![]() |
VW Passat CC de 280 CP
6 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...dedb126f43.jpg
VW Passat CC de 280 CP Volkswagen a prezentat la Salonul de la Detroit 2008 noul Passat CC. Americanii vor putea cumpara versiunile de 2.0l TSI de 200 CP si V6 FSI, care dezvolta 280 CP. Toate modelele de VW Passat CC vor fi oferite cu 4MOTION all-wheel drive ca dotare standard. VW a simtit nevoia de mai mult lux, inglobat intr-o masina mai putin costisitoare ca pret decat Phaeton. <embed src="https://www.4tuning.ro/flv_player2/flvplayer.swf" width="600" height="384" allowfullscreen="true" flashvars="&displayheight=384&shuffle=false&repeat =list&file=EMvwpassat.flv&image=https://www.4tuning.ro/flv_player2/EMvwpassat.jpg&height=384&width=600" /> |
Re: VW Passat CC de 280 CP
frumusel...
|
sa terminat...
|
motorul V6 este de 3.6 litri si dezvolta 300 de cai putere!
|
arata bine ..dar volanu ala e urat in draci pt interiorul ala !
|
super masina
|
super frumos.oare cat va fi pretul?
|
se pare ca tot mai multi producatori vor sa ia cate o bucatica din placinta celor de la mercedes, concurand pe segmenturl de piata al lui cls
|
33 Attachment(s)
Chiar vroiam sa pun poze cu el:)
|
imi place. dar da prea mult a 407. din lateral. nu vi se pare ?
|
Dragutz foc.. abia astept sa iasa pe piata. Din lateral seamana un pic cu Mercedes CLS...
|
Avion de masina nu am cuvinte e smechera rau.
|
Pai aia e si ideea... coupe in 4 usi ;)
Si sa fim seriosi 407 nu are nici o treaba cu asa ceva. |
nu are treaba cu 407
se pare ca CLS are de munca pt a ramane sus in segemntul creat de Mercedes...dar concurenta nu poate aduce decat lucruri bune...ca si acest VW |
Parca vad cum a luat nastere acest proiect: petrecerea de sfarsit de an...nebunie mare in birourile VW...Apare un director si incepe sa se laude ce i-a adus lui mosul...un Mercedes CLS. Un proiectant beat care aude o parte din discutie intra pe site-ul Mercedes...ia o poza cu CLS si se apuca sa o modifice...dar la modul nesimtit...doar sigla si anumite chestii distincte Mercedes inlocuindu-le cu sigla si elemente VW, probabil suparat ca nu a primit al 13-lea salariu si incercand sa il ironizeze pe directorul sau. Incepe sa arate poza la toata lumea....nebunie mare...toata lumea rade...ia uite un CLS cu sigla noastra...HAHAHAHAHAHAHA. Un director mai ametit ce zice: "Hai sa o ducem la Detroit sa vedem daca se prinde cineva!" .
|
Semnatura scuza subiectivismul :)
daca nimeni nu ar fi facut lucruri de genul asta poate ca inca mia mergeam in Ford Model T...Nu cred ca e prima masina care se intampla sa semen cu o alta |
Nu sunt fan Mercedes...dar asta e prea pe fata...
|
criminala....si ca design si ca performante
|
2 Attachment(s)
Quote:
oricum nu ai cum sa renunti la Mercedes pt. VW decat daca nu-ti permiti unul.. e simplu.. |
Absolut...o alternativa mai ieftina si prin prisma motoarelor care sunt oferite
cati nu se gasesc sa vrea forma de CLS dar cu un motor mai mic |
Copiaza clar CLS-ul
|
din spate nu arata prea bine... din fata insa arata foarte bine
|
Asta e si ideea... daca e asa si Aston Martin are un coupe in 4 usi si ei copiaza ?! Sa fim seriosi.
Mie imi place masina si ma gandesc serios la a achizitiona una:) ca bani de cls nu am momentan... |
Dap .. foarte frumoasa .. luxoasa,performanta..
Acum asteptam sa o vedem si pe la noi :-) |
se va vinde si in romania sau e model exclusiv pt SUA?
|
masina asta parca spune "nu am avut bani suficienti pt. cls "
|
Super faina samina.
Volanul ala e cam naspa dar daca ar scoate comenzile de la linia audio si ce mai au ei acolo ar da mai bine. Spatele cam duce a masina din U.K. Oare ce pret va avea in Romania asta plina de gropi. |
cls-ul e un pic mai lung si spatele duce inspre tipicul mercedes clasic, pe cand passatul cc. duce, spre tipicul passat agresiv si tot in acelasi timp sportiv si e si putin mai ingust, fata de cls..
parerea mea... |
nu se poate spune CA COpiaza(:))cls-ul pt ca asta e linia pt un convertible. doar nu oi vrea sa puna portbagaj drept stil sedan pe un convertible... normal ca nu exista termen de comparatie intre un passat si un cls dar si passat-ul e ceva... in cazul unui cc e ceva ceva:)) desi stopurile alea is exagerate
|
4MOTION all-wheel drive ca dotare standard...prea frumos:D...vis masina..si mai ales daca si pretul o sa fie atragator
|
Quote:
|
ee super tare e crima de masina :D:->
|
Quote:
|
si totusi mie chiar imi place......de la exterior la interior....very nice....
|
Quote:
Cat despre volan...oribil e putin spus...pare de.........plastic :|.....gen golf/polo/lupo In mare..mi se pare o masina urata :) |
am adaugat si filmul de prezentare la primul post
|
ma are un design mai indraznet dar spatele park vrea sa dea dupa CLS iar urmarind rama geamurilor laterale ai zice k e copie la indigo dupa 607,dar in rest bravo lor ,cat despre motorul de 2.0si 200cai super ...
|
chiar ca e o bijuterie d majina
cea mai smechera din gama ei |
Frumos! De ce se numeste CC?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:14. |
- Copyright 2026 4Tuning