![]() |
Matiz-ul meu B 06 MPG
5 Attachment(s)
Salut ! Va astept cu pareri pro si contra , sugestii si orice alte informatii si dak va place ce am facut pana acuma la Matiz :)):D
|
Re: Matiz-ul meu
e dragutz ai putea sa-l lasi umpic.....
|
Nu vad de ce trebuia sa pui "kitch" la vot pt ca masina chiar nu are asa ceva. Mie unu imi place si vb colegului, daca il mai lasi putin e chiar misto.
|
E super masinuta....chiar imi place....
Ce anume vrei sa mai faci ??poate te ajut eu cu ceva piese8) |
Foarte frumos Matizul! Cauta-i arcuri sport ca se gasesc de la multi producatori, la sume intre 150-250 euro.
Vorba colegului, nu ai de ce sa pui "kitsch" la optiuni... Parerea mea: LASA CAPOTA ASA CUM E! Nu-i pune prize inutile, ca atunci chiar ca o dai in kitsch. Jantele sunt RIAL? Multa bafta in continuare! |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Cat despre ITP....ma mir, eu am luat ITP-ul cu jante de 15" pe Tico :lol: iata si dovada: |
Quote:
|
Quote:
da am vazut dar la mine au fost niste magari... asta e o sa incerc sa rezolv zilele astea poate gasesc niste roti de matiz |
Super ii masina...imi place foarte mult bara fatza...si pleoapele merg...dar de ce nu faci poza si cu fundul?;) Daca i-ai baga ceva desn negru, ar arata si mai fain...ceva la evacuare?? Accelerator de gaze sau toba ?
SPOR LA LUCRU IN CONTINUARE! |
Quote:
|
Quote:
|
spark2006_boy
|
frumos foc :love:
|
daca vrei orice element de tuning pentru matiz da-mi un pm ca am de la suspensii la spoilere filtre
da un ochi pe aici https://forum.4tuning.ro/211-zona-comerciala-bacau-bazar-servicii-talcioc/59688-vand-produse-tuning.html |
e foarte frumos,dar la interior ce planuri ai?
pune poze cu interiorul si cu spatele masini |
Vad ca, totusi, s-au gasit doi RETARDATI sa voteze "kitsch"...
Mare greseala ai facut sa pui optiunea asta....nu trebuia sa pui kitsch... Matizul tau este OK, singura chestie care ii lipseste este suspensia sport, in rest nu e nimic de reprosat... Multa bafta de-acum incolo! Si daca ai dubii, intreaba!! |
Superba buburuza!Succes in continuare...
|
Quote:
|
Quote:
|
frumos matizu' chiar foarte frumos,la interior nimic?Btw nu te lasa influentat de ce-i care au zis ca e kitch e doar invidie ;) spor la treaba in continuare!!!!
|
Quote:
|
E misto lucrat ...
Da-mi un mesaj pe messenger ca tre' sa discut ceva cu tine ... legat de Matizel. :D |
frumos matizul, bafta in continuare
|
Quote:
|
In weekend vorbim. ;)
|
Frumos matizul, cuvantul "kitsch" nu are loc aici :) e draguta buburuza, destul de simpla, nu impopotonata ca altele... tine-o tot asa, FARA led-uri, beculete, antene, stickere cu nike/boss/ass :lol:
|
6 Attachment(s)
Am revenit cu niste poze... si cu spatele de data aceasta :-)
|
Quote:
|
A iesit frumusel spoilerul spate.
Praguri ? |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Ma ajuta si pe mine cineva cu un virtual tuning sa vad cum ar arata mai lasata
|
Nu inteleg ce va place voua la stopurile alea negre...
In rest e frumoasa masina. |
Pe masina lui n-arata rau. ;)
Pe un bleu sidef, ar arata nasol. ;) |
Quote:
|
mie imi place bara fata la nebunie...
|
Sal. Apreciez efortul si cheltuielile facute de tine. Per ansamblu arata foarte bine dar parca nu e terminata. Cel putin asa o vad eu. Eu sunt de cunceptia : daca pui spoiler fata + spate , trebuie sa pui neaparat si praguri. Din pacate aici esti intr-un cerc vicios. Dupa cum arata masina din lateral ( linia inferioara de la spoilerul fata , praguri si spoiler spate) se incadreaza perfect. Adica linia inferioara este dreapta. Sincer parca "buburuza" geme dupa niste praguri. Dar aici vine problema dupa parerea mea. Daca-i pui praguri , trebuie sa alungesti cumva si spoilerele deoarece nu ar mai fi intr-o linie dreapta spoiler fata + praguri + spoiler spate. Daca alungesti spoilerele sa fie in ton cu pragurile nu mai poti cobora garda ( al doilea deficit care-l observ la masinuta asta si este si ultimul). Bafta mare in continuare cu proiectul si sper sa gasesti o solutie buna. La revedere si drum bun.
|
Quote:
|
Pentru carnatzii care voteaza kitsch : Motivati-va si voi optiunea nu mai votati la misto
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:09. |
- Copyright 2026 4Tuning