poi da...majoritatea parcului auto sunt dacii 1300 1400...dalea non euro..si toate acestea vor disparea...la fel k oltcitu....:(pt toate astea numai ***-u ala de Tariceanu e de vina...si pt remat...te obliga sa iei logan...asta numai k are el actiuni la Dacia, Citroen si Porsche...da mai putini isi permit Porsche...si te obliga sa iei Dacie sau Citroen:evil:
|
1. nimeni nu te obliga sa cumperi logan. Ca cei de la dacia au mai multe autoturisme disponibile pentru programul rabla, e alta chestie. Dar poti sa iti cumperi si alta masina...
2. parcul auto roman deja nu mai e plin de dacii vechi si de oltcituri, sau orice alte masini vechi de peste 15ani sa zicem. Cel putin pentru mine e o raritate tot mai mare sa vad o dacie 1300, 1310 sau un oltcit prin trafic. In rest doar masini noi...ca doar avem bani 3. la TV se vorbesc multe, mult prea multe! |
Quote:
ps: in bucuresti sunt dacii la tot pasul...unde te uiti vezi dacie...si dak dai masina la remat poti sa-ti iei doar dacie...citroen...si inca ceva....adik te obliga sa iei de la ei... |
interesant...
si folii omologate oare de ce exista? omologare artizana de ce exista? uite lista producatorilor/importatorilor auto autorizati pentru participarea la programul rabla, pentru 2007. Eu vad acolo si ford, fiat, chrysler, peugeot, nissan, opel, chevrolet, audi, porche... (pe 2008 nu am gasit, ca nu am avut timp sa caut, dar sigur gasesti daca cauti) http://www.afm.ro/main/info_stuf/lis...ti_etapa_3.pdf alta chestie... unde mai primesti tu 30mil, sau cat drac o fi prima pe care o primesti prin prograum rabla, pe un oltcit sau o dacie, sau alt automobil antic? Nicaieri... asa ca...zic eu, din punctul meu de vedere...ciocul mic si joc de glezne, ca la fel de bine ar putea sa le interzica, si sa nu iti dea nici un ban pe ele, iar tu...o sa iti cumperi masina noua peste 30ani |
shi da gasesti..
Prima este de 40 mil ! Dar.. cine e dispus sa renunte la un oltcit ff ok???? |
folii sa zicem k mai merg....da jenti?:rolleyes2si alte chestii care ar putea fii omologate pe oltcit merg? nu prea cred...
cat despre prima aia de inmatriculare de 30 mil (park sa facut 40) in banii aia se fac actele si toate cele...deci masina o platesti tot cu banii din buzunar...dai rabla sa-ti faca actele... ps: dak nu o da careva la remat si isi ia de ex o masina de 10,000 euro sa nu crezi k sta in 30 mil sa-si fac actele... |
pai daca imi dai tu 40mil pe un oltcit, iti dau 10 oltcituri maine dimineata. Ce zici???
fii serios...un oltcit se vinde pe la 10mil(1.000ron)....hai sa zicem un 1500ron, dar atat. un co-forumist din iasi vinde un oltcit la 1900ron de vreo 2luni... eu am incercat sa vand un oltcit cu 1000ron(franta, impecabil mecanic, actele la zi, ITP+RCA)...si nu am reusit. later edit: se pot omologa o gramada de chestii, la omologari artizanale, dar COSTA, si costa de te usuca. pentru omologat turbo e undeva pe la 100mil lei vechi, asta DACA totul e in regula... stii cum se procedeaza cu luatul unei masini noi, daca nu ai nici un leu pus deoparte? se ia de la banca imprumut, platesti lunar rate...si acea prima de casare iti e de foarte mare ajutor. daca ai 10.000euro....tu mai circulai cu un rablament de masina care de-abia se taraie? Fii serios... Cei care apeleaza la programul rabla, o fac din nevoie...nu ca sunt ei full de bani. Se simt aia 30mil...se simte orice banutz in plus, atunci cand lupti pentru ceva mai bun |
io zic asa.. ciocu mic si zoc de glezne din partea lor.. Nu au aia cum sa interzina la masini non euro circulatia! Punct. Sunt prea multe masini non euro la noi in tara !!!
|
ma refer la cei care isi iau masini bune...au banii sa-si ia asa k nu cred k se uita la 40 mil...totusi;)....e adevarat k iti da ceva da...
|
Quote:
|
si atunci nu e bine ca iti dau 30mil pe el? sau cat o fi?
