![]() |
Concept Ferrari F250
3 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...f62bcbfcb8.jpg
Concept Ferrari F250 Conceptul lui Idries Omar urmeaza o linie simpla, aerodinamica si frumoasa, care inspira viteza. Aceasta a fost influentata si de design-ul modelelor mai vechi de la Ferrari. Designer-ul a profitat din plin de traditionala pozitie a motorului, adoptand un look cat mai agresiv. Aspectul intimideaza, masina semanand cu un predator gata de atac. Initial, Idries Omar a desenat masina ca un proiect "Dino". Numele nu servea insa imaginea sportiva, asa ca a mizat pe Ferrari F250. Numarul 250 provine de la legendarul model Ferrari 250 GTO. Ferrari F250 ar fi propulsat de un motor 2.5L V6 pe bio-fuel. |
Re: Concept Ferrari F250
Prea umflate aripile fata si stopurile pur si simplu zici ca sunt decupate de pe alta masina. S-a dus Ferrari, btw..sper sa nu fie realizat!
|
Mie spoileru spate mi se pare prea masiv parca ii mai lipseste ceva.
|
2 Attachment(s)
Sincer din fata mi se pare ca seamana cu un McLaren F1.
|
fata imi place,chiar agresiva...spatele nu e reusit
|
Quote:
inradevar destul de izbitoarea asemanarea cu mclaren in fatza |
2 Attachment(s)
Si am gasit si spatele, aripi putin mai umflate stopuri mai mici. :D
|
@Esp: Adica isi pierde designul :D...O sa se vada rezultatele cand Pininfarina nu o sa mai fie :(
Oricum, eu nu mai am incredere in masinile astea facute in Max sau Photoshop, pana nu vine prezentata masina la salon pentru mine este egal cu 0-ZERO! |
Quote:
|
Quote:
eagle eu inca am increde in ferrari desi am auzit ca vor sa scoate un suv... asta e cam nasol. ar trebui sa`l scoata sub alt nume ,, sa`l bage sub sIgla FIAT :))) |
Da, inca mai fac si ei unele modele frumoase, dar putine cu adevarat frumoase. In ultimii 10-15 ani cele mai reusite au fost F50, 550 Maranello, 465M GT, 575 Maranello, 550 Barchetta, Enzo si hai 612 Scaglietti. Maserati vad ca incepe sa iasa in evidenta din nou :D MC12 (desii seamana un pic cu Enzo dar sunt din aceeasi familie :D), GranSport si GranTurismo sunt destul de reusite :D Maserati style :-P
PS: Mai degraba seamana cu Prima Speedster in spate;) |
Vorbitzi degeaba ..asa la fiecare masina gasesti o asemanare cu o alta masina ! masina e bestiala sper sa fie scoasa dar sa modifice un pic evacuarea doar tips-urile un pic mai mari si sa scoata semnalizarile de pe fatza strica aspectul agresiv al botului ! in rest nota 10+
P.S. spatele masinii este ceva ***urist si e super ! |
Mie unu imi place masina
|
Quote:
|
hmm...din fata la prima vedere ar parea un F430 putin umflat in aripi :-P.... dar pana nu o sa fie lansat la vre-un salon ceva nu prea as crede ca asa va arata :-D
|
se putea si mai bine...
|
mie imi place...e joasa si lata si arata bine
|
deaccord cu sylvershark........chiar spatele ala e cam praf pt frrari
|
1 Attachment(s)
Ceva mai frumos :D
|
Quote:
|
mmm... asta vrea sa fie cel mai ieftin ferrari? F250... n-arata a ferrari si culoarea nu-l prinde, unde-i rosu ala traditional?
|
Eronat tare spatele ne reusit:???:
|
nu are nici o legatura fata cu spatele .... si un pic cam mici farurile!
|
stopurile spate schimbate si se rezolva problema
|
are un design diferit de cam tot ce a scos Ferrari pana acum....arata mai mult ca track-car decat o masina de serie..
|
nu imi palce deloc..bine ca a ramas doar ca si concept
|
Urat tare spatele..
|
ma dau in vant dupa concepturi ,iar asta e unul chiar misto,nu mai zice-ti ca aia si aia , nu o sa-l vede-ti oricum pe strada.
|
Seamana cu un copil dragut mai musculos decat Arnold...
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:40. |
- Copyright 2026 4Tuning