![]() |
Daewoo music
muzica din masina va afecteaza stilul de condus?sper k nu mai e deskis acest topic..nu sunt eu in masura sa zic daca afecteaza sau nu si daia apelez la voi...:D sper sa va dati seama ce vrea sa zica intrebarea... :)
|
Re: music
Muzik pe care o asculti are un impact psihologic si uneori cred ca poate afecta si stilul de condus !
|
:D io zic k at kand conduci si asculti tokyo drift...
|
Quote:
|
Daca ascult in masina Fly Project, hip-hop, rock sau stiu yo ce alte gen mai "saltaret", poi atunci nu mai exista limita de viteza. Sunt constient de ce fac :lol:
|
da dar....iti vine asa o pofta mai "nebuna" de viteza;))care vreti niste mel asa ...mai misto pt masina...va dau eu pe mess;)
|
1 Attachment(s)
eu va pun aici o piesa de masina :P
fratii petreus-fecioresc din maramures. |
daca asc asa ceva...cred k ma ia toate durerile..si nu ajung intrteg cu masina...o lovesc undeva:)))))asta iti provoaca nervi dureri de cap...deja imi provoca mie akm:))
|
:) asa nu se pot face accidente :P
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
la mine are efect cand ascult prodigy.... atunci imi vine chefu de talpa.... si dispare daca ascult emisiuni la radio :)
|
daca vreti un codus ca lumea recomand "three six mafia"
|
Quote:
|
Quote:
|
bagati o piesa sa aud si io
|
2 Attachment(s)
trhee 6 mafia
|
as avea eu un remix dupa aia cu pusca si cureaua lata dar ii varianta mai xxx :)
de ascultat in masina la stop cand unu`i tampit in fata ta mai bine nu v`o pun...v`o dau pe mess cui o vrea :P |
eu n`as risca sa pun piesa pe forum..ca mno
poate oi lua ban...anu trecut am avut vreo 18 :P acuma sper sa nu incep anu de banuri asa de repede :P |
nu mai are nimeni nici o melodie frumoasa? eu am una "Ida_corr_vs_fedde_le_grand-let_me_think_about_it__instrumental" asta instrumentala e frumoasa...cu ,cuvinte nush...nu`mi pl asa mult:D
|
prodigy - voodoo people :X
metallica - frantic linkin park - bleed it out |
sau prodigy - diesel power ... cand mai merg cu opelu lu mama (cdti)
|
eu sunt de parere ca muzica te indeamna la acceleratie dar e si buna la drumuri lungi ca sa nu adormi mie unu imi place sa o asc tare si orice gen de muzica
|
Quote:
|
snapy eu unu...cand sunt in dreapta....sunt mai atent decat ala conduce...si cred k daca ar fi moale podeaua,as ajunge pe la motor...la cate reflexe am:))
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
@Diesel IQ: multumesc pentru piese, le-am downloadat si eu. Sunt OK si nu stiam de ele :D
Atasez si eu una de la 3-6 Mafia (faceti abstractie de titlu si refren :lol: ) +inca 2 bucati. Mare grija la "king-kong instrumental", sa fie volumul incet cand incepe, mai ajustati ulterior. Este o sursa de tabla chinuita, un fel de spaima subwooferelor, e posibil sa miroasa a ars in portbagaj dupa piesa asta :D Mai atasez in curand cateva selectii. Eu ascult mai mult HipHop, deci daca sunt persoane care agreeaza genul, mai atasez, daca nu, nu :D Pentru alti fani HipHop, iata o sursa de muzica buna, inclusiv videoclipuri: http://www.dubcnn.com/ |
1 Attachment(s)
Si inca una non-HipHop:
|
3 Attachment(s)
Foarte tare! Un topic cu hip-hop :D :D :D Misto situ Quick! Hai ca bag si eu 3 dintre multele care imi plac ;)
|
3 Attachment(s)
Eh...initial, topicul avea alt subiect, si ca sa fiu si eu on-topic: pe mine nu ma afecteaza foarte mult melodiile ascultate la volan, doar daca se potrivesc perfect cu starea mea de spirit din acel moment...iar acceleratia nu o calc doar din cauza ca-mi place melodia mai mult...
Offtopic: nice songs, Snapy! mai ales cel cu Timbaland -> next :D: |
3 Attachment(s)
Nu m-am putut abtine :lol: Trebuia "Goodies" care merge de minune cu tuningul :D [cred ca am stat 15 min pana le-a uploadat] Ms Quick ;)
|
:lol: :lol: A naibii coincidenta, amandoi am bagat The Game :lol: Acum am vazut...
|
3 Attachment(s)
Mie imi place si "Vibrrrrrate" de la Petey Pablo (pentru cine stie si videoclipul :D)
Cu The Game chiar ca e coincidenta mare :D am stat pe ganduri ce sa pun, ca am multe preferinte :lol: Si inca 3 si gata momentan, mai las si pe altii :D :arrow: |
La "Vibrate" ii trebe "just a lil mo' bassss" :lol: :lol: Mai bag si eu cateva putin mai incolo ca acum imi merge netu ca personalu'.
|
10 Attachment(s)
sper k nu e nici o problema daca mai atasez si eu cateva melodii...de asemenea conduc un daewoo cielo...sper sa va placa....
|
vad k na fost un esec topicul asta...ms...orikm aici e ontopic orice e legat de muzica ,deci nu-i stres...
|
6 Attachment(s)
@Snapy: "k'mon maaan...gimme my crops!" :lol:
@D o n n : Nu, n-a fost un esec nici la inceput, insa i-am schimbat noi putin destinatia...speram sa nu fie cu suparare! @Bmw: ai pus cateva melodii bune :D si observ ca n-ai deloc probleme cu internetul :lol: Mai pun o serie...mai incolo putin. |
8 Attachment(s)
Hai ca am mai facut o mica selectie, odata cu "refresh"-ul playlist-ului de Winamp :D
|
6 Attachment(s)
Quick, daca o tii tot asa cu melodiile, in 2, 3 iar nu o sa mai am loc pe desktop :lol:
In dimineata asta am avut inspiratie dar tot simpt ca mi-au scapat cateva :lol: |
mai dar sper sa nu avem probleme ca punem muzica pe aici....sa nu ne bage la alte kestii...orikm ma bucur k sa ajuns aici cu topicul...si asa mai fac rost si de muzica buna...manele nu pune nimeni?:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:24. |
- Copyright 2026 4Tuning