![]() |
Nissan Tiida Tuning by NISMO
7 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...4a466d3b54.jpg
Nissan Tiida Tuning by NISMO Conceptul Tiida S-Tune PROTO este modificat cu un kit exterior care cuprinde barele fata si spate, pragurile, eleronul si jantele din aliaj. NISMO este responsabil cu acest tuning-project si a mai modificat suspensiile, franele si motorul. |
Re: Nissan Tiida Tuning by NISMO
Tot oribila este aceasta masina, indiferent ce tuning ii faci. Cea in 3 volume arata ca un Logan mai grasut, nu degeaba impart aceeasi platforma...Pacat, NISMO era un nume in tuning, mai ales pentru ce reusea sa faca din Skyline GT-R.
|
nu impresioneaza absolut cu nimic ...
|
mai naspa.. nu se putea.. si fundul e copiat de la opel corsa 2007
|
nimic care sa ma atraga....+ ca asa cum a zis si Fixius spatele seamana izbitor cu cel de la Opel Corsa
|
e interesanta...oarecum......sunt curios ce modificari au facut cei de la Nismo la motor...
|
Jantele mai arata cat de cat :) in rest nu prea e cine stie ce
|
Dupa ce am vazut masina asta mi-am dat seama cat de bine arata loganul :))
|
Quote:
|
e dea dreptu urata masinutza
|
aveti toti dreptate...numi place mashina deloc..shi berlina e ca loganu...;))CUTIE CU PEDALE
|
shi am uitat sa zic....e 20 mii euro
|
jur ca am crezut ca e opel
|
si totusi , am avut ocazia sa fac destui km intr-o Tiida , si ca si masina de familie cei cu Golf , Audi , BMW , Ford , Opel , la aceasta clasa se cam inrosesc de invidie cand e vb de spatiu interior...........plus ca motarele Nissan si-au cam dovedit in timp calitatile.
|
Quote:
Quote:
daca seamana cu corsa inseamna ca designerii de la opel au copiat dupa tiida nu invers |
se incadreaza la asa nu! cred ca designerii de la nissan s`au chinuit sa faca o masina oribila, nu una frumoasa....
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:21. |
- Copyright 2026 4Tuning