Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sistemul Audio de pe Masina Mea (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea.html)
-   -   Opel Astra H by Ceachi "Brax Team" (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea/63548-opel-astra-by-ceachi-brax-team.html)

ceachi 20-01-08 19:14

Opel Astra H by Ceachi "Brax Team"

10 Attachment(s)
Dupa doi ani de cautari , audiat diverse sisteme si participari la concursuri audio m-am hotarit in sfirsit sa fac un sistem audio sper eu de top!
Masina in primul rind va fi facuta sa sune dupa gustul meu , sper sa sune bine si pentru arbitrii, pentru ca imi plac si concursurile (atmosfera si oamenii care participa si organizeaza)
Masina intra de maine in atelier , initial ma hotarisem sa fac eu instalarea , dar mi se pare prea complexa pentru mine si m-am hotarit sa apelez la seviciile lui "Marinu" dupa ce am vazut lucrarile facute de el.
Componentele sistemului sunt:
- Hu. Clarion DXZ 958
- amplificator Audison Vrx 4.300 pt. midbas si tweetere
- amplificator Audison Vrx 1.500 pt subwoofer
- midbas doua perechi de Brax Matrix 6.1 PP
- tweetere Brax Matrix 1.1
- subwoofer nu m-am hotarit voi face probe

Din din cauza bugetului inital sistemul va fi pe 5 canale , ulterior se vor mai adauga :
Hu Clarion HX-D2
amplificator pe 2 canale sau 2 monoblocuri pt. midbasi (vreau cit mai multa putere pe midbas)
medie probabil Brax Matrix 2.1
Pina la finalizarea sistemului pun citeva poze cu o parte din componente :

ceachi 20-01-08 19:24

Re: Astra H BRAX-AUDISON

10 Attachment(s)
alte poze
Pe parcursul instalarii voi mai pune si alte poze!

ceachi 20-01-08 19:28

5 Attachment(s)
Si ultimile poze deocamdata!

pesteimputit 20-01-08 19:32

mereu ai avut tu damblaua asta cu 2 midbasi pe usa!
la mai mare! :D

pilula20 20-01-08 19:49

bv ceachi in sf au sosit toate...o sa iasa ceva trasnet ....marinu o sa aiba de munca nu gluma...dabea astept sa ascult masina la sf sa vedem cum suna...probabil o sa tinteasca sus...2 mid basi pe usa ;))bafta ...

Bogdan YBR 20-01-08 21:07

componente - beton
instalator - beton
munca - multa
rezultate pe masura, pe care sigur le vei obtine dupa efortul depus.
Bafta si vb lui pesteimputit la mai mare.

_vrx_ 20-01-08 22:26

:D :D :D o sa fie una din masinile de top :!:
2008 o sa fie un an cu foarte multe surprize , CEACHI multa bafta si sa ai un loc pe podium ;)

ceachi 20-01-08 23:07

Va multumesc frumos la toti si la final va invit se ascultati ce a iesit!

Quote:

Originally Posted by pesteimputit (Post 1303880)
mereu ai avut tu damblaua asta cu 2 midbasi pe usa!
la mai mare! :D

Hoho lume noua nu prea te-a mai vazut lumea pe forum ma bucur ca ai revenit si multumesc la fel!

ceachi 20-01-08 23:11

Quote:

Originally Posted by _vrx_ (Post 1304277)
:D :D :D o sa fie una din masinile de top :!:
2008 o sa fie un an cu foarte multe surprize , CEACHI multa bafta si sa ai un loc pe podium ;)

Sa speram desi principalul obiectiv nu este asta dar daca se va intimpla ma va bucura foarte tare ! :lol: :lol: :lol:
Si asteptam si surpriza ta!;) ;)

around za world 21-01-08 05:26

arata foarte bine ce ai tu acolo . sunt foarte curios cum vor suna toate astea pe astra . inteleg ca refaci si antifonarea ? doar usile sau de data asta faci toata masina ?
multa bafta cu proiectul

bogdan2670 21-01-08 08:03

Hmmm......se pare ca anul acesta o sa fie distractie mare

Spor la treaba.....

