Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   SPEEDRACING etapa V Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad/6350-speedracing-etapa-arad.html)

zaporojet 30-06-05 10:10

SPEEDRACING etapa V Arad

Cand va fi programata aceasta noua etapa?

daflyer_oradea 30-06-05 10:44

mai bine v-ati uita pe sectiunea Timisoara...v-ati lamuri cu o chestie.

aR99bMw 30-06-05 10:55

Re: SPEEDRACING etapa V Arad

Quote:

Originally Posted by \"zaporojet\"

IN 30 IULIE VA FI CEVA TARE LA ARAD..PE AEROPORT :lol:

RCS. 30-06-05 10:58

Quote:

Originally Posted by \"aR99bMw\"
Quote:

IN 30 IULIE VA FI CEVA TARE LA ARAD..PE AEROPORT :lol:

Pai zi ma omule ca de-o luna tot zici ca o sa fie ceva tare... zi sa aflam si noi !!!! Ce mah..se tin cursele de F1 in Arad ???? 8)

TEKIN 30-06-05 11:00

da mah asa am auzit si eu pe 30 o sa fie curse super tare la ARAD deci iara nu pot sa ma duc la timisoara pacat :lol:

RCS. 30-06-05 11:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TEKIN\"
da mah asa am auzit si eu pe 30 o sa fie curse super tare la ARAD deci iara nu pot sa ma duc la timisoara pacat :lol:

Ce cursa mah: de caini afgani sau de masini.....sau poate de avioane!!! Si cine este organizatorul??? 8)

TEKIN 30-06-05 11:03

masini mah auto ala cu 4 roti volan

daflyer_oradea 30-06-05 11:06

ziceti repede, ce cursa?ce show?? :D

TEKIN 30-06-05 11:07

mah ce o fii o fii oricum ma duc vii si tu ne dam am vorbit cu niste prieteni din cluj vin si iei vreo 6 masini 8)

RCS. 30-06-05 11:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"daflyer_oradea\"
ziceti repede, ce cursa?ce show?? :D

Sa ne raspunda Calin mah...cica el stie ce si cum !!!! 8) CALINE ASTEPTAM UN RASPUNS MAH...!!!!! :ballbounc

daflyer_oradea 30-06-05 11:09

daca nu vrei sa postezi, macar e pm...plz. ca azi am avut parte de o veste dezamagitoare...retragere...chestii d'astea. Si acum?

RCS. 30-06-05 11:10

Re:

Quote:

mah ce o fii o fii oricum ma duc vii si tu ne dam am vorbit cu niste prieteni din cluj vin si iei vreo 6 masini 8)

Chiar??? Ce fain mah omule...eu vb cu cei din Szeged sa vina si ei...au niste Subaru preparate...ok atunci...o sa fie un super show mah... :wink:

TEKIN 30-06-05 11:14

daflyer_oradea: id meu huseyin_tekin2001

dj05dpx 30-06-05 11:47

Quote:

nu uita sa dai log out pt fiecare-n parte sa nu le incurci :wink:

RCS. 30-06-05 11:48

Quote:

Originally Posted by \"dj05dpx\"
Quote:

sa nu uiti sa dai log out pt fiecare-n parte sa nu le incurci :wink:

:lol: :lol: :lol: ....FARA COMENTARII... :lol: :lol: :lol:

daflyer_oradea 30-06-05 11:50

:))) mhahaha. Chiar ca fara comentarii!

dj05dpx 30-06-05 11:53

dedicatie fara numar

curios sunt cat o sa-mi mai stergeti mesajele? :evil: :evil: :evil:

tristan 30-06-05 22:19

Mah ...oricine orice ar zice asta a fost cea mai faina etapa Speed Racing.... Majoritatea mashinilor au fost cam de acceasi putere :wink:
A fost spectacol....dar inca ceva.... Celica Vs. Type R a castigat celica cu juma de mashina si la fel shi S8 Vs Fiat..... :wink:

Sc0OTeR 30-06-05 22:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tristan\"
Mah ...oricine orice ar zice asta a fost cea mai faina etapa Speed Racing.... Majoritatea mashinilor au fost cam de acceasi putere :wink:
A fost spectacol....dar inca ceva.... Celica Vs. Type R a castigat celica cu juma de mashina si la fel shi S8 Vs Fiat..... :wink:

Esti sigur ca a castigat Celica :?:

