Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   romanu si loganu (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/6374-romanu-loganu.html)

Michael 01-07-05 08:58

romanu si loganu

2 Attachment(s)
un prieten de-al meu a facut pozele astea cu telefonul mobil. am murit de ras cand le-am vazut, nu-mi vine sa cred unde a putut sa lipeasca \"coada de rechin\"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sil4tuning 01-07-05 09:15

ce sucker !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

andrey2003 01-07-05 09:57

poate ala e maner sa deschida portbagajul.... :lol: :lol: :lol: CATA IMAGINATIE....

Michael 01-07-05 10:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"andrey2003\"
poate ala e maner sa deschida portbagajul.... :lol: :lol: :lol: CATA IMAGINATIE....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

RoSonic 01-07-05 10:10

habar n-aveti... va luati aiurea de om. Coada aia chiar are rost acolo.

Pai cand cari o masina de spalat in portbagaj codita aia ajunge sus si isi face treaba din punct de vedere aerodinamic.

:lol:

Psycho 01-07-05 11:46

voi n`atzi inteles k el merge cu portbagaju deschis .... si coditza aia ii ofera aerodinamicitate ... ... \" Taie Aeru` \"

blowwind 01-07-05 11:50

singurul care are dreptate e andrey :)....nimic nu stitzi :D

orlando 01-07-05 11:58

macar daca stia unde sa il puna da oricum dadea in penibil...
am mai vaz coada de rekin si pe dacia 1300 de prin 85...
da asta le-a intrecut pe toate poate avea nishte efecte aerodinamice mai sporite pe capacul portbagajului :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

madfish 01-07-05 12:26

tzaranimea e in floare ...

Soichiro 01-07-05 13:31

Asta e un cuier pentru haine pus invers.

EvLSant0S 05-07-05 04:00

ce sa ceri ...

atzone 05-07-05 13:07

Am si eu un specimen in Ploiesti cu un Cielo, a pus coada in locul unde vine antena de pe plafon din fatza INVERS

ozzy 05-07-05 16:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RoSonic\"
habar n-aveti... va luati aiurea de om. Coada aia chiar are rost acolo.

Pai cand cari o masina de spalat in portbagaj codita aia ajunge sus si isi face treaba din punct de vedere aerodinamic.

loloi

:lol:

TND--TEAM 06-07-05 05:55

poate gresesc sau poate a gresit si a crezut ca antena de la GPS se pune pe ..... poate are omu GPS ar fi ceva :P sau poate varful vrea sa ne indice ca masina e 1.4 ci nu varianta full ce si-ar dori el cu geamuri electrice :lol:

aleks 22-07-05 10:16

nu nu nu, nu ati prins ideea... aia e de la sistemul de navigatie :lol: :lol:
e pusa pe portbagaj ca sa nu-i vada politia sistemele performante si sa i-l confiste, ca asa a auzit el ca au patit unii cu antiradarele :lol: :lol: antiradar, navigatie, tot o kestie electronica, n-ar sti sa-ti explice exact diferentele :peace:

Pitu 05-08-05 22:51

ar trebui sa le vanda ideea la astia de la dacia poate ii iese si lui ceva :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
poate cine stie asa nu se mai rastoarna

SHOGUN-A8 07-08-05 00:05

Nu inteleg ce a atat de greu de pus o coada de rechin normal :lol:
Trebuia sa se uite macar pe Animal Planet sa vada cum arata un rechin. :P

Ford_V6 14-08-05 14:49

acuma am si eu o intrebare serioasa . . .la ce draq foloseste coada de rechin fie ea si originala si montata unde trebe ????

andrey2003 14-08-05 14:55

k sa imita BMWul... :roll: si ca sa fie kitchul de pe o dacie de la A-Z!!!

aleks 15-08-05 09:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Ford_V6\"
acuma am si eu o intrebare serioasa . . .la ce draq foloseste coada de rechin fie ea si originala si montata unde trebe ????

aia e antena pt navigatie la unele bmw-uri, kiar tre sa fii taran prost ca sa pui asa ceva pe dacie, clar

Vladutzzz_sv 15-08-05 14:15

coada de rechin

Mey baieti explicatia e fff logica, el si-a lipit-o unde trebuia dar din cauza vitezelor supersonice la care ajunge loganul \"coada de rechin\" a ajuns pe portbagaj.....in cateva sapt o vom vedea pe esapament :))

aleks 16-08-05 09:21

Re: coada de rechin

Quote:

