![]() |
LEGAL RACING 30.07.05 TIMISOARA Aceleratie-Viteza
LEGAL RACING - Superetapa la Timisoara !
Viteza pe aeroport in data de 30-07-2005. incep preinscrierile pe 4tuning SUPERCUPA TIMISOARA - LEGAL RACING urmeaza detalii si un nr de telefon pentru detalii Data de desfasurare 30.07.2005 Ora de start 16-16:30 Ora de inchidere 21-21:30 Inscrierile se vor face la Aeroportul International Timisoara in ziua cursei incepand cu orele 11. Accesul masinilor participante se va face incepand cu ora 15:15. Accesul publicului se va face dupa ora 15:45. Taxa de inscriere in concursul sportiv sau participare activa la eveniment cu automobilul este de 500 000lei sau 50RON. Taxa de acces public este de 50 000lei sau 5 RON. Posibil o reducere substantiala pt masinile care vin de la mare distanta. |
L E G A L R A C I N G TIMISOARA 30.07.2005
SUPERETAPA Legal Racing in colaborare cu NSL sprijiniti de BestSport, TeleSport, Radio 21, SuperCar, 4tuning... va invita sa participati la superetapa din 30.07.2005. Speram ca nu ne mai suprapunem cu nimeni si ca reusim sa unim toti pasionatii din zona si din tara. Etapa s-a stabilit in urma multor insistente a unor cluburi si persoane ce nu au putut participa si considerau ca au ceva de spus atat in public cat si pe pista. |
va fi pe pista secundara sau pe aia principala? cum o fo anu trecut..... :D
|
Re:
Quote:
|
Domnul Soichiro,ne onorati cu prezenta la Timisoara?
|
Sper.
|
Asteptam pe toata lumea sa ia parte apoi sa ne critice si sa reparam pe viitor greselile. Va promit o superorganizare de mare efect. LEGAL RACING provoaca westul ! Deja detalile privitoare la concurs au inceput sa se contureze. |
de ce nu se face pe pista principala....e belea asfaltu pe ea.....pe cea secundara am vazut ca e cu dale...... :D
|
Re:
Quote:
Betonul de pe pista FOX nu e asa rau si ai o plecare mai buna ca pe pista, iar locul spui ca e proiectat special pentru aceste curse, se preteaza de minune. Din punct de vedere organizatoric totul pica ca o manusa potrivita. Puista de concurs, loc de franare, parc la start, parc la sosire, traseu de intoarcere separat catre start... |
Asta pare de neratat ... : /
chit ca vin pe jos in maini si tot vin : / bafta |
Caut sponsor pt benzina ! :lol:
|
Re:
Quote:
|
prezenta
Competitie sportiva automobilistica cu prezenta OBLIGATORIE.
Sunt asteptati reprezentantii tuturor cluburilor sa-si desemneze reprezentantii de participare pe grupe. |
1 Attachment(s)
formularul de pre-inscriere online :
****************************** Moderator Sebastian : Rog ca initiativele ce privesc Legal Racing sa fie confirmate intocmai de oficiali ai Legal Racing, fara a oferi posibilitatea de interpretari. Noi am fost de acord cu expunera unui formular de inscriere Legal Racing tipizat si nu sub alta forma. Datele de contact va rog sa nu le lasati pe nici un site, sau formulare tipizate prin intermediul internetului. Consideram abuziva atitudinea unui oficial 4tuning de a expune asemenea formular. In conditile in care doleantele noastre nu sunt respectate intocmai si sunt interpretate dupa alte interese vom lua masuri ce pot ajunge pana la incheierea oricarui tip de colaborare cu 4tuning. Nu dorim sa se ajunga la asta dar nu agreem nici un tip de actiune dublicitara. Tipul de formular expus anterior nu corespunde intereselor noastre si nu dorim nici un fel de preinscriere scrisa in acest moment. Pentru a simplifica modalitatea de inscriere vom incerca sa va expunem daca va fi posibil un formular de inscriere tipizat, pe care sa-l puteti imprima, completa, semna si apoi sa-l dati la validarea inscrierei. Am atasat cererea tip de inscriere! |
Cerere de inscriere!
Cererea de inscriere la Legal Racing. Modul de utilizare: 1. Dimensiunea originala este de format A4. 2. Se scoate la imprimanta. 3. Se completeaza de semnatar preferabil de mana. 4. Se verifica cunoasterea regulamentului, pentru cine nu-l stie. 5. Se semneaza. 6. Se vine cu formularul completat, semnat si cu actele la biroul de inscriere. 7. Se ataseaza copie dupa permis, talon, asigurare de raspundere civila, preferabil copie dupa stampila ITP 8. Se achita taxa de inscriere. 9. Se inspecteaza dupa caz masina de catre oficiali. Avantajele sunt evidente, nu mai stai acolo sa completezi fisa, se pierde mai putin timp din partea participantilor si organizatorilor. |
Daca-mi permiti Sebastian , ar mai fi un mic aspect pe care-l din cate vad l-ai scapat , si anume :
\"9. Se inspecteaza dupa caz masina de catre oficiali. Avantajele sunt evidente, nu mai stai acolo sa completezi fisa, se pierde mai putin timp din partea participantilor si organizatorilor.\" Masina respectiva chiar e verificata ptr o inscriere cat mai corecta in grupa. Sincere felicitari, bafta ,ne vedem acolo ! |
Re:
Quote:
Referitor la punctul 9 e foarte clar ca nu vom inspecta absolut toate masinile ci prin sondaj si in special unde avem informatii sau dubii. Noi vrem si facem competitii auto nu pe jandarmul, acordand incredere participantilor. Ne bazam pe respectul care-l poarta unul fata de altul, daca unii sunt predispusi sa fure cred ca e problema care trebuie sa fie reglata cu ei, dar speram ca participantii sa fie fairplay si sa se respecte reciproc. Este stupid ca sa se gandeasca cineva sa ne acuze de furtul altuia. Sunt o multime de masini pe care le cunoastem asa ca pe alea imi vine greu sa cred ca le vom controla, sunt altele la care preparam impreuna, de ce as ridica capota lor acolo cand stiu si ultimul surub pus in motor, noi nu face circ la inscriere. |
Inscriere la domiciliu.