mi-e bun si loganul vere, atata timp cat eu pe o masina de 2-5mil iau 40mil |
decat sa ma gandesc sa-mi iau un logan la 9-10000 k nu poti sa-l iei chel...sau cat o fii el imi iau un fiat sau un opel ceva sh pana in 8000...stare impecabila...si e incomparabil cu loganu;)
|
pai atunci nu ai nevoie de programul rabla...
si atunci nu are rost discutia despre programul rabla:) |
Quote:
cine isi mai permite in ziua de azi sa isi mai faca credit la o masina noua? omul de rand te asigur ca nu are posibilitatea asta |
ma ce am citit,knd unu are dreptate knd altu si tot asa...da hai s-o luam pe cealalta parte:PASIUNEA,frate aia unde s educe,k pana la urma toti ne-am unit aici pentru o pasiune,pentru o buburuza mica si nervoasa,o lasam deoparte pentru ca ne imbulineaza astia cu rosu albastru si verde,k circulam pe unde le tuna lor c***?ce facem peste nopate ne mutam la dacia pe forum,vezi doamne iubesc frate dacia,vreau s-o tunez....pe dreaq,eu am crescut in oltean,prima mea masina in familie a fost oltean,am avut dacie apoi,nici doi bani nu dadeam pe ea,din fortele mele mi-am strans bani si mi-am luat prima mea masina,proprie,e mandria mea si asta si cea kre e in faza de constructie.ce fac eu cu asta acum,ce fac restu,posesori de oltcituri frumoase foc si dracii,ma rog,ce facem cu masinutzlele astea in care am bagat o groaza de bani si ore multe de munca,pasiune...le dam la remat pentru un amarat de 40 de mil?nu mi se pare frate corect,e o aiureala,americanii salveaza anual mii de rable si le transforma in bijuterii,noi facem acelasi lucru si la noi e mult mai greu,forta noastra nu se compara cu ce au ei si totusi tot noi suntem oropsitii care suntem inca batjocoriti,oare chiar o sa scoata ei toate masinile non-euro,atunci mai bine de juma din pop o sa afle ce e mersu pe jos,multora poate ne convine sa dam rabla la casat si sa luam 40 de mil si sa face imprumut pentru alta mai buna,dar porma cu ce o achitam pe aia?nu stiu dar ar fi chiar culmea sa aprobe si prostia asta,ar distruge multe vise,tuturor celor de aici....servus p.s.scz daca m-am acidulat putin.stiu k ma lupt cu morile de vant,da este prea de tot,o spun cu seriozitate:MI-E RUSINE CA SUNT ROMAN!!!
|
Quote:
|
FuriaOarba, perfecta dreptate! Asa e... conteaza pasiunea, dorinta... nu un *** de 40 de milioane (ROL) si ce zic toti do...... ca e Oltcit, care de fapt nu stiu absolut nimic despre masini. Rusine!
|
Quote:
|
:lol::lol::lol::lol:prea tare myta,faza tare ar fi un promo cu ce ai zis tu:lol::lol:!a da,acu nush dak e posibil,da nu mere sa inscriem oltencele la ACR,in caz ca ar da *** prostia aia de lege?zic ar fi o metoda...... servus
|
Quote:
|
vezi k e un post pe prima pagina pe forum cu un protest imp taxei,aia idee super buna!!!!!
|
deci.intai si intai ca olteanu se poate face euro1 ff usor.este kit'ul de depoluare. inca se mai gaseste asa ceva.nu fa faceti griji.
zolti ca de obicei prosti.CINE NU'SI FACE CREDIT LA O MASINA?nu vezi ca sunt NUMAI masini noi?in leasing si in rate. pei citroenu' nu e a lu' tariceanu?el le aduce.logic ca te obliga sa iei de la el. Exista functia edit unde iti poti modifica in max 5 minute postul multumesc ..by bodyspeed |
Quote:
|
da dar baiatu zice de kit euro 1,o fi treaba si asta,dar nu crezi k-o sa faca ei porma o lege ceva,o porca** k sa ne bage iar betze in roate....nush eu zic k mai bine e sa taiem de la radacina...servus
|
la RAR nu se accepta nici un upgrade la normele de poluare...
|
o mica poveste:
azi am fost pe la sibiu...prin valcea ascultam frumusel la radio..(Kiss **) si cand il aud pe ala ca , comenta ziarul de azi...si il aud k zice k ''autoturismele oltcit vor disparea din circulatie''...am ramas:shock::rolleyes2cand l-am auzit ..... acu stau si ma gandesc...sunt masini mult mai vechi care nu au fost radiate din circulatie...de fapt nu stiu nici o marca de masina care sa nu mai aibe voie sa circule...si dece tocmai oltcitul? ce parere aveti? ps: am citit toate rubricile la toate ziarele de pe internet azi...si nu am vazut nimik legat de oltcit....poate pe liberta*** comentau unii cum ca din 2011 s-ar putea sa nu mai lase masini non euro pe sosele....in rest nimic legat de oltcit |
Cred ca a fost o gluma de 1 aprilie, data te uiti la data articolului (cand a fost publicat)...
