![]() |
Renault Megane II tuning ext.
3 Attachment(s)
O majina care mi se parea destul de uratzika si cu posibilitatzi de tuning destul de skazute... :roll: Mi-am schimbat parerea! :D
|
masina asta in general este foarte interesanta, fie ea si stock. mie mi-a placut inca de cand a iesit pe piata.
oricum parerea mea este ca are un potential de cosmetizare/tuning foarte scazut, in mare parte din cauza ca este prea inalta..... |
Mi se pare o majina deosebita...in special prin simpletzea ei.
Parerea mea...ce ar mai fi trebuit facut la ea, erau : eliminat bandouri laterale + manere usi [ShaveDoors] si acea mika creasta d p plafon :roll: |
1 Attachment(s)
se poate modifica..destul de usor 8)
uite inca un megane 2..reusit dupa parerea mea |
Da...cel putzin partea 'audio' ['boxele'] e tare... :P :lol:
Mi se par rotzile incadrate ceva mai bine...: |
nu are unghi mort la caroserie se imbina perfect prin rotunjirea fiecarui colt , gasiti unghi la 90 de gr ca la lungan la portbagaj :) scuze ca ma iau de el , bara spate de pe I mega de sus extra large
|
din fatza arata bine..insa in rest..da cam..prea ciudat....
|
2 Attachment(s)
Ca si posesor de un astfel de utilaj... tre' sa va spun ca din pacate nu exista foarte multe varinate de kituri de caroserie. Dintre toate, mie cel mai mult imi place asta ... desi este un kit de Megane RS mai exact.
|
3 Attachment(s)
Citeva poze cu celalat kit de mai sus ...
|
cel portocaliu..cu siguranta cel mai estetic care l-am vazut pana acum
|
subscriu la cele scrise de lexus!! e cel mai misto pe care l-am vazut pana la momentul de fatza desi eleronul de pe portbagaj arata cam strange seamana cu o masutza de bar :lol: :lol: !! nice very nice!! :shock: 8)
|
1 Attachment(s)
asta s-a luat dupa mine cand si-a pus jantele astea :lol:
si io am la fel..(jante) scuze de offtopic |
Cu eleronul ala pot pune de o masa copioasa in parcare linistit. Masina asta e ciudata rau, incepe promitator si se termina in dezamagire. Zici ca e un mariaj.
Un exemplu de styling experimental extrem-> http://www.rsportscars.com/eng/cars/megane_trophy.asp |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
daca nu exista cel cu \"masutza de bar\" ,nu ne mai dadeam seama ca cel portocaliu arata mai bine :wink:
dupa mine sunt super masini amandoua... gusturi diferite ,dar super frumoase ambele asa zic io.... |
\"da unde-i precizat k sa vrea EXTREM????\"
In coltul din stanga-sus. Dar dupa tine cum ti se pare o caroserie monococ de genul ala? Cuminte? Decenta? Da, daca e sa o iau asa, e mai decenta decat zeci de kit-uri si lips-uri cu sute de gaurele in ele. |
da, dar fara discutie cu asa ceva n-ai sa iesi pe strada...aia deja este un kit car...sau o masina pt DTM...dar nu TUNING....
|
Re:
Quote:
ce au? eu cred ca pt strada sunt facute |
nu-mi da impresia..dk-o fi street legal..bravo lor
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
uita-te la bmw-ul asta si spune daca potzi merge cu el pe strada eu iti spun ca DA...pt ca ,chiar eu am mers cu el. este inscrisa in circulatie foarte frumos... nu stiu daca este prea mare diferenta intre acele meganuri si bmw.....ma refer la agresivitate si mers cu ele pe strada |
cu tot respectul...dar nu le baga in aceeasi oala....:)))
cred k esti destul de matur sa-ti poti da seama de diferentele dintre cele 2 automobile:wink:, |
Re:
Quote:
dragul meu... vreau sa spun ca daca ai fi vazut bmw-ul ,fara sa-ti fi spus ca este inscris in circulatie si se circula cu el pe strada,ai fi spus exact ce-ai spus despre meganuri....ca sunt pt DTM sau vreu proiect ceva atata tot.. eu tot cred ca meganurile sunt facute pt strada poate-oi gresi ...... |
atata timp cat respecta legile si reglementarile in vigoare in tzara respectiva orice masina poate circula(mai pe romaneste daca cei de la rar sau adac parca ei erau in geramania itzi dau okul)!! ramane la latitudinea proprietarului daca doreste sa faca acest lucru!! :wink:
|
Megane-ul Trophy (caci asa se numeste cel galben \"experimental\") a fost prezentat la salonul de la Paris chiar de catre Renault, si este un produs al departamentului Renault Sport. Inca nu se stie care-i segment al sportului cu motor s-a adresat... cel mai probabil din el dezvoltindu-se in prezent o varianta WRC, ce va participa in competitia de raliuri anul viitor.
|
Re:
Quote:
Parerea mea ... cu un astfel de kit nu se poate merge in Romania. |
Re:
Quote:
asta deja este alta treaba |
da:)))dar dk ar fi omologata international...nimic nu te opreste sa-ti lasi cate-o amintire-n fiecare groapa a bucurestiului..
si apropo de bmw....nu arata a DTM..k o avea kit de caroserie..poate...dar..unde-i rollcageu :lol: oricum..arata bine amandoua..si punct:wink: |
Re:
Quote:
In nici un caz DTM......Deutschen Tourenwagen Masters Si ce?....meganurile din poze au rollcageuri? Sau nu le vad eu |
vad k persisti intr-o discutie care nu-si are rostul....????
si k ziceai de rollcage..structura masinii, sasiul tubular este chiar pe post de rollcage,trebuia sa te uiti mai atent la poze |
Re:
Quote:
ok..deja devenim offtopic Bafta :wave: |
ma bucur k-ai inteles:))..chiar offtopic nu eram:wink:
|
OK. Bine ca s-a lamurit problema...acum putem reveni la subiectul topicului. Ii rog pe cei ce au alte poze cu Megane-uri II modificate sa le posteze.
|
1 Attachment(s)
un kit realizabil..dar e pe pc inca
|
Re:
Quote:
|
referitor la primul post ... super masina o stiu si din alte poze..... megane II are potential de tuning ridicat ... misto :) as vrea unu ca in primele poze sau unu cum e ala rosu :)
|
Re: Renault Megane II tuning ext.
stie cineva de unde se poate cumpara body kituri pt megane 2 bicorp? preferabil bucuresti
|
2 Attachment(s)
ce spuneti de ásta?ar avea vreo sansá pe strazile din Romania?:D
|
salut eu am megane II shi vreau sa spun ca mi-am pus jante 15 cu cauciucuri de 50 shi ma c-am indoiesc ca o sa stea mult pe mashina e prea joasa shi cu spoilarele stok
|
1 Attachment(s)
o poza dragutza zic eu
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:34. |
- Copyright 2026 4Tuning