Incercati sa va scoateti singuri formularul de la adresa: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...asc&highlight= |
Quote:
zoliat intelege prin online, exact ceea ce am pus pe acel formular, nu ceva downloadabil, de fapt online NU inseamna downloadabil a fost doar o neintelegere |
Re:
Quote:
Gurile rele se grabisera sa interpreteze in alt mod obligandu-ma la replica data. Va multumim pentru sprijinul acordat si pentru gazduire! |
Pana pe 30 in Bucuresti mai este vreo cursa de viteza?
|
Abia astept sa vad masinile timisorene.......
Salut.......sunt Cipi din TM si abia astept sa vad Subaru` si Dodgeul ala a lu` Dunca .......... acuma cand a fost in 25 a fost bestial ............ si creca acuma v-a fi si mai tare .............dupa cum au promis cei de la Legal Racing ! ! ! Hehehe BAU! ! ! ceau la voi ...........i`m burn`d out.......
|
Sunt multe de vazut!
Subaru s-a cam jucat cu Dodgeul. Sa vedem ce mai face la el in continuare. Daca pot aduc si eu noua achizitie celebrul Cielo. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
A stat 3 ani in varful unei grupe. |
Re:
Quote:
|
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=3580
Asta e de la Timisoara. Cand o face Fiatul ala cat a facut Cielo,istorie mai discutam pe subiectul asta. Am inteles ca te-ai dat la Craiova cu un Volvo 850T5 pe care l-ai tot haituit sa se dea cu tine si te-a ars. Afla ca acest Volvo nu a castigat vreo grupa la Legal Racing deci te mai faceau multi. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Gresit,cu Volvo T5 m-am dat la Timisoara si eram cu Hyundai-ul.M-am dat cu el la libere ptr.ca nu eram la aceiasi clasa(eu la 160-200 Cp,el la 200-250 Cp).La Craiova cand eram cu Fiatul nu a vrut sa se dea cu mine.Acolo m-am dat doar cu 2 masini:Audi TT-quatro si o Octavia RS. |
Re:
Quote:
Felicitari pt rezultatele tale dar nu mai spune de altii urat. Ai pierdut si cu Hyunaiu su cu Fiatul la Craiova dupa care te-ai plans de ambreiaj, tipic pierzatorilor. |
Re:
Quote:
Discutam de 2 Ram-uri diferite,daca te-ai uitat la cursele de la Arad ai fi vazut ca cel negru(cu care m-am dat eu) il cam bate tare pe cel gri(cu care s-a dat Sebi). Nu cred ca m-am plans la Craiova de ambreiaj,dar imi aduc aminte ca Sebi o trebuit sa-mi aduca concurenti ca nimeni nu a vrut sa se dea cu mine(fapt care poate fi confirmat de baietii de la Insomnia-330i). Faza cu \"tipic pierzatorilor\" sper ca o fost o scapare rautacioasa din partea ta :twisted: si nu o parere despre mine. Nu cred ca n-am exprimat urat de vreun concurent ci doar de cei care doar critica de pe margine,fara a fi tot atat de autostiutori si pe pista.Poate ne intalnim la Tm,Apropo,cu ce masina te dai tu in curse sau te dai tu cu Cielo? |
Cu Cielo ma dau daca-l iau cu mine si te astept sa vorbim fara resentimente.
|
la ce grupa e cielo? :D vi cu el la tm?
|
Re:
Quote:
|
din cate tin eu minte la cursele de la Tm la care a participat Cielo a fost o cursa in 3 cu Cielo, Fiat turbo si Subaru WRX daca nu ma insel, si a castigat Cielo.
Cursele legale sunt de ceva ani iar masina asta a avut o lunga perioada de glorie. Buna dimineata. |
Re:
Quote:
|
hihi :D circula zvonuri cum ca si cielo ar fi ceva mai dotat ... asteptam cu nerabdare cursa :joy:
|
oricum nu are nici o sansa sa castige grupa lui ...parerea mea
|
Re:
Quote:
Probabil acum prin aderenta mai buna ma poti batea oricum sunt grupe separate si nu uita daca vrei ceva corect da turbo jos sau date cu un 2000 turbo de exemplu masina lui Sebi Subaru. Se estimeaza min jur de 270cp inca nu are softul perfect, autoblocant si roti competente, la cele actuale le da foc. Oricum daca vi prin Bucuresti si sunt in forma disputam ceva, probabil la etapa de Bucuresti daca vi eu voi fi sigur. Il rog pe Sebi sa dea niste filme cand are timp. Pe 1000m batea Subarul de serie! |
| All times are GMT +2. The time now is 11:57. |
- Copyright 2026 4Tuning