![]() |
SPEEDRACING etapa V Arad
Cand va fi programata aceasta noua etapa?
|
mai bine v-ati uita pe sectiunea Timisoara...v-ati lamuri cu o chestie.
|
Re: SPEEDRACING etapa V Arad
Quote:
IN 30 IULIE VA FI CEVA TARE LA ARAD..PE AEROPORT :lol: |
Quote:
|
da mah asa am auzit si eu pe 30 o sa fie curse super tare la ARAD deci iara nu pot sa ma duc la timisoara pacat :lol:
|
Re:
Quote:
|
masini mah auto ala cu 4 roti volan
|
ziceti repede, ce cursa?ce show?? :D
|
mah ce o fii o fii oricum ma duc vii si tu ne dam am vorbit cu niste prieteni din cluj vin si iei vreo 6 masini 8)
|
Re:
Quote:
|
daca nu vrei sa postezi, macar e pm...plz. ca azi am avut parte de o veste dezamagitoare...retragere...chestii d'astea. Si acum?
|
Re:
Quote:
|
daflyer_oradea: id meu huseyin_tekin2001
|
Quote:
|
Quote:
|
:))) mhahaha. Chiar ca fara comentarii!
|
dedicatie fara numar
curios sunt cat o sa-mi mai stergeti mesajele? :evil: :evil: :evil: |
Mah ...oricine orice ar zice asta a fost cea mai faina etapa Speed Racing.... Majoritatea mashinilor au fost cam de acceasi putere :wink:
A fost spectacol....dar inca ceva.... Celica Vs. Type R a castigat celica cu juma de mashina si la fel shi S8 Vs Fiat..... :wink: |
Re:
Quote:
|
next level la arad are loc in 30 iulie dupa cum spunea si ar99bmw. va fii mega show. participanti din ungaria,austria si germania. va fii drift show executat de campionul europei: Fredich Hubert (nu stiu cum se scrie exact). s-au anuntat 50 de masini din ungaria si germania impreuna. deja 30 de masini au fost chiar inscrise pe site (stiti voi care, ala underground :wink: , dar shh, nu ziceti nimik), se pare ca vom avea cateva honde cu turbo. asa ca...aveti grija. v-tec+turbo= combinatie mortala. va asteptam. showul va debuta in forta cu un concurs de DB brag. mai multe detalii pe parcurs
|
:joy:
|
Re:
Quote:
|
dap, da nu-i juma' de masina cum zice tristan, mi-o dat vreo 3 masini celica....si o plecat si cu 10 metri in spatele meu :wink:
|
Re:
Quote:
|
hahahah. Asa rau te-a facut?nu pot sa cred:)) :)) :)) :)) :)) :P
astept si eu show-ul din 30...dar totusi, cine il organizeaza. tot SR? :) :P |
DA CHIAR MAH...CINE ORGANIZEAZA SHOW-UL DIN 30 ???? CE ATATA SECRETOMANIE MAH...??? miaspicioarelemafratilordartrebuiesastimsinoicinev inesaorganizezeshowulrespectivmiassamibagmah.... :lol: :lol: :lol: :lol:
|
|
:lol: :lol: o sa fie si in arad pe data de 30 abia astept
|
Re:
Quote:
|
mah asa a fost vorba se vedem acuma o zis ca vrea sa vina sa vada ce poate masina lui :wink:
|
zapo', nu vii la arad? hai ca o sa fie fain
|
hai ma ....ca era o gluma ma:)..hahahah.... :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
mah vreau sa vad si eu filmuletzu :lol:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
:))))
conteaza ce a inregistrat celula.... nu? sau...in fine by the ay, cine are un wmv to avi onverter care sa si mearga? ca tre sa transfom filmul ce l-am facut la arad, sa vedeti si voi fetele in actiune :P |
Re:
Quote:
|
si la un pahar de bere, si pe forum, si la telefon, peste tot se tachineaza astia 2 :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:46. |
- Copyright 2026 4Tuning