![]() |
Vreau sa achizitionez un BMW M3 CSL
Am in jur a 60-65 mii de euro si in primavara vreau sa-mi cumpar un M3 CSL din Germania. Astept pareri cine mai are pe acest forum. As putea sa-l fac turbo? Am citit ca exista o varianta de turbina ESS. Exista posibilitatea modificari motorului in turbo in Romania. Cat m-ar mai costa aceasta modificare. Orice informatie parere indicatie este bine venita. Multumesc
|
Re: Vreau sa achizitionez un BMW M3 CSL
Quote:
|
bai baiatule io creca ai ceva probleme daca nu-ti ajung 360cp pe 370nm pe o greutate de 1400kile... oameni d-astia ca tine mor pe strazi. io zic sa stai pe fundu tau, ia csl-u asa cum e ca iti spun io ca nu are cum sa nu-ti ajunga 360cp pe 1400kg
|
dar la banii asta poti sa-ti iei noul m3 E92 ! care arata mult mai bine decat csl < asta daca chiar ai bani sa-ti iei si nu e o vrajeala ieftina > !:-P
|
cand te gandesti ca aia sunt bani de Aston Martin DB7, Mustang GT, Porsche 911/996, Maserati GranSport, Corvette 2007, Jaguar XKR etc. si asta tot bmw vrea...
|
si nici nu-i ajunge ce ofera
|
Sunt banii lui si face ce vrea cu ei. Daca vrea M3 CSL lasati-l...
Dar ar fi bine daca ar lua si alte masini in calcul.... |
Quote:
|
|
Quote:
|
numai daca stai sa te gandesti la Maserati numai zic Gransport F1 si iti dai seama ce minciuni spun ei acolo
|
Sunt si tepe pe mobile, si in cazul de fata, dar nu tot ce e acolo e teapa.
|
Quote:
Tu ai impresia ca un Handler care se respecta isi risca reputatia ca sa-ti vanda tie gogosi? Nu, prietene, cine ia tzeapa ia de la privati, turci, albanezi, arabi, sarbi...de-astia. Daca stii sa te pazesti putin, nu e nici o treaba. |
De ce nu iei in calcul si alte variante ? Daca esti pasionat de CSL ia-l si vei vedea apoi ce e de facut la el. Succes
|
Quote:
Hai ca o sa isi ia el CSL acum repede ... |
multumesc tuturor pentru raspunsuri, cred ca nu am fost chiar asa de bine inspirat sa postez aici. Dispun de acei bani ... si da acel model vreau sa-l cumpar nicidecum maserati si ce ati mai scris voi. Oricum ca sa nu mai lungim discutia ca vad ca se dispcuta mai mult pe langa decat despre faptul in sine, rog pe cineva care a mai avut sau cunoste pe cineva in vreun club cu o astfel de masina sa ma contacteze pe messenger si sa ma sfatuiasca numai despre partea tehnica nicidecum despre achizitie si alte variante la acelasi pret.
Multam |
| All times are GMT +2. The time now is 22:30. |
- Copyright 2026 4Tuning