margineanu ovidiu 21-01-08 09:38

bafta domnu,spor la lucru si hai ca maine poimaine o mai punem de o intalnire si iarasi esti fara sunet:)

ceachi 21-01-08 21:23

Quote:

Originally Posted by around za world (Post 1304603)
arata foarte bine ce ai tu acolo . sunt foarte curios cum vor suna toate astea pe astra . inteleg ca refaci si antifonarea ? doar usile sau de data asta faci toata masina ?
multa bafta cu proiectul

Antifonarea cu siguranta o refac , acum nu stiu daca ar trebui sau nu sa antifonez toata masina!
Avind in vedere ca am diesel si e destul de zgomotos as vrea sa o antifonez cit mai bine dar cum finantele nu sunt nelimitate probabil voi face un compromis.

Loop 21-01-08 23:11

Mi-a sarit inima cand am vazut tweeteru ala fara grila. Cand am schimbat difurile, le-am pus pe alea stock pe bancheta din spate. Cand am ajuns acasa tweeterele erau lipite de magnetu de la mid-basi cu membrana inainte si toata stalcita. Fa-mi placerea asta si nu le mai scoate grila :D. Iti urez bafta cu proiectu.

ceachi 23-01-08 12:14

Quote:

Originally Posted by Loop (Post 1306543)
Mi-a sarit inima cand am vazut tweeteru ala fara grila. Cand am schimbat difurile, le-am pus pe alea stock pe bancheta din spate. Cand am ajuns acasa tweeterele erau lipite de magnetu de la mid-basi cu membrana inainte si toata stalcita. Fa-mi placerea asta si nu le mai scoate grila :D. Iti urez bafta cu proiectu.

Stai linistit ca grila a fost data jos doar pentru poze, are un sistem de prindere interesant cu magnet.
Multumesc pentru urari!

sharkky 23-01-08 15:06

Multa bafta la instalarea / reglarea sistemului.
Componente destul de exotice si super ok!
Sa le stapanesti si sa le folosesti cu placere si sa scoti untul din ele!!!:lol:

speedbump 28-01-08 00:01

bafta multa la realizarea sistemului
sa-ti sune asa cum iti doresti tu

Marinu 02-02-08 01:42

9 Attachment(s)
IN sfaram reusit sa imi fac un pic de timp sa pun cateva poze cu progresul facut pana acum la masina domnului Ceachi.

Marinu 02-02-08 01:49

9 Attachment(s)
Some more.........

Marinu 02-02-08 01:54

6 Attachment(s)
Probabil o sa va intrebati de ce folosesc atat de multe inele de fixare pt. difuzoare la Ceachi in masina..... si va pot spune decat ca este o surpriza. ;)

bogdan2670 02-02-08 07:44

Bv baieti,tot inainte.......

Shokaliptiku 02-02-08 09:20

felicitari ... spor la munca !

pilula20 02-02-08 14:50

bv ceachi bv marinu bv marian...spor la munca si sa iasa si sa sune cat mai bine...

Marinu 03-02-08 01:50

Quote:

Originally Posted by bogdan2670 (Post 1329730)
Bv baieti,tot inainte.......

Inapoi nu dam cu siguranta :)), Mersii tuturor de urari.

fuscobal 04-02-08 00:44

Daca ar fi sa ghicesc, as zice ca vreti sa faceti un fel de gaura de vierme din inelele alea de MDF care cu o forta gravitationala aproape infinita sa suga undele pe o parte si sa le dea pe cealalta afara instantaneu, crescand astfel dinamica enorm. Practic unele instrumente se vor termina chiar inainte de a incepe !

alex MG ZR 160 04-02-08 00:54

nu te cred nae , poate vor sa faca un port pt bass reflex direct spre urechi:) sa auda domnu arbitru kicul mai bine:)

Marinu 04-02-08 00:54

Quote:

Originally Posted by fuscobal (Post 1333568)
Daca ar fi sa ghicesc, as zice ca vreti sa faceti un fel de gaura de vierme din inelele alea de MDF care cu o forta gravitationala aproape infinita sa suga undele pe o parte si sa le dea pe cealalta afara instantaneu, crescand astfel dinamica enorm. Practic unele instrumente se vor termina chiar inainte de a incepe !