Corse 01-07-05 01:12

next level la arad are loc in 30 iulie dupa cum spunea si ar99bmw. va fii mega show. participanti din ungaria,austria si germania. va fii drift show executat de campionul europei: Fredich Hubert (nu stiu cum se scrie exact). s-au anuntat 50 de masini din ungaria si germania impreuna. deja 30 de masini au fost chiar inscrise pe site (stiti voi care, ala underground :wink: , dar shh, nu ziceti nimik), se pare ca vom avea cateva honde cu turbo. asa ca...aveti grija. v-tec+turbo= combinatie mortala. va asteptam. showul va debuta in forta cu un concurs de DB brag. mai multe detalii pe parcurs

aR99bMw 01-07-05 01:42

:joy:

RCS. 01-07-05 06:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Sc0OTeR\"
Quote:

Esti sigur ca a castigat Celica :?:

Hopa...Type R si-a luat-o de la o masina de 150 cp??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Acuma e pe bune chestia asta sau doar asa...??? Daca e pe bune...!!!!!!!

akimoto 01-07-05 08:58

dap, da nu-i juma' de masina cum zice tristan, mi-o dat vreo 3 masini celica....si o plecat si cu 10 metri in spatele meu :wink:

TEKIN 01-07-05 09:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"akimoto\"
dap, da nu-i juma' de masina cum zice tristan, mi-o dat vreo 3 masini celica....si o plecat si cu 10 metri in spatele meu :wink:

vai de mine chiar asa rau te a facut ala mah ?? eu il cred pe tristan pt ca o stat doar la finis si a vazut tot 8) :wink:

daflyer_oradea 01-07-05 09:50

hahahah. Asa rau te-a facut?nu pot sa cred:)) :)) :)) :)) :)) :P
astept si eu show-ul din 30...dar totusi, cine il organizeaza. tot SR? :) :P

RCS. 01-07-05 10:08

DA CHIAR MAH...CINE ORGANIZEAZA SHOW-UL DIN 30 ???? CE ATATA SECRETOMANIE MAH...??? miaspicioarelemafratilordartrebuiesastimsinoicinev inesaorganizezeshowulrespectivmiassamibagmah.... :lol: :lol: :lol: :lol:

zaporojet 01-07-05 10:23

https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=8860

TEKIN 01-07-05 10:35

:lol: :lol: o sa fie si in arad pe data de 30 abia astept

RCS. 01-07-05 10:42

Re:

Quote:

:lol: :lol: o sa fie si in arad pe data de 30 abia astept

Am auzit ca vine si sirili kai din Franta....??? E adevarat mah??? :roll:

TEKIN 01-07-05 10:48

mah asa a fost vorba se vedem acuma o zis ca vrea sa vina sa vada ce poate masina lui :wink:

Corse 01-07-05 11:40

zapo', nu vii la arad? hai ca o sa fie fain

aR99bMw 01-07-05 12:20

hai ma ....ca era o gluma ma:)..hahahah.... :lol: :lol:

RCS. 01-07-05 12:46

Re:

Quote:

mah asa a fost vorba se vedem acuma o zis ca vrea sa vina sa vada ce poate masina lui :wink:

Mah...asta nu are Clio ala V6 dus pana la 280 cp ???

tristan 01-07-05 15:30

Re:

Quote:

Degeaba te superi...eram vreo 7 la finis si totzi am vazut la fel...inclusiv jandarmul ala care cominica prin statzie :wink: ....in plus mai e si filmata de Ema....filmul nr. 289...asa ca..................

TEKIN 01-07-05 16:17

mah vreau sa vad si eu filmuletzu :lol:

Street Shark 01-07-05 16:35

Re:

Quote:

Quote:

Degeaba te superi...eram vreo 7 la finis si totzi am vazut la fel...inclusiv jandarmul ala care cominica prin statzie :wink: ....in plus mai e si filmata de Ema....filmul nr. 289...asa ca..................

Interesant

akimoto 01-07-05 17:29

Re:

Quote:

pai io stiam deja ca mere tare dupa ce i-o dat mortu' la fiatu ala turbo de 300cp :lol:

daflyer_oradea 01-07-05 18:39

:))))
conteaza ce a inregistrat celula....
nu? sau...in fine
by the ay, cine are un wmv to avi onverter care sa si mearga?
ca tre sa transfom filmul ce l-am facut la arad, sa vedeti si voi fetele in actiune :P

Street Shark 01-07-05 19:24

Re:

Quote:

Quote:

pai io stiam deja ca mere tare dupa ce i-o dat mortu' la fiatu ala turbo de 300cp :lol:

Da,numai ca fiatul ala turbo nu o spus ca o castigat,asa cum ai spus tu.

Corse 01-07-05 19:26

si la un pahar de bere, si pe forum, si la telefon, peste tot se tachineaza astia 2 :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 18:46.

- Copyright 2026 4Tuning