Si daca nu, nu are cum... |
man nu stiu ce sa zic....azi suntem in 3 aprilie deci a trecut ziua pacalelilor...
in al 2-lea rand nu stiu despre ce ziar comentau aia acolo....am citit toate ziarele din bucuresti...ca alea din valcea nu am cum si nu am gasit nimic nimic!!! |
A fost scris pe 1 aprilie dar vad ca nu mai e pe prima pagina si nu am reusit sa-l gasesc..
|
si daca vor face asa.. ceva desi e absurd..:???:
eu tot voi pastra oltcitul de expo ;)..si atat si o scurta plimbare .. 2..3...4 ce poate sa imi faca ..:D nu se pun ei cu al nebun :lol::lol::lol: Am auzit aceasta stire .. dar ar trebui facut ceva si cu cei cu noxe..de exemplu catalizator./ so daca iasa gazele de euro 2 ce au cu mine :-P |
Am mai scris si pe forum.oltcit.ro ...
"In toate tarile UE exista masini non-euro. Ba pot sa spun ca gramezi de masini cu care se merge zilnic deci UE nu are de ce sa ne impuna noua acest lucru iar romanii nu au voie sa faca chiar ce vor, de aia am intrat si noi in UE... Cu taxa de prima inmatriculare.... au schimbat-o de 3-4 ori deoarece UE nu a fost de acord cu modificarile facute..." |
Quote:
Quote:
|
Trezirea, copii!
Balaria scoasa de Tariceanu cum ca din 2011 UE vrea sa desfiinteze masinile non-euro este un zvon nerusinat si atat. UE nu are in plan asa ceva, avand in vedere ca-n unele tari exista mai multe 2CV-uri decat avem noi Dacia 1300! Dar cum romanul nu citeste legile si nu-si cunoaste drepturile, un astfel de zvon prinde la populatie, iar importatorii si producatorii autohtoni - Intreprinderea de Ligheane Dacia- isi indeasa bani in buzunare, pt ca romanu' nostru se grabeste sa scape de masina veche in stare perfecta si sa-si cumpere o mizerie noua plina de fire si de plastic. Nu se pot omologa diverse chestii? Pai sigur ca nu, pt ca la RAR te duci ca nenea cu Oltcitu', persoana fizica, si aia iti dau in cap instantaneu. Sa aruncam un ochi la domnii trabantisti. Baieti destepti, trabantistii si-au facut club. Dintr-o data, n-a mai strambat nimeni din nas la statiile ITP si nici la RAR cand aparea cate un Trabant. De ce oare? Vreti sa tineti Oltciturile si sa nu va f nimeni la melodie ca e vechi, ca e non-euro, etc? Auto Club Oltcit - inregistrat cu acte in regula. |
Suna bine ce zici tu, mai ales ultima parte...dar v-a lua cineva initiativa de a infinta asa ceva? :rolleyes2
Quote:
Numa bine, atentie in trafic! P.S. Apropo de RAR, atentie baietii din Craiova in Braniste acolo dati de ei...rup tot ce prind!:shock: |
Pe mine m-a oprit R.A.R.-ul acum o saptamana cand veneam de la Sinaia si m-au puput in dos...Nenea ala s-a uitat la masina, la cauciucuri, a tras de volan, s-a uitat pe sub ea, s-a benoclat la cauciucuri, intr-un final mi-a pus sonda pt. noxe, si-a amintit ca nu mi-a "verificat" luminile am aprins farurile, stop pe frana, avarie tot tacumul. Rezultatul a fost simplu, am plecat asa cum am oprit fara certificat luat, fara amenda, n-a avut cu ce sa ma prinda, basca la final m-a si felicitat. In concluzie daca masina e cat de cat pusa la punct nu cred ca sunt nici ei tampitii sa faca vreo grozavie.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:15. |
- Copyright 2026 4Tuning