Originally Posted by \"Vladutzzz_sv\"
Mey baieti explicatia e fff logica, el si-a lipit-o unde trebuia dar din cauza vitezelor supersonice la care ajunge loganul \"coada de rechin\" a ajuns pe portbagaj.....in cateva sapt o vom vedea pe esapament :))

isi cauta stapanul in interiorul evacuarii, stie ceva de el e prost ca noaptea si probabil acolo in intuneric trebuie sa fie cu siguranta :lol: :twisted:

alex_maxx 16-08-05 21:31

...romanu s-a nascut inventator.....daca astia nu au pus si ei o \"clanta la usa aia de la porbagaj\" :D:D....cum sa il deschida??.......a gasit el ceva \"la moda\"

l-am vazut si eu pe unu care avea codita pusa invers pe o supernova ...probabil pt aerodinamica mai buna cand da cu spatele :) :D

:peace: ...multa lume nebuna!

blowwind 16-08-05 21:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"alex_maxx\"
...romanu s-a nascut inventator.....daca astia nu au pus si ei o \"clanta la usa aia de la porbagaj\" :D:D....cum sa il deschida??.......a gasit el ceva \"la moda\"

l-am vazut si eu pe unu care avea codita pusa invers pe o supernova ...probabil pt aerodinamica mai buna cand da cu spatele :) :D

:peace: ...multa lume nebuna!

ala cu codita pusa invers are si el motivele lui..
adik daca sapca arata mai cool cand e pusa invers...adik cu cozorocul la spate...dc sa nu incerce sa puna codita invers..e mai C(N)OOL(B)

alex_maxx 16-08-05 21:39

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ....la asta chiar nu m-am gandit :D..... e mai \"fensi-trendi\" hahahah :D:D:D

aicad 18-08-05 00:34

fratilor nu aveti deloc simt practic.. nici nu stiti cat de bine se deschide/inchide portbagajul tragand de codita aia de rechin... ntz ntz ntz sa va fie rusine!

aleks 18-08-05 10:54

si cand il mai mananca in c#r se mai scarpina de ea cu siguranta :twisted:

T.rac3Er 24-08-05 12:24

cea mai buna solutie a gasit-o sonic...e pt momentele cand incarci in portbagaj ceva voluminos, gen masina de spalat...atunci partea spate devine superioara, si e in pozitie optima...deploy antena...undeploy antena...

mike20 24-08-05 23:27

este asezat acolo pt k masina era instabila...nu era distribuita greutatea exact pe fiecare roata...si punand \"coada de rechin\"... a resusit ...acum poate lua curbe cu loganul cu viteza de 70 de km/h :lol:

xxdadixx 24-08-05 23:48

Mie mi ciuda ca deja lumea zice Logan in sus Logan in jos. Si se pierde esenta. Dacia tata, e dacie :wink:

aleks 25-08-05 10:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"xxdadixx\"
Mie mi ciuda ca deja lumea zice Logan in sus Logan in jos. Si se pierde esenta. Dacia tata, e dacie :wink:

e din ce in ce mai putin dacie si tot mai mult renault, pana va fi doar o alta fabrica de productie a renaultului...

andrey2003 04-09-05 09:45

1 Attachment(s)
Am gasit-o pe net si nu am mai vazut-o pe aici... :lol: :lol:

SmK 04-09-05 18:51

:D Asta s-ar putea numi conducere preventiva ...

aleks 05-09-05 11:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SmK\"
:D Asta s-ar putea numi conducere preventiva ...

sau mai degraba taraneala la maximum, e buna doar dak esti coborat din copac, si ai primit loganul de la ingrijitorul gradinii zoologice in care ai crescut

cristi_ubs 06-09-05 14:54

in ,egatura cu golanu cu grila d protectie promit ca am sa revin cu niste poze cu un matiz asemanator

aleks 06-09-05 16:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cristi_ubs\"
in ,egatura cu golanu cu grila d protectie promit ca am sa revin cu niste poze cu un matiz asemanator

alta prostie... m-ai facut curios :roll:

blowwind 21-09-05 18:54

1 Attachment(s)
n`are treaba cu loganul....dar are treaba cu \"coada de rechin\" si cu dacia :))

andrey2003 21-09-05 19:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"blowwind\"
n`are treaba cu loganul....dar are treaba cu \"coada de rechin\" si cu dacia :))

doaaaamneee cata imaginatie are romanu..... :?

dacicu 21-09-05 20:40

1 Attachment(s)
cel mai tare

steaua23 21-09-05 20:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"dacicu\"
cel mai tare

jeep frate ... sau pe limbaju \"lor\" gipan :))

All times are GMT +2. The time now is 01:07.

- Copyright 2026 4Tuning