Nu mi se pare corect ca unii sa munceasca din greu pt. a creea ceva cu totul special, si altii sa le dezvaluie secretele atat de usor, daca tie ti se pare amuzant, sa stii ca io iti spun cu parere de rau ca mie nu, as fii preferat daca stiai exact ce vreau sa fac, sa tii pt. tine :((

Marinu 04-02-08 00:58

Quote:

Originally Posted by alex MG ZR 160 (Post 1333577)
nu te cred nae , poate vor sa faca un port pt bass reflex direct spre urechi:) sa auda domnu arbitru kicul mai bine:)

Masina este construita strict pt. client si nu are legatura cu concursurile, si chiar are dreptate nae asa vroiam sa fac dar acum ca a dezvaluit secretul, o sa incerc sa creez o gaura neagra....... ceea ce inseamna ca o sa mai am nevoie de vreo 11.425 % inele de mdf.

ceachi 04-02-08 01:01

Va omorrrrr!:lol::lol::lol:

_vrx_ 04-02-08 01:03

Quote:

Originally Posted by ceachi (Post 1333587)
Va omorrrrr!:lol::lol::lol:

si cine ramane fara masina:twisted:

alex MG ZR 160 04-02-08 01:21

Quote:

Originally Posted by Marinu (Post 1333581)
Masina este construita strict pt. client si nu are legatura cu concursurile, si chiar are dreptate nae asa vroiam sa fac dar acum ca a dezvaluit secretul, o sa incerc sa creez o gaura neagra....... ceea ce inseamna ca o sa mai am nevoie de vreo 11.425 % inele de mdf.

da da si vine si el asa cand poate sa ia una doua cupite ca a depus munca multa si mult suflet.

apropo de gaura neagra vezi sa nu se transforme in audi opelul ala

ceachi 04-02-08 01:34

Quote:

Originally Posted by alex MG ZR 160 (Post 1333621)
da da si vine si el asa cand poate sa ia una doua cupite ca a depus munca multa si mult suflet.

apropo de gaura neagra vezi sa nu se transforme in audi opelul ala

:???::???::???:
Cu munca la masina iti dau freptate ! Nu sunt indemanatic si nu vreau sa fac experimente pe masina mea !
Dar daca nici eu nu am pus "sufet" in masina asta !

Marinu 04-02-08 01:38

Quote:

Originally Posted by ceachi (Post 1333633)
Cu munca la masina iti dau freptate ! Nu sunt indemanatic si nu vreau sa fac experimente pe masina mea !

Ai un suflet mare..... si deaia depun eu munca si pt. tine ;)

alex MG ZR 160 04-02-08 01:46

Quote:

Originally Posted by ceachi (Post 1333633)

aratu-mi mie pe forumul asta oameni mai sufletisti ca noi astia de am bagat o caruta de bani si am si muncit sau experimentat pe masinile noastre si aici e pe bune.

dar mai facem si misto ca altfel nu prea se poate
:)

_vrx_ 04-02-08 14:17

4 Attachment(s)
alex in afara de nae si peste ce au masinile terminate ...noi ceilalti stam cu sculele prin garaje ,dulapuri, vitrine :D ne uitam la ele si ne imaginam cum ar trebui sa sune :twisted:

alex MG ZR 160 04-02-08 22:53

_vrx_ lasa asta ca mai sunt si alti care fac sport din facut-desfacut masine:)

incepe sa prinda contur bravo .

Marinu 05-02-08 10:21

9 Attachment(s)
Inca ceva poze noi, in prima imagine va puteti da seama cat de atenti suntem la detaliile insonorizarii :))

Marinu 07-02-08 12:26

9 Attachment(s)
Cica prinde contur, asta e si parerea mea.

Marinu 07-02-08 12:29

9 Attachment(s)
Some more!!!!

Marinu 07-02-08 12:33

3 Attachment(s)
Si tot mai sunt....

All times are GMT +2. The time now is 01:20.

- Copyright 2026 4Tuning